Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 21. června 2014 v 16:47® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda> Dík, věděl jsem, že je na Tebe spolehnutí:D
- Sobota 21. června 2014 ve 12:08® cormoran
olda> Jsi o něco déle ze školy, než já, ale myslím, že jsi to spočítal dobře. Kdyžtak nás Vláďa opraví.
Půjčíš mi teda kus tý šňůry? Rád bych si taky něco povodil
Jo a pocem ještě, pošlu Ti mail, tak mrkni.
- Sobota 21. června 2014 ve 12:08® cormoran
foks01> Čau ty jeden
Tento příspěvek byl editován 21.6.2014 12:09:33 uživatelem cormoran.Já tkaničky stejně vázat neumím, tak by to bylo zbytečný.
- Sobota 21. června 2014 ve 12:05® cormoran
Kazan> Někde psali, že prej historický minimum. Ryby v tom moc nejdou, ale aspoň se dají prošmejdit fleky, kde za normálního stavu táhneš šidítko
- Pátek 20. června 2014 ve 14:32® cormoran
Flid> Mě zval. Že prej jdou nad pláží v tom proudu candáti. Ale musíš to prej házet daleko a já mám posledních dvanáct metrů šňůry, tak jsem musel odmítnout. Samý 65+
- Pondělí 9. června 2014 ve 20:51® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
dodorider> Jo, klidně můžeme. Já jsem tam v létě skoro pořád. Ale nečekej žádnou hitparádu. Když se jim zrovna několikrát do roka netrefíš do chuti, tak je to většinou jen oklepávání dna.
- Pondělí 9. června 2014 ve 20:48® cormoran
chosebaits> Jo, to to neříkej, třeba Tě někdo pozná a máš průser
Nám se předloni stalo, že nám tam nějakej typ házel ve tři ráno bouchačky. Ale rybám to skoro nevadilo.
- Pondělí 9. června 2014 ve 13:00® cormoran
chosebaits> Ok, paráda.
No, u vás úplně ne. Psal jsem právě, že stejně jako loni, určitě si z privátu vzpomeneš, odkud jsem dával fotky. U vás nás loni nepustila do vody vysoká hladina.
Ty jsi kus
Ale na mě trávu letos nepošleš
- Neděle 8. června 2014 ve 20:56® cormoran
kubas> Sice trhám hrozně nerad a „obrečím“ i každou gumu, ale jo, souhlas.
- Neděle 8. června 2014 ve 20:33® cormoran
kubas> Tak tak. Když mi kamarád ukázal letos ty háky, co má, tak jsem se mu taky smál, že si dělá prdel. Ale fakt drží.
Ono je pěkný chytat někde v kamenech a občas si vyhnutím háčku pomoct od vázky, ale s pěknou rybou to pak mrzí.
To raději vorvat těch pár (kilo) gum
- Neděle 8. června 2014 ve 20:30® cormoran
dodorider> Ahoj. Hele, loni nám to tam prvně po snad šesti letech nevyšlo kvůli velký vodě, ale nakonec jsme béčkový možnosti nelitovali. Zahájil jsem třema céčkama – 70, 72 a 73 cm. Takže letos na to budeme zkoušet „navázat“, i když to tam smrdí nulou. Ale riskneme to. Když se povede ryba, tak pěkná. U vás je to dobrý, ale candáti většinou malý. Málo kdy se mi povedla ryba nad šede. Za ty roky snad jen dvakrát. Ale ti boleni mě tam baví.
Jinak jigovky na sumce přes net nekupuju, takže ti nemůžu poslat odkaz bo něco takovýho. Většinou ale chytám na jigy od Owneru, U nás je měli tenkrát ve výprodeji za pár šlupek. Mají špičku jako klasickej trojhák ST41ka, to bajonetový ostří nebo jak tomu říkají. Na 28ce Powerce ho o šutr neohnu. A pak ještě, od letoška nově, mám jigovky od kámoše. Leje si je sám, ale háčky má poslaný od Japončíků. Ale značku fakt nevím ty jo. Jsou podobný těm, co dával Kubas odkazem, ale drží jak židovská víra..
Jinak na klasickou vláčku si beru jigovky od Procházky. Ty taky vydrží celkem dost. Jen pak když ti na to vlítne třeba vetší slintoš, nebo podsekneš tolstoje, tak si buď musíš hrát, nebo se s ním rozloučit. To se mi ale mockrát nestalo.
- Neděle 8. června 2014 v 19:58® cormoran
chosebaits> Si piš. Jedu v sobotu nějak po obědě. Budeš přes noc?
Vyjedu v práci mapu, ať si ukážeme a bavíme se o konkrétních místech. Něco jsem si loni „pracovně“ sjezdil, ale zatím je to jen typování a takový to hledání učebnicových míst.
- Neděle 8. června 2014 v 19:56® cormoran
kubas> Ty jo, ten háček vypadá, že bys ho zmuchlal mezi prsty. Kdybych měl objednávat na blind, tak po těhlech nesáhnu. Ta fotka je fakt zavádějící.
Ale hlavně, že v reálu rybu udrží
- Pátek 6. června 2014 v 7:06® cormoran
David H.> Já na ty v uvozovkách večírky moc nejsem. Raději jedu jen tak s kamarádem. Ale teď budeme tři, to se taky ještě dá. aspoň je větší šance, že uvidím rybu.
- Pátek 6. června 2014 v 7:04® cormoran
chosebaits> Než jsme ho převezli, tak byl tak patnáct minut mimo vodu. Říkal jsem si, jak ho položíme první někam na trávu a budeme ho postupně polívat, ale je to taková blbá váha a byli jsme rádi, že jme ho donesli do vody. Na opatrný pokládání na trávu už nebyla síla.
Koukal jsem, že je to pěkně našlehlý. Cíl výpravy bude jasnej, okovat nějakýho toho blonďáka
- Čtvrtek 5. června 2014 v 8:42® cormoran
chosebaits> Čau Pepane
Já si to večerní posezení u sumčáků neodpustím. Od rána budeme vláčet, tak ten večerní relax a posezení s klukama bodne. Hlavní je čas a ten já v pondělí mám.
Jinak jsem předevčírem pouštěl na přehradu skoro dvojku sumce, tak doufám, že když se nám povede v létě výprava, tak si na mě třeba vzpomene
- Pátek 30. května 2014 ve 20:05® cormoran
olda> yo
- Pátek 30. května 2014 ve 14:12® cormoran
Zajda82> Zřejmě ti jde o datum, který je uvedený v déčku. Je to možná nešťastně fotrmulovaný kvůli slovu na konci céčka, ale vztahuje se jen na to čeřínkování.
- Pondělí 19. května 2014 v 9:26® cormoran
chosebaits> Čo bolo včera, nebývá dnes. Dneska už je o metr víc, než včera. Teď už to zase vypadá jako řeka
- Pondělí 19. května 2014 v 9:25® cormoran
olda> Když to takhle půjde dál, tak bude mít fyzičku jak Kličko ve vrcholný formě