Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 1. ledna 2012 ve 20:11® cormoran
cormoran

1Mara> To jo, taky si jí přeju:-D Ale na štikouny jsem měl vždycky smůlu. Je fakt, že je to jedna z mála fotek, kterou jsem za poslední dobu nemusel mrvit:-)

Neděle 1. ledna 2012 ve 20:04® cormoran
cormoran

BlueShark> No paráda, jsem rád, že se ti daří. Aspoň budeš ve vatě a zaplatíš mi nějaký nový pruty:-)

1Mara> Zalovila tam přímo na prostředku nějaká matylda, tak se tam ještě párkrát ukážu. Pohlídám si tření a hned potom tam vyjedu s boatem, to bude hladová a musí mi vlítnout i na ploutev:-)

Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 20:06:29 uživatelem cormoran.
Neděle 1. ledna 2012 v 19:56® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

Letos jsme v Taliánsku, když už sumci bojkotovali i ryby, zkoušeli sépie na podvoďáku, ale bez záběru. Tak tam hned ráno šla znovu živá..Ryba je ryba:-)

Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 19:57:23 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/sumcarina/2012/th-img46647.jpg
Neděle 1. ledna 2012 v 19:52® cormoran
cormoran

BlueShark> Se máš, já jdu zítra po dovolený, to bude macakr to vstávání…

majkyss> Díkys:-) Zkoušel jsem to ještě zaostrit „na oko“, ale takhle se mi páčí víc.

Neděle 1. ledna 2012 v 19:43® cormoran
cormoran

Morgen bando, Manažerka muzikantka mě naučí hrát letos na kytaru, Piranha krade fotky na netu, Pípa má brečivou, Filip sedí u svěráku, Tommymu lezou knedlíky z uší, Modrák si škrtá dny v kalendáři, Vláďa s Oldou hrajou Grav nebo jak se to jmenuje no a já jsem si byl dneska zavláčet, tak hlásím prvního rybožrouta v novém roce:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img46646.jpg
Neděle 1. ledna 2012 v 10:43® cormoran
cormoran

Tommy> Ty kjávo, se teda nešetříš:-D Tak si nech chutnat:->

Neděle 1. ledna 2012 v 10:31® cormoran
cormoran

ladamaj> Tééda, to jsi přeskočil pěknejch pár stovek let. Nechci nijak podceňovat délku Romeova života, ale v tu dobu bude zcela jistě pod drnem:-D

Neděle 1. ledna 2012 v 10:23® cormoran
cormoran

Tommy> Dobré dobré, já jdu, jen co se trošku rozkoukám:-)

hering> Pěkná královna Fando. A nejen ta:->

Neděle 1. ledna 2012 v 10:20® cormoran
cormoran

Tommy> „mě to stáhne“, to je dobrý:-D Takže za to vlastně nemůžeš, je mi to jasný:-D Ale co, kdo by tvrdil, že to má jinak, tak by kecal:-)

Neděle 1. ledna 2012 v 10:07® cormoran
cormoran

Tommy> :-D aha, tak to jsem vážně nečekal a taky jsem tajně doufal v ty oči:-D

Neděle 1. ledna 2012 v 10:06® cormoran
cormoran

olda> Ty pečeš:-D :-D

vladah> Hele mrkni na tohle, bude to asi o tisícpětset­devětset procent lepší než to, co tam máš. A třeba ho ukecáš na nějakou slevu, třeba za osm stováků už by šel.. http://www.chytej.cz/bazar/10907/

Neděle 1. ledna 2012 v 9:59® cormoran
cormoran

Tommy> Na krk?:-D

Neděle 1. ledna 2012 v 9:59® cormoran
cormoran

Manažerka> No to se mi snad sen, Ty se z toho snažíš vykroutit jako červ z háčku:-D

olda> To si piš, jen se trošku nadlábnu a jdu, bude to náročný:-P Jo a včera jsem si ještě vyndal candátka tak pade a pak jsem měl ještě jednoho tak k sedmdesáti, ale ten byl podseklej a u břehu se sklepnul. Šel bych dneska znova sakra:-D

Neděle 1. ledna 2012 v 9:49® cormoran
cormoran

Manažerka> To už jen tak neokecáš, prostě koukáš babám na zadky a fertig:-P

Neděle 1. ledna 2012 v 9:41® cormoran
cormoran

vladah> To není pravda, všimnul sis třeba Tommyho? To je tipickej horňák, ten si hned všimnul vlasů:-D

Neděle 1. ledna 2012 v 9:26® cormoran
cormoran

První morgen v tomto roce:-)

Manažerka> No joo, prdele si všimneš, ale že mám nový kolo, to néé:-P

Sobota 31. prosince 2011 v 19:28® cormoran
cormoran
:-)
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46619.jpg
Sobota 31. prosince 2011 v 19:09® cormoran
cormoran

Morgen, dostal jsem za úkol poslat oulovky DJ Mroča, tak se s ním svezu:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46614.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46615.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46616.jpg
Pátek 30. prosince 2011 ve 21:39® cormoran
cormoran

filip111> Další co se přizná, a to to tak pěkně vypadalo. Cvičit to chce, iba len trénink robí majstrou:-D

Pátek 30. prosince 2011 ve 21:29® cormoran
cormoran

rapppala> To už je lepší. Ale uznej sám, že „výblitek“ z ničeho nic svádí k tomu myslet jsi, že s tebou cloumá nějaká omamná látka..Jdu si teda počíst:-)