Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:09® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Netipa> Možná ani ne. Pevně věřím, že kdyby ses chvíli snažil, tak přesvědčíš o svých kvalitách a něco by se tu pro tebe našlo.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 15:58® cormoran
Netipa> Kdepak. Zavítal jsi celkem rychle, ale přeci jen už pozdě..
- Pátek 30. listopadu 2012 v 15:48® cormoran
foks01> Dík. Nechceš poslat do Z lovu ještě pár fotek? On by ti ten účet ještě naskákal, než bys mi je přeposlal
- Pátek 30. listopadu 2012 v 15:36® cormoran
foks01> Na to mám málo, nechceš mi dát svoje?
- Pátek 30. listopadu 2012 v 15:24® cormoran
foks01> Trefa do černýho. Třeba to tu půjde do kopru a já virtuálně umřu s pocitem, že jsem něco měl
- Pátek 30. listopadu 2012 v 15:23® cormoran
kubas> Doba je zlá a světem vládnou prachy, takže si neúspěch v osobním životě musím nějak kompenzovat. V tomto případě u mě pocit blaha vyvolávají fišbony na účtě
- Pátek 30. listopadu 2012 v 15:18® cormoran
foks01> Železo se musí kout, dokud je žhavý A maso je dobrý teplý. Rozsápal by ho někdo jinej, nebo by zmizelo v nicotě
- Pátek 30. listopadu 2012 v 15:16® cormoran
Robur> To zase ne, měl bych pak pocit, že jsem si je nevydřel a netěšily by mě. S Danem (mannice) jsme měli podobné názory a na dost jeho příspěvků jsme se na tajňačku domlouvali, ale prezentoval je už jen on. Takže tohle je forma honoráře za mou spolupráci při tvoření
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 14:16:47 uživatelem cormoran. - Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:44® cormoran
Mám dotaz na někoho kompetentního.
Před velmi krátkou dobou odešel z našich chytejřad můj kamarád mannice. S dalším kamarádem filipem111 jsme se dohodli, že bychom se zeptali, jestli by na nás dva nemohli být převedeny fišbony opustivšího bývalého chytejáka. Děkujeme.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:47® cormoran
BigMike> Skvělej příběh! Zasmál jsem se, držel v sobě napětí a pak tězce polknul zvedající se oběd
Ale máš recht
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:13® cormoran
…a už se to dere na povrch jak nafukující se zdechlina…
- Pátek 30. listopadu 2012 v 8:44® cormoran
Kazan> Ona kdyby celá ta situace byla úplně košér, tak se uvede na pravou míru hned. Já si potom někdy v budoucnu rád poslechnu z xtý ruky, jak to všechno bylo.
Nikdo neumírá a život jde dál, jen už to tu nebude takový, jak to bylo zažitý. Každej kdo sem chodil tak ví, že to tu Míra táhnul. Jeho osobitost a lidskost nikdo nenahradí. Tora neznám a nevím co od něj čekat, ale vzal si na bedra těžký břemeno. Třeba překvapí…
Míro, díky za všechno..
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 07:50:02 uživatelem cormoran. - Pátek 23. listopadu 2012 v 16:45® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
filip111> Jen ho nech pana anonyma. Já zastávám názor, že opakovaný vtip není vtipem a kolega třeba časem pozná, že nemá pravdu
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 22:14® cormoran
pedro123> Říct ti to klidně můžu. Nikdy jsem řád neporušil..Joo, dobře, kecám
Jdu počítat ovečky, zdarec.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:58® cormoran
pedro123> Jdeš na to fikaně a s rozmyslem. Já bych se asi bál, jsem měkej. Když už nějakej průser, tak pořádně na tajňačku.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:47® cormoran
pedro123> Hájení ryb je stejně jen pojem. Když tě nikdo nevidí, tak žádný hájení znát nepotřebuješ. Internetový kečentrýlís je notoricky známá věc a proto je mi sympatičtější, když se narovinu přiznáš, než abys dával fotky mrtvol a psal, jak vše plave dál.
Jinak znovu opakuji. Opět se veřejně přiznáváš k porušování toho slavnýho řádu, to se ti jednou vymstí, Jaromíre
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:28® cormoran
pedro123> Víš že se veřejně přiznáváš k tomu, že jsi zmasil celoročně hájenou rybu? A hned dvakrát? Já to dělám aspoň potajmůů
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:22® cormoran
pedro123> Hltají hodně no a často na to taky doplácí potrhaným jícnem. Ochutnal jsi ty jejich játra, nebo jsi je vyhodil?
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:10® cormoran
pedro123> No ještě aby ses mě bál
Mně hlavně zajímají ti mníci, cos teď chytil, tak bychom o nich mohli dát řeč. Mám tam taky dva chycený.
A jinak to podsekávání, to mi nevadí. Jak jinak chceš tu rybu chytit, když prostě nežere..A sedět tam půl dne bez ryby se mi nechce..Škoda že je tam pořád plno a pořád někdo kolem vočumuje.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:51® cormoran
pedro123> Jasně, souhlas, ono je to jedno, jak tu rybu vytáhneš, hlavně že jí vytáhneš. Za hubu loví jen rybáři, kteří si potřebují něco dokazovat. Ale podle mě je to zbytečně zabitej čas u vody. Jsou efektivnější způsoby, jak nachytat.
edit: Nezajdeme někdy? Až tam něco půjde, tak se můžeme domluvit.
Tento příspěvek byl editován 20.11.2012 19:52:44 uživatelem cormoran.