Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:17® cormoran
cormoran

pedro123> Nezavřou. Bývalý pan krajský hospodář o tom nechce ani slyšet, takže si tam můžete v zimě podsekávat candáty, sumce a parmy úplně v pohodě dál, až dokud v Labi nebude hovno:-)

Úterý 20. listopadu 2012 v 15:04® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

wallys> Tak tohle je jedna z největších prasáren, kterou jsem za poslední dobu viděl. Totální neúcta k živýmu tvorovi z toho videa čpí jak nohy propocený z fáraček.

Hnus..

Tento příspěvek byl editován 20.11.2012 14:07:17 uživatelem cormoran.
Neděle 18. listopadu 2012 v 19:22® cormoran
cormoran

macek2> Teda chlape, tys tady tomu dal zase šťávu, parádní magavýprava. Velká gratulace k rybám:-)

Nejspíš sis užil na poslední chvíli asi nejlepší výpravu. Hořekují jak tam sumce nesnáší a při kupování povolenky nám i úředníci za přepážkou naznačují, že nejlepší siluro je kaput siluro. Ale oni se třeba na kukuřici budou chytat (a jakože redukovat) ku*va blbě..

Středa 7. listopadu 2012 v 9:06® cormoran
cormoran

olda> Nebude jí mít Krejča na krámě? Sice už to tam má dost probraný, ale třeba by se ještě našla a za poloviční cenu by to nebyl vůbec špatnej kauf:-)

Pátek 26. října 2012 ve 20:56® cormoran
cormoran

Ok kluci, co jsem k tomu chtěl napsat jsem napsal. Máme na to každej jinej pohled a tak to má být:-)

Pátek 26. října 2012 v 8:12® cormoran
cormoran

Fishing Team Romeo> Ano, děkuji. Zavolám jim tam a řeknu, že je lepší obalovat řízky na kuchyňský lince a masírovat si vnitřnosti jen doma při zácpě na WC:-)

Kolego, neblázni, komentoval jsem jen to, co jsem viděl na fotce. A uznej sám, že takový fotky nepůsobí nijak krásně..

Pátek 26. října 2012 v 8:08® cormoran
cormoran

ladamaj> To mi přijde jako docela hloupost. Průvodce asi je primárně někdo, kdo má s lokalitou bohaté zkušenosti a zavede tě na místo, kde se ryby zdržují, nebo kde se prostě dá zachytat. Jestli to pro něj ale u tohodle končí, tak je to škoda. Přeci i on může říct klientovi, že zacházení s rybou podobnýho charakteru stojí za hovno a může mu doporučit, jak by to měl správně dělat. Jiná věc je, když tu rybu sežerou, což není ani v zahraničí vůbec neobvyklý. Pak už se bavíme v podstatě jen o tom, že taková fotka nebudí moc hezký dojem, nic víc, nic míň. Já osobně bych se ale raději koukal na hezkou fotku, kde je vidět víc ryby než písku.

Čtvrtek 25. října 2012 ve 12:19® cormoran
cormoran

Fishing Team Romeo> Ryba pěkná, zacházení s ní hrůza.

Středa 24. října 2012 v 15:21® cormoran
cormoran

foks01> Kříženec, řekl bych cejnoplotice. Na jaře se mi pověsil podobnej paskvil.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img51127.jpg
Pondělí 15. října 2012 v 9:11® cormoran
cormoran

Klucí, nezapomeňte na sumce, ti neřádi přeci taky vyžrali hodně ryb:-)

Pondělí 8. října 2012 ve 20:35® cormoran
cormoran

BlueShark> Videa žádný, bo jsi KaputShark:-) Za sebe taky dík za pozvání a rodince Patlalojc za organizaci, luxus, jako vždy:->

Pondělí 1. října 2012 ve 13:09® cormoran
cormoran

MIG-35> Bylo by to fajn, ale v tomhle státě se pouští za vraždu za pár let na podmíněnej trest. Takže myslím, že nějaká pokuta a půlroční podmínka to zalepí, bohužel…

:-)
Tento příspěvek byl editován 1.10.2012 13:10:21 uživatelem cormoran.
Středa 26. září 2012 ve 12:36® cormoran
cormoran

osprey> To máš recht, ona taková ta nevraživost mezi Pražáky a Ostraváky panuje nejen ve fotbale. Takže myslím, že si kolega tvojí nabídku ani neohřeje v hlavě a hned jí vypustí:-D

Středa 26. září 2012 v 11:11® cormoran
cormoran

osprey> Třeba má rychlý nohy a nejezdí metrem:-)

Na vysvětlenou – kus textu z nedávný přesdržky…" Včera krátce po skončení fotbalového utkání Na Julisce se v metru Staroměstská náhodně potkali příznivci dvou různých klubů. Pár vteřin poté více než desítka mužů napadla dva příznivce jiného klubu. Jedná se o velmi brutální útok, a i přestože oba muži na místě zůstali nehybně ležet, útočníci se k nim opakovaně vraceli a v napadení pokračovali.

Do poškozených opakovaně kopou, bijí je pěstmi, šlapou na ně a tahají je po zemi. Kriminalisté disponují desítkami záběrů z metra, na kterých je zachycen samotný útok a následný pohyb útočníků."

Pátek 21. září 2012 ve 21:25® cormoran
cormoran

fila> Takhle už to zní rozumně. Dostala šanci a jestli nebyla z toho vezírku sedřená, tak by to mohla zvládnout, když byla po hodině čilá..

Pátek 21. září 2012 ve 14:30® cormoran
cormoran

MIG-35> Vláčením? Vezírku po lese? :-)) Už vidím, jak doma říkám, že jdu vláčet, z krabičky vybírám ty nejpečlivější nástrahy, co mám a nakonec se vracím s plným vezírkem…Hub…:-D

Tento příspěvek byl editován 21.9.2012 14:31:15 uživatelem cormoran.
Pátek 21. září 2012 v 11:51® cormoran
cormoran

MIG-35> Kdepak, masařka bys byl, kdybys nosil z lesa plnej vezírek pravidelně. Já bych masil taky:-D

Pátek 21. září 2012 v 11:48® cormoran
cormoran

mvincik> Kdyby jí vzal k domů, tak se nad tím ani nepozastavím. Je to ryba běžný konzumní velikosti a jen málo lidí takovou pustí.

Z popisku u fotky mi ale vyplývá, že jí nacpal do vezírku a pak pustil.

V hlavní části příspěvku to nepíše, ale koukni na popisek:-)

Tento příspěvek byl editován 21.9.2012 11:49:02 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img50615.jpg
Pátek 21. září 2012 v 7:54® cormoran
cormoran

MIG-35> Taky jsi je nechal rozdýchat ve vezírku a pak jsi je vrátil? :-) Viz kolega v sekci Z lovu..

Asi nějaká nová móda, člověk se holt pořád učí:-D

Čtvrtek 20. září 2012 ve 14:45® cormoran
cormoran

Sumecek> Zdravím. Chytit za jednu noc na českých vodách deset sumců zmíněných rozměrů, to je sen nejednoho sumcaře. já bych byl spokojenej s aktuálním stavem a chodil bych dál, protože jestli tam opravdu ryba přes dva metry je, tak je otázkou trpělivosti, než se splete. Chce to možná zkoušet charakterově odlišná místa, za pokus nic nedáš.