Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 18. ledna 2012 v 18:27® cormoran
cormoran

Manažerka> To jsem řekl joo, že jsem abstinent? Tak to jsem buď nevěděl, co to je, nebo jsem normálně kecal:-D Jinak teda ale fakt moc nepiju, občas zajdeme na víno, pak jeden dva plesy v zimě, jedna dvě akce v létě a to je všechno:-P

Takže na nás normálně házíš bobek dneska, to si pamatujeme:->

1Mara> Tak já už pomalu můžu, nakonec jsem nešel, to ti budu ještě povídat…

Středa 18. ledna 2012 v 17:52® cormoran
cormoran

ladamaj> Zdání klame, byla to kudla, ani ne mírová..takže žádná lochneska, za kterou by se daly sklízet gratulace. Ale diky.

Středa 18. ledna 2012 v 17:35® cormoran
cormoran

olda> Teda že jsi šikovnej, to jsem věděl, ale že až tak:-P

Manažerka> Vždyť nepiju, jednou za rok se to nepočítá:-P A co se týče toho vašeho příchodu, tak vás budeme čekat. Kdybych se chtěl sejít někde na tajňačku, nepíšeme to sem:-P

Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 17:35:32 uživatelem cormoran.
Středa 18. ledna 2012 v 8:25® cormoran
cormoran

1Mara> K čemu bude BlueSharkovi prut? Ten šetří na kočárek:-D

A ty pořád nespi, shnijou ti oči.

Středa 18. ledna 2012 v 8:16® cormoran
cormoran

1Mara> 50000tý příspěvek:->

Je to asi věc vkusu. Když vybírá porota a hlasování ostatních má jen malou váhu, tak je pak výsledek jasný..

Středa 18. ledna 2012 v 8:09® cormoran
cormoran

1Mara> Ty barvy a prostředí se mi na tý fotce líbí. Ani předpažování mi nevadí, fotce to přidá na atraktivnosti a když to není za účelem oblbování lidí, tak je mi to to fuk. Horší jsou ti, co nafotí osmdesátku kapra a pak ho v soutěžích propagují jako metrovku. A nerozčiluje se, bo takhle nikdy nic nevyhraješ:-D

50.000:-)

Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 08:13:33 uživatelem cormoran.
Středa 18. ledna 2012 v 8:01® cormoran
cormoran

1Mara> Jak chceš, nechám to na tobě. Jen abys počítal s tím, že já tam před sedmou nebudu..:-)

Ta fotka s tím kaprem se mi docela líbí a proti umístění nemám výhrady. Prostě se na ní hezky dívá. Ale divná je ta druhá več, kterou uvedl tutan v Pěsti na oko. To jsou pak ti poctivě vyplňující akorát pro smích..

Středa 18. ledna 2012 v 7:57® cormoran
cormoran
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.1.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Když už tady Fanda nakousnul tu první letošní rybu a osprey má recht, že je to teď v této rubrice na fotky chudší, tak taky jednu fotku přidám, právě tu první letošní:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46886.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 18. ledna 2012 v 7:48® cormoran
    cormoran

1Mara> Co říkáš na ty soutěže? Podle mě si dali laťku docela vysoko a pak to tu Míra sám nestíhá..A tak k výhře přijdou lidi, co poruší pravidla a na chytrej se přihlásí jen kvůli soutěži, tudíž přínos pro servr téměř nula..

Středa 18. ledna 2012 v 7:46® cormoran
    cormoran

1Mara> No původně jsem to chtěl vzít ještě domů, ale když už budu tam dole, tak půjdu hned. V sedm bych tam měl bejt snad, takže domluveno. A když říkám v sedm, tak myslm v sedm, ne v půl nebo tak, jak míváš zvykem:-D

Středa 18. ledna 2012 v 7:40® cormoran
    cormoran

1Mara> No to mi mělo bejt hned jasný:-) Tipáč by nevadil?

Středa 18. ledna 2012 v 7:34® cormoran
    cormoran

1Mara> Jsi psal na dvě, já piju dvě piva tři hodiny:-D Tak jsi mě ukecal no, ale fakt na chvíli. A po sedmý nejdřív ju, to ti pak ještě večer zavolám..

A teď mi řekni, jak to urobíš, to přijedeš busem?:-D

Středa 18. ledna 2012 v 7:21® cormoran
    cormoran

1Mara> Na dvě to nemá cenu, to akorát načichnu hospodou zbytečně:-D Nemáš třeba v pátek volno? Třeba by se někdo přidal, to se pak můžeme zapomenout déle:-)

Středa 18. ledna 2012 v 7:09® cormoran
    cormoran

1Mara> Kamaráde, do dneška, až na pár vyjímek, jsem měl volnej každej večer. A zrovna včera jsem ukecal Komára, jestli nebudeme chodit zase cvičit, tak mi na to kejvnul..

Středa 18. ledna 2012 v 7:03® cormoran
    cormoran
    Diskuze: Pěst na oko

Tutan> Dobrej postřeh..:->

Středa 18. ledna 2012 v 6:59® cormoran
    cormoran

olda> Já mám červený nos akorát z mrazu a to není moc dobrá meducína:-P

Manažerka> A joo, na rum bych už málem zapomněl, loni byl ten pravej špiritus Fernet, to byl pak moribundus:-D

foks01> To jsi rozpoutal ty, takže já jsem je zpíval po tobě:-D

filip111> Tak to pak vysvětluje, proč je má Pípa tak vytahaný:-D :-D

Úterý 17. ledna 2012 v 17:59® cormoran
    cormoran

Manažerka&olda> Třeba já ani nevím, co to ten špiritus je, tak povídejte:-)

Úterý 17. ledna 2012 v 15:11® cormoran
    cormoran

Manažerka> Tak já to prozradím až podle toho, kolik na mě zbyde Magistra. Takže máš možnost to ovlivnit:-P

Úterý 17. ledna 2012 v 15:05® cormoran
    cormoran

Manažerka> Toho bych si taky cucnul:->

Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:22® cormoran
    cormoran

filip111> To ja právě ten pech, že se teď dlouho nedostanu, takže by se mi tam válela kdo ví, jak dlouho. Tak jsem jí vzal rákoskám za velký vajíčka, to jde:-)