Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 7. ledna 2012 ve 20:49® cormoran
cormoran

Manažerka> No..morgen, to je chomáčo pozdrav:-)

Sobota 7. ledna 2012 ve 20:48® cormoran
cormoran

pipa> Z toho si nic nedělej, já mám taky brečivou..Ale s úsměvem jde prej všechno líp:-) Dýýýtňáááu:-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img46709.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img46710.jpg
Sobota 7. ledna 2012 ve 20:36® cormoran
cormoran

pipa> Morgen Chomáčo:-)

Sobota 7. ledna 2012 v 17:37® cormoran
cormoran

olda> To nee, to bych měl brečivou:-D (pipa copyright)

majkyss> Přikyvuješ, to se Oldovi nebude líbit:-D

Sobota 7. ledna 2012 v 17:19® cormoran
cormoran

majkyss> To néé, vždyť by se utopil:-))

olda> Tak to na mě nesvedeš, podívej se na ruku, teď na druhou..Už víš, čím by to mohlo být:-D :-D

Sobota 7. ledna 2012 v 8:00® cormoran
cormoran

olda> Chytíš tak vítr do plachet, a pak ještě nerva, že vás spláchne voda:-P Ba ne, to jen trocu závidím, tak ať to jde:-)

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:53® cormoran
cormoran

mannice>No nech bejt, nějakej křivák tě napráší a to pak stačí jeden telefon a jdou po tobě. Mě tak napadá, když tam nemáte RS, tak vlastně tu povolenku ani memusíš kupovat, ne?:-)

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:43® cormoran
cormoran

mannice> No vida, máš to vychytaný, to mě nenapadlo. Nebo možná jo, ale jsem posera a bál bych se, že by mě vyhmátli. A ohrožený druh budeš, až ti na to přijdou:-D

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:30® cormoran
cormoran

mannice> To si říkám taky vždycky, když mám novou povolenku, ale jak to pak rychle přibývá, tak to postupem času přestávám psát úplně. Nakonec si vždycky udělám vypsanou propiskou rýhu do řádku a svedu to na to dopsání, jak jsem psal:-) A na statistiky kašlu, nedávno mi říkal známej, že neproškrtává řádky po ukončení lovu a že na konci roku dopisuje ryby s myšlenkou, že mu jich do „jeho“ revíru dají v novém roce o to víc..

Tento příspěvek byl editován 3.1.2012 20:31:25 uživatelem cormoran.
Úterý 3. ledna 2012 ve 20:20® cormoran
cormoran

mannice> A ty si píšeš příchody? Nebo to máš už popsaný rybama? Letos zdražili celosvazovku, kdybych si měl každej rok kupovat povolenku, tak se nedoplatím. Tím ti chci říct, abys úlovky a příchody nepsal, řekni žes zapomněl propisku:-)

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:15® cormoran
cormoran

mannice> Já myslím, že ne. Jednou jsem odevzdával i dva roky starou. Kdybych neměl popsanej celej úlovkáč, mrskám na ní dodnes. Tak tu tvojí neodevzdávej a máš to:-)

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:04® cormoran
cormoran

votruba> Nejpozději do patnácti dnů po skončení platnosti.

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:02® cormoran
cormoran

Tommy> A jooo:-)

Úterý 3. ledna 2012 v 19:56® cormoran
cormoran

Tommy> Máš tam jeden plováček spadlej:-P

Tento příspěvek byl editován 3.1.2012 19:56:44 uživatelem cormoran.
Úterý 3. ledna 2012 v 7:10® cormoran
cormoran

BlueShark> měsíc

Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:03® cormoran
cormoran

1Mara> Posero:-P

Manažerka> To je fakt, i Foksíno to měl zvlášť:-)

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:34® cormoran
cormoran

1Mara> To si taky říkám, ale neboj, an se ten pěveckej talent vždycky nějak najde, po pár voltech:-D

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:28® cormoran
cormoran

Manažerka> Čuju, že letos něco přibyde, mohl by se udělat sraz a zároveň křtiny malýho Modráčka, takže by to bylo velký:->

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:20® cormoran
cormoran

olda> Si piš, by ses neudržel, kdybys ho viděl:-D Letos to nesmíš bojkotovat a musíš konečně dorazit:-)

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:17® cormoran
cormoran

Manažerka> Tak to si to raději i zapamatuju:-) Hele a ještě jeden problém, neumím takový to drnkání nebo jak se tomu říká, asi budu potřebovat tu placku mezi prsty:-)

A Máru necháme zpívat, to je větší bžunda. Tanec mu celkem jde:-D