Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:17® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
pedro123> Nezavřou. Bývalý pan krajský hospodář o tom nechce ani slyšet, takže si tam můžete v zimě podsekávat candáty, sumce a parmy úplně v pohodě dál, až dokud v Labi nebude hovno
- Úterý 20. listopadu 2012 v 15:04® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
wallys> Tak tohle je jedna z největších prasáren, kterou jsem za poslední dobu viděl. Totální neúcta k živýmu tvorovi z toho videa čpí jak nohy propocený z fáraček.
Hnus..
Tento příspěvek byl editován 20.11.2012 14:07:17 uživatelem cormoran. - Neděle 18. listopadu 2012 v 19:22® cormoran
macek2> Teda chlape, tys tady tomu dal zase šťávu, parádní magavýprava. Velká gratulace k rybám
Nejspíš sis užil na poslední chvíli asi nejlepší výpravu. Hořekují jak tam sumce nesnáší a při kupování povolenky nám i úředníci za přepážkou naznačují, že nejlepší siluro je kaput siluro. Ale oni se třeba na kukuřici budou chytat (a jakože redukovat) ku*va blbě..
- Středa 7. listopadu 2012 v 9:06® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
olda> Nebude jí mít Krejča na krámě? Sice už to tam má dost probraný, ale třeba by se ještě našla a za poloviční cenu by to nebyl vůbec špatnej kauf
- Pátek 26. října 2012 ve 20:56® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Ok kluci, co jsem k tomu chtěl napsat jsem napsal. Máme na to každej jinej pohled a tak to má být
- Pátek 26. října 2012 v 8:12® cormoran
Fishing Team Romeo> Ano, děkuji. Zavolám jim tam a řeknu, že je lepší obalovat řízky na kuchyňský lince a masírovat si vnitřnosti jen doma při zácpě na WC
Kolego, neblázni, komentoval jsem jen to, co jsem viděl na fotce. A uznej sám, že takový fotky nepůsobí nijak krásně..
- Pátek 26. října 2012 v 8:08® cormoran
ladamaj> To mi přijde jako docela hloupost. Průvodce asi je primárně někdo, kdo má s lokalitou bohaté zkušenosti a zavede tě na místo, kde se ryby zdržují, nebo kde se prostě dá zachytat. Jestli to pro něj ale u tohodle končí, tak je to škoda. Přeci i on může říct klientovi, že zacházení s rybou podobnýho charakteru stojí za hovno a může mu doporučit, jak by to měl správně dělat. Jiná věc je, když tu rybu sežerou, což není ani v zahraničí vůbec neobvyklý. Pak už se bavíme v podstatě jen o tom, že taková fotka nebudí moc hezký dojem, nic víc, nic míň. Já osobně bych se ale raději koukal na hezkou fotku, kde je vidět víc ryby než písku.
- Čtvrtek 25. října 2012 ve 12:19® cormoran
Fishing Team Romeo> Ryba pěkná, zacházení s ní hrůza.
- Středa 24. října 2012 v 15:21® cormoran
foks01> Kříženec, řekl bych cejnoplotice. Na jaře se mi pověsil podobnej paskvil.
- Pondělí 15. října 2012 v 9:11® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Klucí, nezapomeňte na sumce, ti neřádi přeci taky vyžrali hodně ryb
- Pondělí 8. října 2012 ve 20:35® cormoran
BlueShark> Videa žádný, bo jsi KaputShark
Za sebe taky dík za pozvání a rodince Patlalojc za organizaci, luxus, jako vždy
- Pondělí 1. října 2012 ve 13:09® cormoran
MIG-35> Bylo by to fajn, ale v tomhle státě se pouští za vraždu za pár let na podmíněnej trest. Takže myslím, že nějaká pokuta a půlroční podmínka to zalepí, bohužel…
Tento příspěvek byl editován 1.10.2012 13:10:21 uživatelem cormoran. - Středa 26. září 2012 ve 12:36® cormoran
osprey> To máš recht, ona taková ta nevraživost mezi Pražáky a Ostraváky panuje nejen ve fotbale. Takže myslím, že si kolega tvojí nabídku ani neohřeje v hlavě a hned jí vypustí
- Středa 26. září 2012 v 11:11® cormoran
osprey> Třeba má rychlý nohy a nejezdí metrem
Na vysvětlenou – kus textu z nedávný přesdržky…" Včera krátce po skončení fotbalového utkání Na Julisce se v metru Staroměstská náhodně potkali příznivci dvou různých klubů. Pár vteřin poté více než desítka mužů napadla dva příznivce jiného klubu. Jedná se o velmi brutální útok, a i přestože oba muži na místě zůstali nehybně ležet, útočníci se k nim opakovaně vraceli a v napadení pokračovali.
Do poškozených opakovaně kopou, bijí je pěstmi, šlapou na ně a tahají je po zemi. Kriminalisté disponují desítkami záběrů z metra, na kterých je zachycen samotný útok a následný pohyb útočníků."
- Pátek 21. září 2012 ve 21:25® cormoran
fila> Takhle už to zní rozumně. Dostala šanci a jestli nebyla z toho vezírku sedřená, tak by to mohla zvládnout, když byla po hodině čilá..
- Pátek 21. září 2012 ve 14:30® cormoran
MIG-35> Vláčením? Vezírku po lese?
Tento příspěvek byl editován 21.9.2012 14:31:15 uživatelem cormoran.Už vidím, jak doma říkám, že jdu vláčet, z krabičky vybírám ty nejpečlivější nástrahy, co mám a nakonec se vracím s plným vezírkem…Hub…
- Pátek 21. září 2012 v 11:51® cormoran
MIG-35> Kdepak, masařka bys byl, kdybys nosil z lesa plnej vezírek pravidelně. Já bych masil taky
- Pátek 21. září 2012 v 11:48® cormoran
mvincik> Kdyby jí vzal k domů, tak se nad tím ani nepozastavím. Je to ryba běžný konzumní velikosti a jen málo lidí takovou pustí.
Z popisku u fotky mi ale vyplývá, že jí nacpal do vezírku a pak pustil.
V hlavní části příspěvku to nepíše, ale koukni na popisek
Tento příspěvek byl editován 21.9.2012 11:49:02 uživatelem cormoran. - Pátek 21. září 2012 v 7:54® cormoran
MIG-35> Taky jsi je nechal rozdýchat ve vezírku a pak jsi je vrátil?
Viz kolega v sekci Z lovu..
Asi nějaká nová móda, člověk se holt pořád učí
- Čtvrtek 20. září 2012 ve 14:45® cormoran
Sumecek> Zdravím. Chytit za jednu noc na českých vodách deset sumců zmíněných rozměrů, to je sen nejednoho sumcaře. já bych byl spokojenej s aktuálním stavem a chodil bych dál, protože jestli tam opravdu ryba přes dva metry je, tak je otázkou trpělivosti, než se splete. Chce to možná zkoušet charakterově odlišná místa, za pokus nic nedáš.