Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 28. července 2014 ve 20:27® cormoran
cormoran

cormaxx> jo jo hned jsem tam:)

Pondělí 28. července 2014 ve 14:00® cormoran
cormoran

olda> Tak nám jí sem přihraj, my se s ní trochu seznámíme a na příštím srazu už nebudeme cizáci. Hotovo, vyřízeno, děkujeme, nashle:))

Pondělí 28. července 2014 ve 12:29® cormoran
cormoran

olda> To jsi poslal špatně Olóši, pro Maňouse musíš na fejsbůk, tam je prej nacuclej nonstop.

edit: Babičku jsi mohl vzít s sebou, tako koukej vymyslet jinou výmluvu…:-P

Tento příspěvek byl editován 28.7.2014 12:30:37 uživatelem cormoran.
Neděle 20. července 2014 v 17:14® cormoran
cormoran

olda> :-D Tak až něco namícháš, dodělej tý samý paní ještě kolena. V odraze je nemá odřený a ve skutečnosti jo :-)

Neděle 20. července 2014 v 16:25® cormoran
cormoran

olda> Jakto, že má ta paní ve fialovým jednou kabelku jakousi červenou a pak zase světlou? Tomu nerozumím :-))

Neděle 20. července 2014 v 10:30® cormoran
cormoran

1Mara> Jasně že jsem. Ale nebojím se toho, že by ho někdo hledat. Zvlášť babralové z ústecký kriminálky, kteří se nechají podmazat koblihou ke snídani.

Neděle 20. července 2014 v 0:41® cormoran
cormoran

foks01> Nazdáár bejku:) Na sedačkách nebylo nic vidět, mám tam fólie. A pruty byly ještě přehozený. Sám policajt tam koukal a divil se, že tam není ani ze předu vidět. Bohužel tohle, dle mě, nebyla původně plánovaná běžná vybíračka. Kluci šli na jisto do auta a pro pruty se vraceli. Navíc vzali jen dva ze tří, ty na oko nejdražší.

Ta čorka tátovi, ta je jasná. Motají se tam na parkovišti, slídí, vidí příležitost a skočí po ní. Já to teď trochu víc zabezpečil. Nicméně, teď už jsem vyléčenej a nenechávám tam nic.

Úterý 15. července 2014 v 17:54® cormoran
cormoran

Scanix> Dobrý:-) Toho poslali starší bratři se vzkazem „máme tvoje nástrahy u prdele“. I když další fotky mluví zase jinak. Válíš…:->

Pondělí 14. července 2014 v 9:38® cormoran
cormoran

sseda> Já jezdím na rybník Nový do Starých Splavů. Jsou tam krásní kapři pupíci.

Se stanováním popravdě nevím, jak to je. Bivak bez podlážky asi jo (pomineme-li CHKO), tam je zakázaný nocování obecně. Přímo pod centrem Ústí i nad zdymadly se ale stanuje celkem fest.

Neděle 13. července 2014 v 16:32® cormoran
cormoran

sseda> Soukromý. Můžeš si chytat na tři pruty, dělat ohně, nepořádek, můžeš chlastat a chytat ouvr najt a chytáš dokola děvky (rozuměj velký ryby ze svazovek, za který si zaplatíš a oni ti udělají službičku). Takže soukromáky vedou. Cítím se tam volněji..:-)

Jinak tě zdravím kolego.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2014 16:33:17 uživatelem cormoran.
Sobota 5. července 2014 v 11:34® cormoran
cormoran

olda> pomoc :-D :-D

Neděle 29. června 2014 v 19:06® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

chosebaits> Musíš se zeptat „kde a jak chytit sumca na …(místo, kde chceš sumca lovit)… poraďte prosím vás“

Neděle 29. června 2014 v 17:50® cormoran
cormoran

chosebaits> Jsem teď Pepčo trochu mimo, tak mi to budeš muset objasnit. Myslíš to, kam jít na sumce atd?:-)

Neděle 29. června 2014 v 17:47® cormoran
cormoran

Brendy> Asi tak. Já bych se k nim ale naopak dostal rád sám, než aby jim soud navařil dva roky podmínku.

Neděle 29. června 2014 v 8:22® cormoran
cormoran

BlueShark> Dal jsem to k sousedům, tak se pohybují stejní lidé, co tady a v podstatě stovky, možná tisíce jiných.

Nebudou to ale žádní pitomci, kteří by to hned fláknuli někam na bazoš.

Sobota 28. června 2014 v 8:49® cormoran
cormoran

olda> Ahoj Oldo. Do auta se dostali lehce, až podezřele. Na prvním videu je vidět, jak za mnou v závěsu přijelo auto z města, z kterýho vystoupil chlapík a šel do krámu, kterej byl ale, jak mohl čekat, v půl sedmý ještě zavřenej.

Dneska vezu záznamy PČR, tak jim tohle všechno řeknu. Mohl si mě vyčíhnout a cvaknout rušičkou při zamykání.

Pruty byly vzadu na sedačce, ale mám tam fólie, přes který není vůbec vidět. Ani od čelního skla, byla přes ně bunda. Zajímavý je, že mi tam nechali picker na nástražky, kterej byl vedle a vzali jen ty sumčáky. A v noci jsem pak zjistil, že mi chybí ještě noty a veci k RS, na který se dostali do kurfu přes vyvrácenou sedačku. Jak jsi psal, na tomhle místě bych to čekal nejméně z celýho Ústí. Je taky možný, že šlo o tipovačku na čórku a pruty se jim jen připletly do cesty.

Sobota 28. června 2014 v 0:00® cormoran
cormoran

A tady video organizované skupiny. Kdo ví, jestli nešlo jen o tipovačku pro čórku a pruty se jim jen připletly do cesty.

Dvacátá vteřina a dál.
Pátek 27. června 2014 ve 21:15® cormoran
cormoran

macek2> Trochu nadhledu kolego.

Pátek 27. června 2014 ve 21:14® cormoran
cormoran

Zdravím kolegové, Dnes mi byly v Ústí nad Labem ukradeny dva komplet sumčáky. Multíky Okuma Convector CV 55 a 45, pruty Bull Fighter 3,00 m a nějakej Dragon 2,40 m. Kdybyste někdo z Vás narazil na inzerát na tyto komplety, dejte mi prosím vědět soukromkou, nebo na mobil 725146711. „Nálezné“ jisté.

Pátek 27. června 2014 v 15:09® cormoran
cormoran

Kam jít, aby se mi sami nachytaly nástražky, zavezly pruty, chytili sumci, sami se zdolali, vyfiletovali, tepelně zpracovali a aby mě někdo nakrmil? Jo a taky aby mě ještě nebolelo břicho, až je budu na trůnu vracet vodě.

Poraďte, díky.