Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 4. února 2014 v 8:37® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
double-j> No jo, stačilo, abych se podíval o pár řádků níž
- Pondělí 3. února 2014 v 18:25® cormoran
double-j> Zdravím kolego. Asi si sedím na kabelu, ale nějak si nedovedu dohledat souvislost na tvou reakci
- Pondělí 3. února 2014 v 18:22® cormoran
ladamaj> Otázka trochu mimo soutěž. Proč mícháš olovo s cínem? Kvůli úspoře olova?
- Pondělí 3. února 2014 ve 13:49® cormoran
jepice> Doufej, nic jinýho už ti teď nezbyde
Je vidět, že se v tom šťouráš a máš přehled. Nevím sice z čeho to kolečko bylo, ale doufám, že ostatní moje navijáky podobnej matroš nemají. Některý části ozubenýho kolečka jsem drolil mezi prsty.
- Neděle 2. února 2014 v 16:50® cormoran
jepice> Viva navijáky na tenhle komponent nejspíš dost trpí. Měl jsem ho šest, možná i víc let a dostával zprvu čoud na vláčce, pak na fídru a nakonec šel na plavačku.
Tenkrát jsem koupil v akci dva (jeden si vzal kamarád) ze sedm stovek a nebýt toho ožvejkanýho kolečka, točí další sezónu. Kamarádovi odešel půl roku po mém. Za ty prachy ale milionovej naviják.
- Pátek 31. ledna 2014 v 15:48® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> V.O.L.E., si chceš ještě nechat platit?
- Pátek 31. ledna 2014 ve 14:36® cormoran
IVO> Díky za objasnění
Měřit si pinďoury s klukama, kteří se tomu věnují několikanásobně víc času, než Ty, to se nedá. Určitě mi rozumíš.
K videu – já mám hudební hluch, takže při poslechu se dokážu spíš než na hudbu soustředit na slova, jde-li o českej text. Tohle by se ale poslouchat dalo. Bohužel jsem jelito a v kapele bych poznal leda tak triangl
edit: Co se týče tý Prahy, tak možná pojede Maňous (myslím že se znáte), tak mu zkus brnknout, jestli na sebe máte kontakt. Zmínil se že jediný volný termín má právě ten čtvrtek.
Tento příspěvek byl editován 31.1.2014 13:36:50 uživatelem cormoran. - Středa 29. ledna 2014 ve 12:29® cormoran
IVO> Sakra, se v tý muzikantštině vyznám ještě méně, než jsem myslel.
Takže se mě snažíš navést na to, že ta kytara vlastně není kytara? Takže nějaká bass kytara?
Tento příspěvek byl editován 29.1.2014 11:30:26 uživatelem cormoran. - Středa 29. ledna 2014 v 8:21® cormoran
Šuli>
Necháme to jako půlnoční překvapení na dalším srazu. A pro zpestření můžeme dát sázky, za jak dlouho usne
- Středa 29. ledna 2014 v 8:19® cormoran
David H.> Ne ne, ani jedno. Líbí se mi Ivošova kytara
- Úterý 28. ledna 2014 ve 14:55® cormoran
IVO> Juj, já chci bejt taky muzikant
- Pátek 10. ledna 2014 v 10:18® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
s14sh> Takových nás bude…
- Středa 8. ledna 2014 ve 21:27® cormoran
noba> Nedej na ty vydřiduchy ze servisů. On by ti rádi nabulíkovali opravu za desítky tisíc. Poptej se známých a kamarádů, jestli neznají někoho, kdo se hrabe v autech a možná budeš překvapenej, že budeš za pár šlupek zase jezdit.
- Úterý 7. ledna 2014 v 19:45® cormoran
chosebaits> Tak tak. Sezóna vždycky hrozně rychle uteče a na konci si pak už jen říkám, kam všude jsem se chtěl podívat a nepodíval. Letošek už dáme stopro
- Pondělí 6. ledna 2014 ve 21:44® cormoran
chosebaits> Čááu Pepčo
- Pondělí 6. ledna 2014 v 10:31® cormoran
chrami> Mně taky ne. Je to lempl línej. Zlatá plotice, nebo cejn.
- Úterý 31. prosince 2013 ve 23:11® cormoran
feederman> Já taky občas pouštím. Hlavně po hrachovce
- Středa 25. prosince 2013 ve 21:00® cormoran
P.M.> Auto, prasklá dlaždička a notebuk (pipa kopyrajt), ty mi trochu kazí kompozici
Hele, už jim to tu zase moc hovníme. Je čas se na to vys*at.
- Středa 25. prosince 2013 ve 20:55® cormoran
P.M.> Protože už jsi ostřílený hráč a víš, jak to je
- Středa 25. prosince 2013 ve 20:50® cormoran
P.M.> Jasně. Poznej svoji rybičku.