Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 2. ledna 2012 v 19:10® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Manažerka> Co? To budu ještě muset luštit akordy z náčrtku? Ojojoj
1Mara> Ty se nesměj, ty budeš zpívat
- Pondělí 2. ledna 2012 v 18:49® cormoran
Manažerka> No tak to je epesní. Snad všechny ty akordy, nebo jak se tomu říká, do druhýho dne nezapomenu
- Pondělí 2. ledna 2012 v 18:33® cormoran
Manažerka> Takže ne
A nebo jinak, dejme tomu, že budu úplný střevo, dokážu zahrát nějakou táborákovou písničku?
- Pondělí 2. ledna 2012 v 18:23® cormoran
Manažerka> Uff, to už zní lépe
Hele, kontrolní otázka – budu za tu jednu lekci válet jako rocková hvězda?
- Pondělí 2. ledna 2012 v 18:17® cormoran
Manažerka> No to ne, musíš na mě být hodná, já jsem jinak hrozně prchlivý a u ničeho nevydržím
BlueShark> Do patnácti dnů už bude pozdě, měl bys to odevzdat do patnácti dnů po skončení platnosti povolenky, takže vetšinou do 15. ledna.
olda> Na to se nevymlouvej, každým dnem se důchodový věk oddaluje
1Mara> Tak máte to komplet u mě, příští rok tam stojíš tu frontu ty
Tento příspěvek byl editován 2.1.2012 18:17:54 uživatelem cormoran.Cena jak jsme počítali, i s povolenkama na boat je to tisíc peněz. Jo a máme první tři
- Pondělí 2. ledna 2012 v 15:05® cormoran
majkyss> No vida, že by příští rok podvlíkačky?
monaster> Nazdar Pepku
- Pondělí 2. ledna 2012 v 6:45® cormoran
olda> Teď už tomu taky rozumím, ráno moudřejší večera. Modrák teprve zasel siemínko, pořádná rodina se z toho teprve vyklube
BlueShark> Jo tak, tak to už je mi jasný, že si sem dovolí dát tři mouchy pohromadě
mannice> Nestraš, víš jak bude namachrovanej?
filip111> Vím, kde by tohle žrali tloušti, byli tak kusani i kolem šedesátky, ale osobně jsmem se nad 50 nedostal. Brali mi takovouhle černou potvoru a nic jinýho, pak jsem jí urazil a bylo po..V tu dobu se právě rojily takový velký černý mušky a tloušťáci po nich šíleli. A co se týče těch dvou, tak to vidím úplně živě – sedí v Praze, Vláďa za svěráčkem, škupe Pípovi chlupy a rovnou je přimotává na háček?
- Neděle 1. ledna 2012 ve 21:38® cormoran
BlueShark> Tu první větu asi nechápu, bo jsem asi ospalý
Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 21:38:14 uživatelem cormoran. - Neděle 1. ledna 2012 ve 21:36® cormoran
mannice> Kyž jsme u těch spekulací, tak já špekuluju, že Filip má ty mouchy nakoupený, nebo mu je někdo ušmodrchal a on si je teď fotí ve svěráčku
A tady špekuluju, že už bych měl jít spát, nebo ráno nevstanu, dobrou
- Neděle 1. ledna 2012 ve 21:30® cormoran
mannice> A jo, oni vlastně dělají ty průměry 0.000nic, takže to není pod tím tělíčkem vidět
- Neděle 1. ledna 2012 ve 21:29® cormoran
BlueShark> Mám tuhle barvu rád, hlavně na candoše. Ty jo, chytit osmdesátku, tak to bych tu udělal větší rachot, já mám nej nějakou 75 nebo kolik
- Neděle 1. ledna 2012 ve 21:26® cormoran
filip111> Já bych tam dal asi na okase nějakej tungsten, aby to šlo rychleji ke dnu
Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 21:27:37 uživatelem cormoran.Jinak je pěkná, ale asi bude plavat, nebo se hodně pomalu propadat. Ale ber to jako návrh od absolutně nezainteresovanýho člověka
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:48® cormoran
1Mara> Hezky, ty chodíš spát dřív jak já a to je co říct
Tak dobrou.
filip111> Teda ty jedeš, máš to pěkný
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:40® cormoran
1Mara> Oblovat tu lidi nebudeme, přeci jen Oldovi prdne tepna a co, to si na triko nevezmu
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:33® cormoran
1Mara>
Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 20:34:00 uživatelem cormoran.Skoro jsi se trefil, tak o dvacet méně. Ta guma má sice asi deset čísel, ale…
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:30® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
ladamaj> Dokonalý není nikdo. A jen doplním, že jestli na tebe budu ještě někdy reagovat, tak abys bral mé příspěvky víc s nadhledem. Tenhle neměl rozhodně provokační záměr, nejsem z těch, co se v tom vyžívají. Měj se fajn.
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:24® cormoran
1Mara> Kolik bys tipnul?
Byla nějaká seknutá na hlavě, moc bych za to nedal, že od nějaký větší spolubydlící (fotku pošlu až po tipu, abych moc neradil). Už se mi to tam před lety stalo, že mi zdolávanou pajdu zakousla jedna hodně přes metr..
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:22® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
Mikyška> Ve Španělsku si na těch mršinách asi sumáci pochutnávají. Předloni jsme byli v kempu u Hupáka a jak tam chlapi filetovali ryby a skelety házeli do vody, tak to tam jezdili ke břehu vždycky k ránu ti menší sumáci žrát. Osobně jsem je teda neviděl, ale kluci se kterýma jsem byl na ně párkrát koukali
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:17® cormoran
1Mara> Kterou myslíš, tu maminu, nebo tu na fotce?
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:12® cormoran
BlueShark> Sakra a já jsem ti chtěl v dlouhých chvílích volat, teď mi to tam bude brát nějaká vokurka, co vezmou místo tebe