Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 6. března 2012 ve 13:58® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormaxx> Ty ses rozjel
Upusť u toho hnoje trochu páry, možná se tomu pak i zasměješ. Nejsem si totiž jistej, jestli jsi to teď všechno pochopil
- Úterý 6. března 2012 v 8:39® cormoran
Cudla> Tak tak
- Úterý 6. března 2012 v 8:35® cormoran
Cudla> Za bukem ne, za monitorem
- Úterý 6. března 2012 v 7:55® cormoran
Kurwa, jsem prozrazen, jsem se zapomněl odhlásit. Ale že se to tu rozjelo
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 07:56:36 uživatelem cormoran. - Úterý 6. března 2012 v 7:54® cormoran
cormaxx> Ahoj takže jestli to dobře chapu tak každej kdo bere ryby je dement jo? Proč teda vlastně rybařite, abyste popíchali tisíce ryb pro potěšení? To zase přijde dementský mě. Kdo podle tebe teda udělá u vody větší škodu rybář kterj si chytí dvě parmy a odejde domů nebo ten co jich chytí dvacet a každou vyfotí omatlá rukama pak mu dvakrát upadne na zem ještě jí změří a pak jí hodí zpátky do vody. Jasně že ostatní to berou taky protože na to mají pravo a dokud bude v řadu napsáno že si mužu odnést od vody sedum kilo a já budu mít chut třeba na uzenýho cejna tak si jich sedum kilo odnesu. Tak to je
- Úterý 6. března 2012 v 7:47® cormoran
mannice> Ahoj. Sto candátu za rok je hodně dobrej výsledek to si jim musel přijít na kobylku. Ale jak si napsal že si je všechny pustil tak není možný aby to přežily všichni. Rybu pustím rád a ještě raději když jde o malyho candata toho ani nevytahuju z vody když to neni třeba k vyndání háčku. U mírových kousků mám jasno to to maj spočítaný. Stojím si za tim že mojich dvacet candatu ročně nikomu neublíží. To jak si srovnal parmu s trumenem to je docela špatnej přiklad protože ty trumeny bych chytal dva dny abych se dostal na stejnou vahu jako ma ta parma. A navic už moc na Labi nejsou chytil jsem v loni asi jen tři a to ještě v Děčině. Na rybnikách kde jsou přemnožený se chytaj samý malinkatý. Ty důvody proč zrovna teda tu parmu pustit zní rozumě už chápu váš přístup ale jak jsi psal že taková ryba něco zažila tak třeba kapr kolem míry taky něco zažil a pak ho bez výčitky klepnu.
- Pátek 2. března 2012 ve 23:16® cormoran
- Diskuze: Plavaná
osprey> Zajímavý exemplář, já v tom vidím plotici a jesena. A abych byl přesný, jesen byl máma a plotice byla táta
- Čtvrtek 1. března 2012 v 19:35® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
regulus> Monte Bú
Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 19:36:36 uživatelem cormoran.Máš recht, z Dubí už je to přes kopec už fakt kousek. Na nejbližší sjezdovku výškově někde kolem 600 metrů to mám asi 15 kiláků. A jinak výškově jsme na tom zhruba stejně jako vy, nějakejch 230 nad mořem, bydlím asi 7 kiláků od Teplic směr do nížiny. Rybníky tu máme teplejší asi kvůli elektrárně, někde se ta teplá voda z chladících věží projevit musí
- Čtvrtek 1. března 2012 v 7:32® cormoran
regulus> 200 metrů to nebude, to byste museli být na výšce dvaceti metrů pod Baltem
A co se toho chytatelnýho stojáku týče, tak jich máme v okolí deseti kilometrů přes dvacet svazovejch, myslím že třiadvacet přesně, ale jen na tomhle jednom se dá chytat. Celou zimu jsme si ho poctivě krmili vodou a tak tam i v těch mínus dvacítkách bylo pěkný oko, kde se daly chytat ploťky
Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 07:35:03 uživatelem cormoran.No a včera po práci mě tak napadlo, že už by se dalo házet i dál do větší hloubky, kde by se dali chytat cejni a slušnější plotice. Kapříci byli v tuhle dobu takovej nadstandart, s těma jsem moc nepočítal. Možná tam ale jsou natažený díky lidem, kteří tam krmí kachny pečivem. Ostatně ty jsou vidět v pozadí na ledě jak čekají, až vypadnu, aby mohli dojet to, od čeho jsem je vyrušil. Jinak když jsi načal ty řeky, tak to vám nezávidím, já byl víkend taky na řece a chytání bylo taky fajn, později dám fotky do Z lovu
- Středa 29. února 2012 ve 21:23® cormoran
mvincik> Tak tak..Zítra už je březen, teď už to půjde rychle, teď už zase budeme při fídru a plavče odpočítávat dravcovou sezonu
- Středa 29. února 2012 ve 21:09® cormoran
mvincik> Docela jsem koukal, ale byl pěknej přítok a už jak jsem přicházel, tak jsem uklouznul a tím dupnutím jsem jich pár z toho přítoku vyplašil. Už to naznačovalo, že to půjde
Tento příspěvek byl editován 29.2.2012 21:10:19 uživatelem cormoran. - Středa 29. února 2012 ve 20:50® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.2.2012 | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná
První letošní plavča na stojáku dopadla nad očekávání. Do přítoku začali najíždět kapříci a tak se mezi plotice a skaláky občas nějaký přimotal
Fotky mobilovky..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. února 2012 ve 22:35® cormoran
omyl
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 22:35:58 uživatelem cormoran. - Sobota 25. února 2012 v 19:48® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Feeder
Po delší době jsem se dostal s fídrem k vodě. Oteplující se voda rybám svědčí, někteří pleskáči už mají třecí vyrážku
Tento příspěvek byl editován 25.2.2012 19:49:49 uživatelem cormoran.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. února 2012 ve 13:42® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
chosebaits> Tak to je zlatý auto, taky bych se ho nezbavoval. Slouží tobě a ne ty jemu, tak to má být. Takže je mi to jasný, dostává na prdel i v terénu a žádná polňačka jí není cizí
No vidíš, jakej máš pěknej důvod. Vem to na rodinnou poradu, nějak elegantně jim to přednes a vyzdvihuj samý pozitiva, to by bylo, aby nebylo
Teda ne že by se tvoje zvažování drželo nějak při zemi, ale mně by se to taky tak líbilo. Jednu káru do práce na léto, druhou na zimu, pak jednu na nákupy, jednu na projížďky, jednu na dovolenou, jednu na volnej čas. No a už teď bych mohl vydělávat akorát na pojistky
- Pátek 24. února 2012 ve 12:46® cormoran
chosebaits> Tak se nedej
Barák prodej, ženu s dětma pošli na dovolenou na Mácháč a můžeš jít vybírat káru
65 tisíc je paráda, ta má ještě život před sebou. Ale třeba v takový Caravelle by se jezdilo Španělsko pohodlněji, co?
Akorát ta spotřeba by byla trochu jinde no..
- Pátek 24. února 2012 ve 12:05® cormoran
chosebaits> Ale někdo toho čerta musí bičovat
Neskučela do kopců, když byla naložená a ještě k tomu s vozejkem? Ale i kdyby jo, tak ta spotřeba to asi vynahradí
- Pátek 24. února 2012 v 11:52® cormoran
chosebaits> 1,9 tdi?
- Středa 15. února 2012 ve 14:29® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
TOMMY CATFISH> Tak jí netrap hlady a občas jí nakrm, 45 kilo není moc
Ona je to jen otázka času, než se nějakej povede. Jen vydržet a zkoušet to dál
- Středa 15. února 2012 v 7:26® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
TOMMY CATFISH> V létě je hned všechno krásnější…
hrdobec> Tak tak
Mně by stačila i 160ka, většího už neunesu
Pavell> Parádní fiš