Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 24. října 2014 v 10:20® cormoran
cormoran

jirin8> Teď.

Pátek 24. října 2014 v 7:17® cormoran
cormoran

1Mara> Ty jsou v barvě krve a vábí sumce Františka, aby se moc dlouho nezdržoval mezi tím kapřím plevelem:-)

Hele, pocem ještě. Teď na Dubskej nejdete, že? Zrovna tam bych potřeboval dobrou přebírku kvůli razborám.

Čtvrtek 23. října 2014 ve 12:50® cormoran
cormoran

1Mara> Drží to žezlo jak prase džojstyk co? :-)

Čtvrtek 23. října 2014 v 7:02® cormoran
cormoran

feederman> Kdo to je? :-)

Čtvrtek 23. října 2014 v 7:02® cormoran
cormoran

olda> Nevím, ale někde na jůtůb bude určitě nějaký video:-D

Jinak já bych tomu sundal ten drát proti vázkám, přidělal bych na to trojháček a byla by to ideální zbraň na podsekávání..:-)

Středa 22. října 2014 v 15:10® cormoran
cormoran

rabbit> Olda zraje jako víno, tudíž čím je šedivější, tím lépe vidí a to i pod kalnou vodu..:->

Pondělí 13. října 2014 v 16:35® cormoran
cormoran

olda> Normálně bych s Tebou samozřejmě souhlasil, ale teď musím říct, že mě se tohle zjevit pod prutem, tak bych to pohnojíl úplně stejně:)

Pondělí 13. října 2014 v 15:06® cormoran
cormoran

1Mara> Však sis jí zasloužil po tom, co ti provedla posledně:-)

Pěkně vyžraná..

Neděle 12. října 2014 ve 23:25® cormoran
cormoran

olda> tak dobře že nebyl navostro:)

Sobota 11. října 2014 ve 20:02® cormoran
cormoran

pipa> Hm, zlepšuješ se. Tvůj příspěvek má hodnotu asi takovou, jako to hovno, o kterým jsi psal. Nic neříkající blekot.

Přijde mi, že máš v sobě málo jedu, tipuju to tak na dvě krabice. Dej si ještě jednu, ať je s tebou aspoň prdel.

Zatím jsi slabej hovňousek, polepši se. Za hodinu se na tebe přijdu podívat.

Středa 8. října 2014 v 10:00® cormoran
cormoran

olda> :-D Ještě si vybírej.

Středa 8. října 2014 v 7:48® cormoran
cormoran

olda> Pěkně Ty!:-) To se dalo čekat, bylo dost vody a teď to kleslo. Vím taky o jednom wobu, kterýho tam nechal nějakej kolega. Bylo to kousek od břehu za vysokýho stavu.

Pošlu Ti osobku a když budeš mít chuť, jdi tam mrknou, Vypadalo to na nějakýho HJ asi 11ka. Jestli už jsi ho teda nestopil:-D

Pátek 3. října 2014 ve 21:10® cormoran
cormoran

olda> Ok, hned ráno tak vykonám a pošlu. Konzistenci a extra kvalitu nezaručuju:-D

Čtvrtek 2. října 2014 v 8:11® cormoran
cormoran

Máte dost:-)

Oldo, dřívka jsou gut, ale ty plastový odlitky, to je hnůj..

Úterý 30. září 2014 v 9:02® cormoran
cormoran

feederman> Já jsem takovej profík Tondo, že jsem nechal na DTčku originál sureset mrský háčky, který tam Rapala m*dá. Dobře mi tak, aspoň jsem toho bolena netrápil. Navíc chcalo a bylo hnusně:-)

Zlatý Salmo za poloviční peníz.

Úterý 30. září 2014 v 7:16® cormoran
cormoran

cormaxx> Nic moc s tím perníkem poslední dobou. V Ústí teď seženeš spíš kokša:-)

Já byl naposledy vláčet někdy minulej tejden, dva dny po sobě. První den vůbec nic na klidný vodě, tak jsem další den zkoušel proud a hned na první hod mi to pod nohama vzal pěknej bolen. Sedmdesát určitě. Ale na tvrdý Charismě a takhle nakrátko tam dlouho nevydržel. Dva přemety, pak vystřelil na vody a zkroutil háčky na wobleru. Pak už se mi po tom jen jeden menší ohnal, sumík ani candoš nic.

Pondělí 29. září 2014 ve 14:58® cormoran
cormoran

masozrout> Čéče, už to vypuklo? Majn got. Ty teprve myslíš na párek a my už ho tu máme zatím všichni dávno sežranej (Pípa kopyrajt).

Takový chcípáci jdou celý léto. Co celý léto, už od jara.

Pondělí 29. září 2014 ve 14:55® cormoran
cormoran

1Mara> To dělají jen Pražácííí, jinde to funguje jak má :-)

Pondělí 22. září 2014 v 8:29® cormoran
cormoran

olda> Pošli to mně, já to v pořádku předám:-))

Pátek 19. září 2014 v 10:28® cormoran
cormoran

feederman> Jasně, po víkendu se stavím. Ty bys neměl srdce na to ho roztřískat:-)