Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 30. listopadu 2013 v 17:47® cormoran
cormoran

Wright> Vidím to podobně. Ale tak každýmu chutná něco jinýho a jestli má Pípa odpal na uzený, tak proč ne. Doba je zlá.

Sobota 30. listopadu 2013 v 17:45® cormoran
cormoran

pipa> Pomoc, to jsou postavičky:-)

Sobota 30. listopadu 2013 v 17:45® cormoran
cormoran

P.M.> Když já na ty nový trendy moc nejsem. Kladívko je kladívko..

Sobota 30. listopadu 2013 v 17:26® cormoran
cormoran

pipa> Mně uzenej candát nechutná, mám raději klasiku. Ale tak ty víš jak si s nima pohrát :->

P.M.> Zabít a sportovně pustit? Tomu asi nerozumím. To je nějakej kečenrýlís sleng? :-)

Tento příspěvek byl editován 30.11.2013 16:28:22 uživatelem cormoran.
Sobota 30. listopadu 2013 ve 14:40® cormoran
cormoran

P.M.> Já bych je natahoval jak kšandy, kdyby mi tu pan rybarmasar nelezl do kšeftů. Jako nezlob se na mě, ale když dá někdo šedesátku candoše za 150, tak je vocas. To už ho raději sežeru sám, než abych za něj dostal takovu almužnu.

Středa 27. listopadu 2013 ve 21:28® cormoran
cormoran

rybarmasar> Jste barbaři. Šedesátkoverj candoš se dá udat za dvě čenta a víc. Se pak můžu divit, že mě Rákosky posílají do řiti, když po nich chci dva stováky za dvoukilovýho candáta.

Neděle 3. listopadu 2013 ve 12:56® cormoran
cormoran

olda> Zdar Olóši:-) Chápu jeho pracovní vytíženost, ale přesto do něj moc nerej, nebo Tě onlajn roztřílí:-))

Neděle 3. listopadu 2013 v 10:46® cormoran
cormoran

olda> No, teď už mi to štimuje. Marně jsem hledal včera večer pointu..:->

Tento příspěvek byl editován 3.11.2013 09:47:02 uživatelem cormoran.
Pátek 25. října 2013 v 6:52® cormoran
cormoran

BlueShark> Ty na rybách? Co jsi slavil? :-))

Čtvrtek 24. října 2013 ve 12:59® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

macek2> Podle mě lidí, kteří vyhoří i na takhle vyhlášených vodách, bude dost. Jen se o neúspěchu moc často nemluví a tak vzniká vidina toho, že v zahraničí se vždycky stopro nachytá.

Středa 23. října 2013 v 11:03® cormoran
cormoran

Vašek52> Zdravím. Karasy jedlý, nebo karasy nástražní?

Pondělí 14. října 2013 v 8:02® cormoran
cormoran

macek2> Parádní výprava, gratulace:->

Úterý 1. října 2013 v 18:10® cormoran
cormoran

pablol> Nevím jestli přímo tenhle průměr, ale kámoš jí má letos první rok a myslím, že zatím vypadá dobře. Čas ukáže.

Pondělí 30. září 2013 v 11:26® cormoran
cormoran

BlueShark> To co je venku, tak se bude odvážet. Dost tam toho ale rozhrabou a tam kde je v plavební dráze nějaká díra nebo výmol, tak tu zasypou, aby snížili náklady na odvoz.

Pondělí 30. září 2013 v 7:19® cormoran
cormoran

BlueShark> Nevím jestli myslíš odtěžení těch sedimentů, nebo ty pneu, ale na Labi se bude po povodni obnovovat průtočnej profil. Z měření se zjistilo, že je v plavební dráze celkem dost naplavenin. Jde celkem o patnáct stavebních objektů v celkový délce asi 26 km v úseku Hřensko – Střekov.

Středa 4. září 2013 ve 12:28® cormoran
cormoran

olda> Já bych nemělnil, dokud se nezačne kazit. Vočmuchej to a poznáš hned.

Někdo ještě přidává trochu chloru, ale to je jen oddalování kompletní výměny vody…

Pondělí 26. srpna 2013 ve 14:28® cormoran
cormoran

timbab> Kde máš maskáče?:-D

Dobrá fotka…:->

Pondělí 26. srpna 2013 v 9:23® cormoran
cormoran

timbab> Zdarec, ty jsi strčil hlavu do chomoutu? Nevím teda jestli gratulovat, nebo tě litovat:-D

Ba né, gratulace chlape..

Pondělí 26. srpna 2013 v 9:22® cormoran
cormoran

majkyss> Kluci už odpověděli. Ne těch pár míst, kde to bylo povolený, se sjelo půl národa a tolik povolenek, kolik se sebralo v tu dobu, to Litoměřičtí nepamatujou. Zeptej se na MRKu kolegy s nickem VL.K., ten by ti o tom mohl vyprávět.

U vody neskutečnej bordel, vožralové, vezírky nacpaný rybami, ohně…

Kdyby tam nonstopka nebyla, bude tam o polovinu méně vágusáků, kteří by raději jeli na dovolenou někam do kempu na Lipno, Slapy, Orlík, Nechranky a podobný přehrady.

A poslední věc k tématu. Nedokážu si představit, jak by to bylo s RS. Jestli by vůbec na noční kontroly chodila, kdyby k tomu v podstatě ztratila důvod..Sám za sebe už vidím to znechucení, kdybych se zastavil u druhýho bivaku a musel bych budit spící rybáře a peskovat je. A v případě těch slušných jim tam svítit halogenkou kolem břehu a koukat, jestli někde namejí zašitý ryby, nebo jestli nechytají na víc prutů a podobně. Tím že je od půlnoci konec, je celá tahle estráda vyřešená.

Pondělí 26. srpna 2013 v 9:12® cormoran
cormoran

P.M.> Mrkni ven, takhle by to šlo, ne? :-) Navečer to má být úplně v cajku..