Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:47® cormoran
- Diskuze: Praha a okolí
Vital> Dobrý den, já bych to zkusil na Vltavě
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:44® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
ssg.Jimmy Wild> Bylo to na jednom krcálku, kde se následující podzim konaly nájezdy na candoše, takže si myslím, že ho kolegové takyrybáři stihnuli killnout. Holt se musím ptát příště hned
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:37® cormoran
ssg.Jimmy Wild> Tak tak. Navíc tohle byla prohra, která nebolela ani v nejmenším..
Jen v tu chvíi to zaskočení, že jsem ohnul všemi opěvovaný háček na sumce
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 07:38:39 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 19. července 2012 v 7:36® cormoran
troutkiller> To už by musel bejt slušnej kousek, viděl bych ho tak na osmdesát kil, klidně i víc
Jinak ty háčky snesou fakt dost, ale jak jsem psal níž. Když blbě sedne, tak pak se ohnout nechá. Stalo se mi, že jsem s ním při vázce otočil i slušně velkej kámen, ale taky to, že jsem ho mírně ohnul po pár škubnutích při pokusu o vyproštění z vázky.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:30® cormoran
ssg.Jimmy Wild> Těsně než se mi u břehu sklepal, tak ho svědkové viděli, jak zahazuje kombinačky, takže asi tak
Bylo to v létě, když jsem chytal s rybou (perlín cca 20+) na hladině. Bylo to povůdně vyvěšený na sumce, ale po chvíli to srknul ten candoš, tak jsem mu jí hned navařil a asi dostal hákem někam do tý nejtvrdší části papule. Ono když se sekne s takovým tuhým sumčákem a skoro neprůtažnou pletenkou na kratší vzálenost, tak to je docela pecka. To pak stačí, když se píchne jen jeden hrot z trojháčku kolmo a ohne se celkem ochotně
- Středa 18. července 2012 ve 14:57® cormoran
Když už tu tak drbete ty ST-41ky..Víte, jaká byla moje první zkušenost s nimi? Ohnul jsem ho o candoše cca 60 cm
Důvěra v ně byl v tu chvíli na bodě mrazu.
Ale pak už dobrý
- Pátek 13. července 2012 ve 13:51® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
ssg.Jimmy Wild> Jasně, jde o odkaz na sousedy, tak nechci veřejně
- Pátek 13. července 2012 ve 13:22® cormoran
IVO> Našel jsem diskuzi, kde se kolega vyjadřuje k různým komentářům, tak si můžeš ve volný chvíli počíst. Pošlu Ti to do osobky. Novináře prý nevolal on sám a jeho snem je mít na zdi hlavy z trofejních ryb doma na zdi, jinak vše pouští. Ostatně, to už si počteš sám
- Pátek 13. července 2012 ve 13:09® cormoran
IVO> Vypadá pěkně doje*aně, musel dostat slušnej kouř než zařval. Jinak ryba je to pěkná, ale proč k tomu volat novináře? Ve článku o egohoničství a propalování fleku už chybí jen nejčastější důvod zabití takové ryby – je to škodná a žere všemi milovaného kapříka.
Nicméně lovec má podle řádu si rybu ponechat, budiž mu přáno. Já bych jí ale osobně přál jakýkoliv jiný masařce, která by s ním nenedělala takovej poprask..
- Pátek 22. června 2012 ve 13:06® cormoran
jachu> Je to nejlepší hnedka u vody, chvíli po vylovení. Musíš s ním ale do vody, tak cca po pas. Tam ho potom stačí převalit na záda a lehce hladit po břiše. A když sebou začne házet, tak ho nech a kousek odstup – to už jsou přicházející příznaky zástavy srdce. Do dvou vtečin je tuhej..
- Úterý 19. června 2012 v 7:31® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prutos> Tak tomu říkám ryba, paráda. Gratuluju k novýmu osobáku
- Středa 13. června 2012 v 9:43® cormoran
chosebaits> Vida, takhle mě nenapadlo se na to dívat
Tak ať to frčí jak má, zdarec..
- Středa 13. června 2012 v 9:15® cormoran
chosebaits> Takže mají takový lázně mezi rybí smetánkou a pak je čeká hořkej konec
- Středa 13. června 2012 v 8:58® cormoran
chosebaits> Podle mě, jestli je máš v jezírku a vykrmuješ si je, tak by na tom mohli bejt podobně, jako čerství. To je velká výhoda. Kdybych si je takhle vykrmoval já, tak už by mi je bylo líto napíchnout, ale to je věc jiná
- Středa 13. června 2012 v 8:45® cormoran
chosebaits> Pravda. Já to tak měl i s těma karasama, většinou už po pár dnech to na nich bylo znát. Čerstvá ryba je čerstvá ryba, votomnic
- Úterý 12. června 2012 v 10:23® cormoran
pepa-č> Bohužel v sobotu..
Dva, když tě nikdo neuvidí, tak i víc..
Můžeš, ale zase za stejný podmínky jako výše..
Na rybku..
Na káče se uvodí sama, jen to chce občas přehodit..
Nemáš zač
- Pondělí 11. června 2012 ve 21:36® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8. - 10. 6. 2012 | Revír: Zlatonosná Otava
Při každoroční návštěvě příbuzenstva na Šumavsku jsem využil přiležitosti a vrátil se s prutem na místa, ze kterých mám spousty zážitků z dětství. Samotný lov se nesl v duchu nostalgie a pochytané ryby mi jen zlehka připomněly, jaký to tu býval rybářský ráj..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 ve 21:11® cormoran
hrdobec> Ok, díkys
Další výpravu už asi prubneme nějakej flek kolem hlaváku, tak se tam po nich podívám a kdyžtak bych vzal do foroty
- Středa 30. května 2012 ve 21:10® cormoran
Milano> Já měl taky období, kdy jsem hrozně rát chytal na dva jednoháky, ale pak jsem si nějak zvyknul na trojháky a u nás dávám na bojku jen je. Jen občas když je malá ryba, tak dám trojhák a pod něj jednohák. Jinak s tím uříznutím, sumák sice větší šanci se zbavit jednoháku má, ale většinou když už někde zůstane viset na zamotaný šňůře, tak mu asi nic nepomůže. Dneska ty háčky jsou samá chemie a než vyreznou, tak je, myslím si, po rybě..
- Středa 30. května 2012 v 15:15® cormoran
hrdobec> Ahoj, nevíš přesnej název těch Ownerů, co jsi o nich psal? Řeším ten problém s tupěním háčků docela často a kdyby se našlo něco, na co bych se mohl spolehnout minimálně tu jednu sezónu, tak by to bylo fajn