Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 18. ledna 2012 v 18:27® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Manažerka> To jsem řekl joo, že jsem abstinent? Tak to jsem buď nevěděl, co to je, nebo jsem normálně kecal
Jinak teda ale fakt moc nepiju, občas zajdeme na víno, pak jeden dva plesy v zimě, jedna dvě akce v létě a to je všechno
Takže na nás normálně házíš bobek dneska, to si pamatujeme
1Mara> Tak já už pomalu můžu, nakonec jsem nešel, to ti budu ještě povídat…
- Středa 18. ledna 2012 v 17:52® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ladamaj> Zdání klame, byla to kudla, ani ne mírová..takže žádná lochneska, za kterou by se daly sklízet gratulace. Ale diky.
- Středa 18. ledna 2012 v 17:35® cormoran
olda> Teda že jsi šikovnej, to jsem věděl, ale že až tak
Manažerka> Vždyť nepiju, jednou za rok se to nepočítá
Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 17:35:32 uživatelem cormoran.A co se týče toho vašeho příchodu, tak vás budeme čekat. Kdybych se chtěl sejít někde na tajňačku, nepíšeme to sem
- Středa 18. ledna 2012 v 8:25® cormoran
1Mara> K čemu bude BlueSharkovi prut? Ten šetří na kočárek
A ty pořád nespi, shnijou ti oči.
- Středa 18. ledna 2012 v 8:16® cormoran
1Mara> 50000tý příspěvek
Je to asi věc vkusu. Když vybírá porota a hlasování ostatních má jen malou váhu, tak je pak výsledek jasný..
- Středa 18. ledna 2012 v 8:09® cormoran
1Mara> Ty barvy a prostředí se mi na tý fotce líbí. Ani předpažování mi nevadí, fotce to přidá na atraktivnosti a když to není za účelem oblbování lidí, tak je mi to to fuk. Horší jsou ti, co nafotí osmdesátku kapra a pak ho v soutěžích propagují jako metrovku. A nerozčiluje se, bo takhle nikdy nic nevyhraješ
50.000
Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 08:13:33 uživatelem cormoran. - Středa 18. ledna 2012 v 8:01® cormoran
1Mara> Jak chceš, nechám to na tobě. Jen abys počítal s tím, že já tam před sedmou nebudu..
Ta fotka s tím kaprem se mi docela líbí a proti umístění nemám výhrady. Prostě se na ní hezky dívá. Ale divná je ta druhá več, kterou uvedl tutan v Pěsti na oko. To jsou pak ti poctivě vyplňující akorát pro smích..
- Středa 18. ledna 2012 v 7:57® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.1.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Když už tady Fanda nakousnul tu první letošní rybu a osprey má recht, že je to teď v této rubrice na fotky chudší, tak taky jednu fotku přidám, právě tu první letošní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. ledna 2012 v 7:48® cormoran
1Mara> Co říkáš na ty soutěže? Podle mě si dali laťku docela vysoko a pak to tu Míra sám nestíhá..A tak k výhře přijdou lidi, co poruší pravidla a na chytrej se přihlásí jen kvůli soutěži, tudíž přínos pro servr téměř nula..
- Středa 18. ledna 2012 v 7:46® cormoran
1Mara> No původně jsem to chtěl vzít ještě domů, ale když už budu tam dole, tak půjdu hned. V sedm bych tam měl bejt snad, takže domluveno. A když říkám v sedm, tak myslm v sedm, ne v půl nebo tak, jak míváš zvykem
- Středa 18. ledna 2012 v 7:40® cormoran
1Mara> No to mi mělo bejt hned jasný
Tipáč by nevadil?
- Středa 18. ledna 2012 v 7:34® cormoran
1Mara> Jsi psal na dvě, já piju dvě piva tři hodiny
Tak jsi mě ukecal no, ale fakt na chvíli. A po sedmý nejdřív ju, to ti pak ještě večer zavolám..
A teď mi řekni, jak to urobíš, to přijedeš busem?
- Středa 18. ledna 2012 v 7:21® cormoran
1Mara> Na dvě to nemá cenu, to akorát načichnu hospodou zbytečně
Nemáš třeba v pátek volno? Třeba by se někdo přidal, to se pak můžeme zapomenout déle
- Středa 18. ledna 2012 v 7:09® cormoran
1Mara> Kamaráde, do dneška, až na pár vyjímek, jsem měl volnej každej večer. A zrovna včera jsem ukecal Komára, jestli nebudeme chodit zase cvičit, tak mi na to kejvnul..
- Středa 18. ledna 2012 v 7:03® cormoran
- Diskuze: Pěst na oko
Tutan> Dobrej postřeh..
- Středa 18. ledna 2012 v 6:59® cormoran
olda> Já mám červený nos akorát z mrazu a to není moc dobrá meducína
Manažerka> A joo, na rum bych už málem zapomněl, loni byl ten pravej špiritus Fernet, to byl pak moribundus
foks01> To jsi rozpoutal ty, takže já jsem je zpíval po tobě
filip111> Tak to pak vysvětluje, proč je má Pípa tak vytahaný
- Úterý 17. ledna 2012 v 17:59® cormoran
Manažerka&olda> Třeba já ani nevím, co to ten špiritus je, tak povídejte
- Úterý 17. ledna 2012 v 15:11® cormoran
Manažerka> Tak já to prozradím až podle toho, kolik na mě zbyde Magistra. Takže máš možnost to ovlivnit
- Úterý 17. ledna 2012 v 15:05® cormoran
Manažerka> Toho bych si taky cucnul
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:22® cormoran
filip111> To ja právě ten pech, že se teď dlouho nedostanu, takže by se mi tam válela kdo ví, jak dlouho. Tak jsem jí vzal rákoskám za velký vajíčka, to jde