Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 14. února 2012 v 7:03® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
hrdobec> To zní hodně dobře, tak to se těším, že nás tu zavalíš fotkama
S takovou četností výprav to nebude jen útok na tenhle rekord, ale i na ten sumčí. I když ty to budeš mít sakra těžký
- Pondělí 13. února 2012 ve 14:46® cormoran
hrdobec> Díky, snad se to povede aspoň tak, jako loni
Letos jedeme asi o osm kiláků jinam, podle map to vypadá na solidní flek, tak se těším o to víc. Při nejhorším skončíme na ozkoušeným fleku..A když to ani tam nepůjde, tak pojedeme cestou domů aspoň smočit lulánky do moře, když už budeme v tý Itošce. Přeci jen, ono je pak aspoň co vyprávět nezasvěceným do rybařiny. Když pak říkáš, jak se koupeš ve špinavým kanále a za zády máš moře, tak to moc nepobírají
Kdy vůbec razíš ty, už to máš nějak naplánovaný?
- Pondělí 13. února 2012 ve 14:25® cormoran
TOMMY CATFISH> Nezbývá než nechat auto doma a zašít se někam, kam páchne lidská noha jen minimálně. Ale spátky do reality, moc takových míst v okolí neznám..
hrdobec> Ono celkově si klást nějaký cíle, je naprd. On totiž kolikrát ani nevyjde pokus o jejich dosažení a pak je z toho člověk akorát mrzutej. Tím netvrdím, že jít si za něčím a snažit se toho dosáhnou je na škodu, ale osobně tomu v poslední době nechávám, jak jsi psal ty, volnej průběh
Tvá skromnost je mi sympatická a takovýho sumáka ti přeju, zasloužil sis ho.
- Pondělí 13. února 2012 ve 13:36® cormoran
hrdobec> Hmm, povedenej zlom
- Pondělí 13. února 2012 ve 13:34® cormoran
TOMMY CATFISH> Koukám, že je to všude stejný, aj na Slovensku
Dneska nechat někde stát auto a jít si v klidu zachytat, to je utopie. Pořád aby ses bál, jestli ti nějakej fakan nevypustí aspoň kolo, jen tak z nudy..
- Pondělí 13. února 2012 ve 12:31® cormoran
TOMMY CATFISH> Osprey to napsal přesně. Když pak to, co přijde po dvou (ať už odkudkoliv) s nějakým nekalým záměrem, přijde ve dvou, je to ještě horší..
- Pondělí 13. února 2012 v 11:10® cormoran
TOMMY CATFISH> V hafanech se moc nevyznám a nechtěl bych mlžit, ale hrdým majitelem tohodle fešáka je Robur
- Středa 8. února 2012 v 7:41® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
foks01> Cormoran se ti na to tak možná vysere. Vlastníka pozemku nebo vodní plochy si můžeš zjistit na www.cuzk.cz.
Docela mě sere, jak se to tu zvrhlo k napadání a vytahování, řekněme špíny, jeden na druhýho, to je na blití..
- Pondělí 6. února 2012 v 7:51® cormoran
majkyss> Mannice říkal, že budou s heringem od rána pod Tyršákem, tak jim vezou šerifové gáblík
- Neděle 5. února 2012 v 15:29® cormoran
pipa> Ty bys pořád jen pidloval
- Neděle 5. února 2012 v 15:06® cormoran
pipa> Kdybys hodil pilkra z toho kopečka dolů a začal přitahovat, tak by k tobě šla poslušně jako beránek
- Neděle 5. února 2012 ve 14:55® cormoran
pipa> Ta mamina vpravo dole?
- Neděle 5. února 2012 ve 14:49® cormoran
pipa> Čusjen, jakto, že nelovíš? Voda už je akorátovní, nebo ne?
- Pátek 3. února 2012 ve 13:41® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
timbab> O potoce mi ani nemluv, to byla taková moje srdcovka. Když jsem začínal, tak jsme tam chytali pstruhy, úhoře, okouny, naháněli jsme tam raky..Po třech letech už jen tlouště a plotice a kvanta řízáků. Dneska už je tam jen pár řízků a mřenek..Lepší fakt nesrovnávat.
- Pátek 3. února 2012 ve 13:32® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Fishing Team Romeo> Když můžou papoušci mluvit, tak proč ne krávy zívat
mannice> To byl nějakej vycvičenej, normálně by ti ukousnul ruku a vůbec by se s tebou nemazlil, hlavoun jeden
- Pátek 3. února 2012 ve 13:04® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
mannice> Ale jen do doby, než si zívne
- Pátek 3. února 2012 ve 12:58® cormoran
1Mara> Na Pádu nevím, jak je to s vláčkou, ale na Ebro by to asi nemělo ani z desetiny. Tak kde jsme byli loni jsme nedali ani drbanec a to jsem házel každý ráno a občas i večer..Letos si vláčák ani neberu.
- Pátek 3. února 2012 ve 12:49® cormoran
1Mara> No tak to vše vysvětluje, počítal jsi špatně. Já bych nedal přeci tolik peněz za to, abych mohl chytat někde candáty jak na sádkách. To by se muselo naplnit auto a bejt to normání výprava s tím, že vláčení bude jako taková bokovka, nebo relax při dopoledni
- Pátek 3. února 2012 ve 12:42® cormoran
1Mara> Co jsi měl z matiky?
- Pátek 3. února 2012 ve 12:37® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
timbab> To jo. Ono stejně občas protáhnout tělo neuškodí
To víš že je to přehnaný, něco nám tu ještě zbylo. Ale když to vezmu z jeho pohledu, kdy měl fakt s čím srovnávat, tak je to skoro nic. To mně, co pamatuju Labe nejdále tak před deseti, možná jedenácti lety, to tak hrozný nepřijde
Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 12:38:13 uživatelem cormoran.