Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 27. ledna 2012 v 7:53® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

Mikyška> To jo, na ty kluky je spoleh a to je k nezaplacení. Navíc když se trochu uskromníme, tak se narveme do velkýho auta v pěti a náklady na cestu jsou minimální:-) Ale to jak to plánuješ ty nezní vůbec špatně, aspoň máš větší šanci, že vychytáš nějaký to lepší brací období. My se zatím s Taliánskem seznamujeme, takže pro nás zatím zůstává hlavák pouze výzvou. Letos dáme stejně jako loni ještě kanál a pak se uvidí.. Loni jsme cestou zpátky stavěli na chvíli na hlavním toku a z tý řeky jde respekt, bez pořádný lodi bychom tam byli nahraný..

U nás mám osobák 153 čísel. Na Labi v místech, kam chodím nejčastěji, určitě plavou ryby o půl metru delší, ale zatím se mi zdárně vyhýbají. Před třemi lety jsem taky přišel o velkýho sumáka, musel mít píchlej akorát jeden ze dvou trojháků a ten volnej se téměř ve finále zaklínil mezi kameny regulace, takže si asi domyslíš, jak to dopadlo..Bylo to asi dva metry od břehu, tak jsem tam lezl, ale už byl pryč. Nejvíc mě štvalo, že jsem ho ani neviděl, nedostal jsem ho ani na chvíli ode dna..Jinak na Labi to není až na pár míst taky žádná sláva, dost slušných ryb se vymrská hned ze začátku sezony s vábničkama a pak už se jen paběrkujou ryby kolem toho metru. Rok co rok stejný..

Na Moravě by to taky mohlo stát za to, třeba narazíš na Dalasovo 250ku:-)

Pátek 27. ledna 2012 v 7:34® cormoran
cormoran

foks01> Morgen, mrkni se mi tam po tomhle http://www.rybarskapohotovost.cz/…m_6,60kg.jpg, je to už ale starej kepl, takže asi nebude, ale náhoda je blbec..

Kdyžtak se jen mrkni, jestli ho mají a já zaúkoluju na sobotu Mároše:-)

Čtvrtek 26. ledna 2012 v 8:00® cormoran
cormoran

noba> Nějaký zoufalec se rozhodne ukončit si život skokem pod vlak a tak vlak, kterým cestuješ do práce, nabere dvouhodinové zpoždění. Ale ne že bych to někomu přál, to mě jen tak napadlo, že u nás na severu se to nestává zřídka:-)

Tento příspěvek byl editován 26.1.2012 08:01:03 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 26. ledna 2012 v 7:56® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

Mikyška> Zbrojíme zbrojíme..

Co se týče cílů, tak si raději žádný nedávám, ono to pak totiž málokdy vyjde. A kdybych se už přeci jen chtěl letos o něco snažit, tak by to bylo poposunutí si osobáku (v ČR) zase kousek víš, loni jsem pár cm přidal:-)

Úvahy o cestě na jih jsme si s kamarády už prošli. Teď už jsme ve fázi, kdy máme dohodnutou výpravu – 22.3. odjíždíme, takže letos zahájím v teplých krajinách:-)

Úterý 24. ledna 2012 v 6:36® cormoran
cormoran

BlueShark> Tak to je fajn, že je fajn:-) Neříkej, že jsi na tom ultrazvuku něco viděl? Já tam teda něco viděl vždycky, ale jako bábetko to nevypadalo nikdy:-D Jinak na výstavu nejedu, nikdy mě žádná neoslnila. Akorát trochu ta brněnská stála za tu cestu, tam bylo věcí na výběr dost, ale v podstatě téměř vše, co je dostupné i tady v okolí..

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:27® cormoran
cormoran

BlueShark> No tě péro:-) Noty už mám od druhýho, dokonce už jsem stihnul potrápit první labskou šupinu. Jinak u mě pořád stejně nahouno, co vy? Jak vám rostou pupky?:-)

Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 19:30:05 uživatelem cormoran.
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:20® cormoran
cormoran

Nechte Vláďu bejt, tobysem chtěl vidět vás, kdybyse vám zasekával mezerník:-)

Jo a Olda má černej puntík za porušení bobříka mlčení:-D

Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 19:21:29 uživatelem cormoran.
Neděle 22. ledna 2012 ve 14:33® cormoran
cormoran

Tak a máte po sněhu, příjemný oteplení dneska:->

pipa> To je dobrá šťáva, akorát je jak vycuclej angrešt. Deset kilo by se na ní ztratilo:-)

Sobota 21. ledna 2012 v 8:17® cormoran
cormoran

Prasek_2007> S tím si někdo vyhrál, dobrý:-)

Sobota 21. ledna 2012 v 8:12® cormoran
cormoran

Kazan> Ani bych se tomu nedivil, ale ono na něj taky dojde, i mu sežerou půlku vázacího masteriálu:-))

pipa> Ty tam strjně koukáš asi jenom na ty trosečnice, nebo se pletu?:-D

Pátek 20. ledna 2012 v 15:13® cormoran
cormoran

filip111> A máš po sněhu, krásně prší:-)

Pátek 20. ledna 2012 ve 14:56® cormoran
cormoran

ZatomůžeFilip!!

:-)
Pátek 20. ledna 2012 ve 12:54® cormoran
cormoran

majkyss> Jen jednu? Ještě jich pár dokup, co když tu panenku budeš chtít prošpikovat jak svíčkovou..:-D Jo a momentálně od Oldy nic nepotřebuju, tak ti toho znalce nemůžu odkejvat:-D

Pátek 20. ledna 2012 v 11:21® cormoran
cormoran

TOMMY CATFISH> A já v práci jako doma:-D

Pátek 20. ledna 2012 v 11:16® cormoran
cormoran

filip111> Vůůdůů řekl bych, to má zaručeně od Oldy:-D

Pátek 20. ledna 2012 v 7:38® cormoran
cormoran

filip111>:-D Do šestýho patra nedosype, to majkyss na tom bude hůř:-D

Pátek 20. ledna 2012 v 7:03® cormoran
cormoran

majkyss> Naprostej souhlas. Letošní zima je počasím jedna z těch nejlepčejších, co jsem zažil, snad to bude v dalších letech jen lepší:-) Kdo chce zimu, ať si jede na kopečky, ale sem to nevozte:-P

Čtvrtek 19. ledna 2012 v 6:32® cormoran
cormoran

1Mara> Nedám, nevím a jsem línej se dívat, jestli mám plně vyplněnou kartu. Je to přeci jedna z podmínek:-D

Tento příspěvek byl editován 19.1.2012 06:32:49 uživatelem cormoran.
Středa 18. ledna 2012 v 18:37® cormoran
cormoran

olda> Aháá, tak to byl kámen úrazu:-)

1Mara> Můžu dát fotky s tvojí maličkostí do soutěže rybář v timě, nebo jak se to jmenuje? Je to tak, na který jsi čuměl jako pYča, když jsi zapřáhnul tu metrovku:-D

Tahle:-)

Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 18:41:57 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img46887.jpg
Středa 18. ledna 2012 v 18:31® cormoran
cormoran

1Mara> Neva, já nikam nespěchám. To budu až pak domů, v osm musím být v posteli:-D

olda> Jdeme zapít Tvůj dnešní úspěch:-D