Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 1. července 2013 ve 12:17® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
MatesKGB> Těžko říct. Taková ryba toho dost vydrží, nicméně dostal pěknej záhul. Ze slov „po několikahodinovém focení“ mi naskakuje husina.
Neznám BP MRS, ale měl jsem za to, že ani tam není uvazování ryb povoleno. I když proti němu v podstatě nic nemám, tak bych ho stejně takhle před médii nezveřejňoval. Lidi jsou svině.
- Neděle 2. června 2013 ve 20:09® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> Dobře, z Krupky je kolega, tak bych ho možná využil jako kurýra, když nebudeš proti. Zatím dík a ať to s tou vodou dobře dopadne..
- Neděle 2. června 2013 v 19:59® cormoran
ULPA> Ok paráda, tak já si ho vezmu. Jak to předáme, jsi z UnL?
- Neděle 2. června 2013 v 19:58® cormoran
Piranha> Jo to je v poho, nevěřím tomu že by prodával nějakej kepl..Ale raději se zeptám, než abych jen tak od boku vystřelil, že ho beru
- Neděle 2. června 2013 v 19:48® cormoran
ULPA> To zní dobře. Kolik to má komor, dvě? Neuchází? A je/není lepenej?
- Neděle 2. června 2013 v 19:22® cormoran
Oukej, tak mi to per ULPO sem. Rok výroby, najeto, stav, foto…
- Neděle 2. června 2013 v 19:10® cormoran
ULPA> Díky za nabídku. Kámoš si bude myslet, že jsem v lihu
Jednou mu napíšu, že pro něj mám boat, pak to za hodinu zruším a teď mu zase po chvíli napíšu, že mám další.
Pošleš mi prosím nějaký blížší info do osobky? Ať nedostaneme zmrdáno, že tu spamujeme…
- Neděle 2. června 2013 v 18:53® cormoran
Piranha> cajk
- Neděle 2. června 2013 v 18:10® cormoran
Piranha> Zdarec, máš k tomu i ty srandaploutve? Vím žes mi říkal, že už máš nový, ale už nevím, jestli ses těch starých zbavil, nebo ne.
Volal jsem Mírovi a ten by si ho prej vzal.
- Neděle 5. května 2013 v 19:36® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Nerodia> Velikost závisí na konkrétních podmínkách dané lokality, takže například L1 z úživné a dobře prosluněné vody může být větší, než L3 z rybníka někde v lese s kyselou a studenou vodou.
Označení třeba K1 znamená, že se jedná o kapra po jednom vegetačním období. Na jaře nasadíš kapří embrio (K0), na podzim slovíš K1 (cca půl roku stará ryba). Když necháš tu jedničku přes zimu a budeš lovit třeba na jaře, pořád je to K1, ale už rok stará ryba. Po dalším vegetačním období už to bude ale K2..
Tento příspěvek byl editován 5.5.2013 19:40:50 uživatelem cormoran. - Pondělí 25. března 2013 ve 21:19® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
macek2> Povedená výprava, super ryby. Gratuluju
- Čtvrtek 7. února 2013 ve 13:59® cormoran
casper> Ty oukleje se tváří jako ploťky
Tomu říkám fofr lov. U babči je takovej malej návesák, kterej zamrzá až při hodně velkých mrazech a tam taky nebyl problém chytat ryby celej rok. Kolikrát se dal v lednu chytit třeba kapr z hladiny na cucku..
- Čtvrtek 7. února 2013 ve 12:14® cormoran
casper> To se ti chtělo, rozbalit to na patnáct minut? To já bych asi nedal
Ale na rybu sis sáhnul, to je pěkný
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 20:59® cormoran
Luda> Čísla asi ještě jsou, jen bylo hodně lidí, kteří neměli lístek z loňska, tak dostávali nový..
- Sobota 26. ledna 2013 ve 14:04® cormoran
BlueShark> S tím mě nepaktuj, s ním nemám nic společnýho..
Luďa> Na poslední chvíli, ale stihnul. To je důležitý
Ve čtvrtek mi volala Pecharka, že vydala poslední lístek na lodě. Letos se to nějak rozmohlo..
- Neděle 20. ledna 2013 v 15:46® cormoran
Luda> Na něj nedojde. Ten bude rád, když letos zaplatí udržovačku
- Pátek 18. ledna 2013 v 8:57® cormoran
Luda> V pondělí jsem tam byl na schůzi a taky už před šestou pouštěla psy, páč tam nebyla od půl šestý ani noha. Ale je to vcelku milá paní a možná kdybys zazvonil, tak tě ještě vezme
- Pondělí 7. ledna 2013 v 19:35® cormoran
BlueShark> Který, myslíš to s Vágnerem? Ať si každej dělá co chce. Je to kluk šikovnej no
- Čtvrtek 20. prosince 2012 v 17:23® cormoran
- Diskuze: Feeder
džigit> Notak, chlapi..Vám se nestává, že se občas překlepnete? Mně se to stane celkem často, vždyť ty íčka jsou na klávesnici tak blízko u sebe
- Úterý 18. prosince 2012 v 18:13® cormoran
foks01> Jen doplním, že od roku 2014..Na příští rok je to o 150 peněz oproti letošku..