Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 20:09® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Netipa> Možná ani ne. Pevně věřím, že kdyby ses chvíli snažil, tak přesvědčíš o svých kvalitách a něco by se tu pro tebe našlo.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:58® cormoran
Netipa> Kdepak. Zavítal jsi celkem rychle, ale přeci jen už pozdě..
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:48® cormoran
foks01> Dík. Nechceš poslat do Z lovu ještě pár fotek? On by ti ten účet ještě naskákal, než bys mi je přeposlal

- Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:36® cormoran
foks01> Na to mám málo, nechceš mi dát svoje?

- Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:24® cormoran
foks01> Trefa do černýho. Třeba to tu půjde do kopru a já virtuálně umřu s pocitem, že jsem něco měl

- Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:23® cormoran
kubas> Doba je zlá a světem vládnou prachy, takže si neúspěch v osobním životě musím nějak kompenzovat. V tomto případě u mě pocit blaha vyvolávají fišbony na účtě

- Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:18® cormoran
foks01> Železo se musí kout, dokud je žhavý A maso je dobrý teplý. Rozsápal by ho někdo jinej, nebo by zmizelo v nicotě

- Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:16® cormoran
Robur> To zase ne, měl bych pak pocit, že jsem si je nevydřel a netěšily by mě. S Danem (mannice) jsme měli podobné názory a na dost jeho příspěvků jsme se na tajňačku domlouvali, ale prezentoval je už jen on. Takže tohle je forma honoráře za mou spolupráci při tvoření
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 14:16:47 uživatelem cormoran.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:44® cormoran
Mám dotaz na někoho kompetentního.
Před velmi krátkou dobou odešel z našich chytejřad můj kamarád mannice. S dalším kamarádem filipem111 jsme se dohodli, že bychom se zeptali, jestli by na nás dva nemohli být převedeny fišbony opustivšího bývalého chytejáka. Děkujeme.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:47® cormoran
BigMike> Skvělej příběh! Zasmál jsem se, držel v sobě napětí a pak tězce polknul zvedající se oběd
Ale máš recht
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:13® cormoran
…a už se to dere na povrch jak nafukující se zdechlina…
- Pátek 30. listopadu 2012 v 7:44® cormoran
Kazan> Ona kdyby celá ta situace byla úplně košér, tak se uvede na pravou míru hned. Já si potom někdy v budoucnu rád poslechnu z xtý ruky, jak to všechno bylo.
Nikdo neumírá a život jde dál, jen už to tu nebude takový, jak to bylo zažitý. Každej kdo sem chodil tak ví, že to tu Míra táhnul. Jeho osobitost a lidskost nikdo nenahradí. Tora neznám a nevím co od něj čekat, ale vzal si na bedra těžký břemeno. Třeba překvapí…
Míro, díky za všechno..
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 07:50:02 uživatelem cormoran. - Pátek 23. listopadu 2012 v 15:45® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
filip111> Jen ho nech pana anonyma. Já zastávám názor, že opakovaný vtip není vtipem a kolega třeba časem pozná, že nemá pravdu

- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:14® cormoran
pedro123> Říct ti to klidně můžu. Nikdy jsem řád neporušil..Joo, dobře, kecám

Jdu počítat ovečky, zdarec.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:58® cormoran
pedro123> Jdeš na to fikaně a s rozmyslem. Já bych se asi bál, jsem měkej. Když už nějakej průser, tak pořádně na tajňačku.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:47® cormoran
pedro123> Hájení ryb je stejně jen pojem. Když tě nikdo nevidí, tak žádný hájení znát nepotřebuješ. Internetový kečentrýlís je notoricky známá věc a proto je mi sympatičtější, když se narovinu přiznáš, než abys dával fotky mrtvol a psal, jak vše plave dál.
Jinak znovu opakuji. Opět se veřejně přiznáváš k porušování toho slavnýho řádu, to se ti jednou vymstí, Jaromíre

- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:28® cormoran
pedro123> Víš že se veřejně přiznáváš k tomu, že jsi zmasil celoročně hájenou rybu? A hned dvakrát? Já to dělám aspoň potajmůů

- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:22® cormoran
pedro123> Hltají hodně no a často na to taky doplácí potrhaným jícnem. Ochutnal jsi ty jejich játra, nebo jsi je vyhodil?
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:10® cormoran
pedro123> No ještě aby ses mě bál
Mně hlavně zajímají ti mníci, cos teď chytil, tak bychom o nich mohli
dát řeč. Mám tam taky dva chycený.A jinak to podsekávání, to mi nevadí. Jak jinak chceš tu rybu chytit, když prostě nežere..A sedět tam půl dne bez ryby se mi nechce..Škoda že je tam pořád plno a pořád někdo kolem vočumuje.
- Úterý 20. listopadu 2012 v 19:51® cormoran
pedro123> Jasně, souhlas, ono je to jedno, jak tu rybu vytáhneš, hlavně že jí vytáhneš. Za hubu loví jen rybáři, kteří si potřebují něco dokazovat. Ale podle mě je to zbytečně zabitej čas u vody. Jsou efektivnější způsoby, jak nachytat.
edit: Nezajdeme někdy? Až tam něco půjde, tak se můžeme domluvit.
Tento příspěvek byl editován 20.11.2012 19:52:44 uživatelem cormoran.