Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 12. prosince 2011 ve 14:48® cormoran
cormoran

1Mara> Nevím nevím, jestli jí ta vyšší podrážka pomůže, asi trochu jo no, ale nebylo by lepší, když už chceš investovat, podívat se na pořádný zimní boty a skombinovat je s kvalitníma ponožkama?:-)

Našel jsem ti nějaký ty tvoje vysoký disko boty na Aukru:-)) http://aukro.cz/…4145458.html

Neděle 11. prosince 2011 v 19:27® cormoran
cormoran

pipa> Zdar zhančenej:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 19:26® cormoran
cormoran

vladah> Hmmm, nebylo to něco podseklýho?

filip111> Ty jsi celej já, já neprodlužuju nikdy, jen pak když to urvu nebo tak. Proto mi asi fíbr nikdy moc dobře nepůjde..To bylo správný, tak má ta ryba asi největší šanci na přežití. Ale přiznám se, že pajdu bych si blejsknul, hezká ryba:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 18:52® cormoran
cormoran

vladah> No tak to popiš a třeba to dáme dohromady. Hlouba, záběr, boj ryby…:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 18:39® cormoran
cormoran

vladah> Jo jo, už to vidím, datumy dopisuje jen Olda:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 18:33® cormoran
cormoran

olda> …aby měli z čeho růst. Řekl jsi mu to ale dobře, třeba mu to začne šrotovat a dá si dohromady souvislosti. I když tomu nevěřím, když ta ryba prstě je a jde, tak každej bere, dokud řeka dává..

vladah> Pěkná, díkys, aspoň je to tu barevnější:->

Tento příspěvek byl editován 11.12.2011 17:37:44 uživatelem cormoran.
Neděle 11. prosince 2011 v 18:05® cormoran
cormoran

Brý podvečer křiváci, někdo nějaký úlovky za víkend? Piranha je hovnochyt, ten to přiznal rovnou..A ostatní?:-)

1Mara> Tak proč to tam házíš, když tam vidíš led?:-))

olda> On to Vláďa někdy tak neštastně skombinuje, ale co, Ty už si s ním poradíš:-)

Sobota 10. prosince 2011 v 10:07® cormoran
cormoran

olda> Taky se mi chlubil, ale má ho od jednoho našeho kolegy, který by mu nic špatnýho neprodal:->

1Mara> Konečně mají ty dobytkové útrum, snad to do konce roku vydrží:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 14:13® cormoran
cormoran

filip111> Nikdy jsem neměl odvazu se trhnoud od stáda a zkusit to, to jsem jich tolik vyhodil zbytečně, omg..

Pátek 9. prosince 2011 ve 13:44® cormoran
cormoran

filip111> Nevím, co je na tom pravdy, ale v rybářským povědomí je zakořeněno, že má parma jedovatý vnitřnosti..Tak to je možná ten šmrnc:-D

Pátek 9. prosince 2011 ve 13:15® cormoran
cormoran

filip111> To i sobě:-D Jestli půjde zase to mladý maso jako posledně, tak těch je na karboše škoda, to si počkej, až se někde nahoufujou na zimu ty velký, pak se podsekávají a to je mnohem rychlejší, než s těma malejma. Ty bych prohnal kouřem, nebo jinak zpracoval:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 13:00® cormoran
cormoran

filip111> Tak tak, nikdy bych nevěřil, jak může bejt cejn dobrej:->

http://www.chytej.cz/…img45504.jpg

http://www.chytej.cz/…img45502.jpg

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:57® cormoran
cormoran

filip111> Tak je pochop, každej to vidí jinak no:-) Buďme rádi, až ostatní procitnou a uvědomí si, že je vlastně pouští proto, aby je zmasil ten druhej, tak budou masit sami..

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:44® cormoran
cormoran

filip111> Ten je nežere, že prej ty nosiče lineckýho masa mají nějaký smutný červený oči či co to říkal..

Tak to máte dobrý, u nás se neřeší jen okouni, plodnice a takovej ten jinej plevel, na candáty jsou jako psi. Posledně mi jednu pětačtyřicítku přeměřoval asi třikrát..

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:36® cormoran
cormoran

filip111> A když tě bodou kontrolovat jako na pískovně, komplet kurfr? Hmm?:-) A nebo tuhle bílou rybu u vás neřeší, jako u nás?

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:33® cormoran
cormoran

filip111> :-D Linecký těsto a kolečka jsou dobrý, to se ti povedlo:-D No ale s tím že nosíš od vody víc, než je dovoleno, s tím bych se tam veřejně nechlubil, oni jsou lidé závistiví, takže by tě mohli naprášit a RS si na tebe někde počká..Na to bacha:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:30® cormoran
cormoran

vladah> No vidíš, tak co ještě děláš u kompjůtru? Já kdybych nevytvářel hodnoty, tak už to tam bičuju:->

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:21® cormoran
cormoran

vladah> No páč je Filip vyžral:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:13® cormoran
cormoran

vladah> Tomu se nemůžeš divit, ona to není žádná pjrdel zpracovat za den tolik ryb, tak někdy prostě ta chuť není..A co se týče okouna, tak ten to má jasný, nemá mít tak dobrý maso, může si za to sám:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:53® cormoran
cormoran
Diskuze: Muškaření

max well> A vy skončíte s rozbitou držkou, jestli jste takový, jak se tu prezentujete, i v tom normálním (nevirtuálním) životě.