Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:30® cormoran
cormoran

vladah> Ten asi neznám. U těch navijáků je to vždycky těžký. Deseti lidem může šlapat jak švajcary a zrovna tobě se třeba posere. Vybírej podle sebe, ideální by bylo si s každým zatočit, udělat si sám obrázek a pak se ptát a shánět na něj recenze od majitelů..

Jinak co se týče toho Reda, tak bych se ho taky asi nebál. Sice občas chrčí rolna při větším zápřahu, ale nebude zcela jedinej s tímto problémem..

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:44® cormoran
cormoran

vladah> Trochu dražší než dva je Ryobi Arctica, ta se mi docela líbila a mohla by i vydržet. Dost lidí doporučuje i Slammera, ale ten je taky mírně nad rozpočet a já bych si ho už asi nekoupil, ale možná jsem narazil jen na horší kus. Nějakej čas by ti při intenzitě používání, o který si myslím, že budeš praktikovat, měl vydzřet i některej ze Zauber klonů, akorát bych vzal větší velikost, 35 klidně i 40..

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 13:45:56 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:34® cormoran
cormoran

vladah> Jakej máš rozpočet?

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:10® cormoran
cormoran

Všem co si kupovali na výstavě u Procházky vláčecí nástrahy, hlavně gumy, tak vám moc děkuju, že jste mi všechno, co jsem měl objednáno, vykoupili:-D Teď mi volal a půlku z toho nemá..

Čtvrtek 2. února 2012 v 10:00® cormoran
cormoran

majkyss> :-D bingo!:-D Někdo tomu říká konkurence a to bezpochyby je, ale sousedi jsou takový neutrální označení. Tak už neotravuj sousedy kolem a jdi se podívat na mrsk:-D

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 10:00:37 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. února 2012 v 9:44® cormoran
cormoran

majkyss> K SOUSEDŮM se podívej:-D Rubrika Můj lov..

Ještě chvíli a snad ti pošlu i odkaz na konkrétní příspěvek:-D

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 09:46:15 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. února 2012 v 9:10® cormoran
cormoran

majkyss> Můj lov

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:40® cormoran
cormoran

Morgen..

Koukali jste k sousedům do ML na příspěvek od hofiho (Po 30.1.2012 22:02:24)? To co se tam dělo muselo bejt hrozný. Labští kormoráni jsou proti těm slovenským břídilové..

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 08:40:36 uživatelem cormoran.
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:26® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

sidla_napajedla> když jsi tak zmínil vláčku a toho bobra, tak mě hned napadnul kolega Prutos a jeho legendární příběh o uvláčeným bobrovi:-D

Mikyška> Noo, tak to má vypadat, parádní divočina:-> Snad to tak vydrží co nejdéle..

Pondělí 30. ledna 2012 v 10:37® cormoran
cormoran

sidla_napajedla>

Calipo1> Klucí, abychom si rozuměli, co znamená, že sumci lozí po cyklině?:-D

Pondělí 30. ledna 2012 v 6:53® cormoran
cormoran

mannice> Já nemám vyhrazenej výběr jenom na ně, ale když už jde jen o Salma, tak si většinou přihodím nějakýho k objednávce z rsp. No a pak klasika, koukám všude možně po slevách, bazarech a různých aukcích. O tý slevě u Brauna mi někdo říkal, akorát tam už nechodím:-)

Neděle 29. ledna 2012 v 9:52® cormoran
cormoran

mannice> Salmiče mám taky rád:-) S těma lopatkama jsem nikdy problémy neměl, ale to asi bude tím, že tomu dávám menší dardu o dno, než ty. Ono přeci jen labský dno je o něčem jiným, než ty naše stojáky. Jinak už mám dalších pár kousků objednanejch, akorát strejda Procházka zdržuje expedici účastí na výstavě..

Neděle 29. ledna 2012 v 9:15® cormoran
cormoran

sidla_napajedla> No jo, to k úspěchu asi už patří. Někdo ti ho přeje, ale taky nemalá část závidí a hledá důvod ke zpochybnění..

Mikyška> Hlavně že nějaká ta parta vůbec je, nebo aspoň kolega..Ona se pak ta klasická sedavá sumcařina praktikuje jednotlivci těžko. Místa na fotkách vypadají velice dobře. Člověk by snad ani nevěřil, že už se v tom povoďáci neštourají a nenechají to regulovat..

Sobota 28. ledna 2012 ve 12:55® cormoran
cormoran

katakomby>pivo

Pátek 27. ledna 2012 ve 14:02® cormoran
cormoran
Diskuze: Kaprařina

ladamaj> Nemám pocit, že bych se mezi vás dva nějak vměšoval, co máte mezi sebou, to je váš boj. Jen jsem vyjadřoval svůj názor na to, na co jsem raegoval. Takže ok, nechme to být:-)

mannice> Moje uši taky slyší až za roh:-D

zadar> Aha, nebyl jsem si jistej, teď jsem aspoň moudřejší. Takže v tom případě je jasný, že se jedná o samečka:-))

Pátek 27. ledna 2012 ve 13:31® cormoran
cormoran

katakomby> 2. dubna už snad bude zima definitivně pryč, tak jakýpak dírkování..

Ale 4. února je sobota, tak jsi to asi myslel v tenhle datum:-)

Tento příspěvek byl editován 27.1.2012 13:32:58 uživatelem cormoran.
Pátek 27. ledna 2012 ve 13:11® cormoran
cormoran

Fishing Team Romeo> Chudák závojnatka, ten snad nemůže ani pořádně plavat:-)

chosebait> Dobrá story:-)) Takoví holt někteří kolegové jsou, aspoň si pak mají o čem povídat u píva..

Tento příspěvek byl editován 27.1.2012 13:13:37 uživatelem cormoran.
Pátek 27. ledna 2012 ve 13:10® cormoran
cormoran

ladamaj> Pořád opakuješ, že nikdo z nás neví, co jsi, ale to je věc jiná..Já prostě nevěřím tomu, že na tý fotce s kaprem v profilovce, máš v ramenou 90 cm, jak uvádíš pro srovnání. Toť můj názor:-)

Pátek 27. ledna 2012 v 8:55® cormoran
cormoran

ladamaj> 90 cm v ramenou?:-)

Pátek 27. ledna 2012 v 7:58® cormoran
cormoran

foks01> Ouklej, díkys:-) Vzal bych vše od 0,14 po 0,20, to bychom se pak ještě domluvili, kdyby ho měli:-)