Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 30. května 2012 v 15:12® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

Milano> Uvidíš no, co najdeš, ale podle mě nic se slabým průměrem drátu a vysokou nosností nenajdeš. Když narveš sumáka jak psal kolega Calipo přímo někam do kartáčů, tak je tam tlak na ten oblouk háčku tak velkej, že bych věřil snad jen tý Gorille. Loni kolega ohnul háček, kterej se jevil docela brutálně, o sumíka něco přes metr. Byl píchnutej právě jen za špičku čumáku a u břehu se mu ještě vyříznul. Já osobně ohnul třeba Ownera trojhák o candáta zhruba šedesát čísel. Dostal na krátkou vzdálenost docela pecku a s tou šňůrou a tuhým pruten je to pěkná rána. Posílal jsem sem i fotku a dost lidí skoro nevěřilo. Překovávájí jimi voblery pro sumcovláčku a mnohým se to nestalo ani se slušným sumcem.

Záleží prostě hodně na tom, jak tu rybu trefíš a jak moc silově jí budeš zdolávat..

Úterý 29. května 2012 ve 21:20® cormoran
cormoran

Milano> Já myslím, že u těch Ownerů vyloženě žádnej kepl nekoupíš, takže bych se nebál vzít něco dle vlastního uvážení a vyzkoušet to. Letos do Itošky jsem si bral nějaký s bajonetovým ostřím, jaké mají trojháky ST-41ky. A vypadaly v pohodě. V kleštích bys to možná ohnul, ale v ruce to ani nezapruží. Byly to myslím ty 5111. Ty Gorrily bych klidně bral, chytá na ně kámoš a jen si je chválí. Mně zprvu taky připadaly až dost bytelný, ale při sumcařině je to jen dobře..

Úterý 29. května 2012 ve 21:06® cormoran
cormoran
Diskuze: Pěst na oko

Petas> Mně to přijde jako obyč stříbrňák, akorát závojovej. Možná trochu ta hlava a lehce naoronžovělý ploutve mi trošku připomínají i karase obecnýho..

Pondělí 28. května 2012 v 8:56® cormoran
cormoran

pipa> Teda ten to má pořádně rozdvojený:-) Já mám taky jen jednoho, letos z Itošky, měl tak kolem metru..

http://www.chytej.cz/…00044673.jpg

Úterý 22. května 2012 ve 12:16® cormoran
cormoran

kety.vydra> Teď se s nimi po růrných prodejnách asi roztrhne pytel, dost lidí si je bere na léto do jezírek na požírání řasy a je fakt, že jim to docela dobře jde:-)

Neděle 20. května 2012 ve 21:33® cormoran
cormoran

pipa> Vždyť je to jen kapr…

Neděle 20. května 2012 v 18:53® cormoran
cormoran

pipa> I kdyby stál těch hundrtek deset, tak je to pořád sakra výhodná koupě:->

Pondělí 14. května 2012 ve 21:04® cormoran
cormoran

osprey&Prutos> Vítejte doma kluci. Výprava se jak vidno povedla. Hlavně že jste dobře dojeli, byla pohoda a jste bohatší o další zážitky a zkušenosti. Fotky jsou třešničkou na dortu a jsou myslím v pohodě, osobně jsem je hned tipoval na metrovky:-)

Středa 9. května 2012 ve 21:39® cormoran
cormoran

Bigpista> To přijde časem samo:-) Nemáš ještě nějakou fotku té ryby?

mvincik> Tak tak, kolega má ruce jak lopaty a tak nám lepší určení moc neulehčuje:-) Chtělo by to ospreye, ten se v těch křížencích dokáže pěkně pošťourat. Ale ten ten mrská na severu metrovky:-)

Tento příspěvek byl editován 9.5.2012 21:42:26 uživatelem cormoran.
Středa 9. května 2012 ve 12:57® cormoran
cormoran

cormoran> Jak jsem psal kolegovi pode mnou, řekl bych, že čistej určitě ne a že jde o křížence. Mrkni nad svůj příspěvek, pipa tam má krásnej exemplář čistokrevnýho tloušťáka:-)

Středa 9. května 2012 ve 12:55® cormoran
cormoran

mvincik> Přijde, docela dost:-) Vypadá to jako nějakej kříženec, ale takhle z fotky si nedovolím ani tipovat s čím. Snad plotice, možná bolen..

Tento příspěvek byl editován 9.5.2012 12:56:00 uživatelem cormoran.
Středa 9. května 2012 ve 12:54® cormoran
cormoran

pipa> Ten je pečlivej, fakt pěkná ryba:-> Co bráchové, nachytali?

Středa 9. května 2012 ve 12:38® cormoran
cormoran

pipa> Osobák?:-)

Středa 9. května 2012 ve 12:37® cormoran
cormoran

Bigpista> Zdravím, ten "tloušť je na poslední fotce v příspěvku z 11:32?:-)

Úterý 8. května 2012 ve 21:16® cormoran
cormoran

pipa> Super tloušťák! Paráda:->

Úterý 8. května 2012 ve 14:33® cormoran
cormoran

David Havlíček> Masakr, to byla hodně povedená výprava, gratulace pánové:-)

Neděle 6. května 2012 ve 22:02® cormoran
cormoran

kety.vydra> Doufám, že já se s nimi budu ještě nějakej ten rok setkávat. Mizí, bohužel, rychlostí blesku..

Neděle 6. května 2012 v 10:51® cormoran
cormoran
Diskuze: Feeder

kety.vydra> Na to je medicína krátká, na to se prášky zatím asi nevyrábí:-D

Neděle 6. května 2012 v 10:48® cormoran
cormoran
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Plavaná

Nějak se tu rozmnožili kapři, tak pro změnu…:-)

A pak ještě jedna fotka z evidentně nejpřekrmenějšího fleku na řece..

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48810.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48811.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48812.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48813.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 26. dubna 2012 v 19:40® cormoran
    cormoran
    Diskuze: Pěst na oko

1Mara> Tady máš ten předvolební plakát v originále, zrovna nedávno jsem se hrabal ve fotkách a tohle našel:-D

foto/diskuze/pest_na_oko/2012/th-img48658.jpg