Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 28. října 2011 ve 22:18® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> Pěkná fiš, trošku závidím. Dobře no, tak trošku víc
hering> pěkný, bych tam na ně vydržel čumět půl dne
- Úterý 25. října 2011 ve 12:35® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Arnošt> Tam šli klukům loni slušně kapři
- Úterý 25. října 2011 v 7:43® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Arnošt> „U Pepy“ je sice hezky, ale přeci jen tam většina lidí chce jet za rybama a těma je to tam letos dost bídný..
- Úterý 25. října 2011 v 7:21® cormoran
1Mara> No tě péro, tak to se nesmí dovědět, hlavně mu to neříkej
- Čtvrtek 20. října 2011 v 6:35® cormoran
mannice> Jsem si říkal, co šaškujou hasiči u zdymadel. Zase další sračky do Labe..
- Úterý 18. října 2011 ve 21:22® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> No, máš to zřejmě pěknej flák cesty, když teda nepočítám s tím, že se vykopáváš z postele hodinu
Tak ať to jde, dobrou..
- Úterý 18. října 2011 ve 21:12® cormoran
sethy> Ouklej, beru to jako hotovou věc a už se těším na fotky
- Úterý 18. října 2011 ve 20:46® cormoran
sethy>
Že ti hanba není, vždyť už jsou připravený k porodu. A podívej na ty smutný očíčka…Ale co, kdybych chytal takový okyše, tak je nabodnu taky. Pěkný ryby
- Úterý 18. října 2011 ve 14:54® cormoran
sethy> Ty chytáš na těhotný rybičky?
- Neděle 16. října 2011 ve 21:40® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
hrdobec> To jo, on taky tak zajímavě bojuje
Tenhle měl kolem pajdy, pak čapnul ještě jednoho maličkýho..Nejsem si jistej, jestli nám za to tahali oni, ale každou noc to něco menšího čaplo a když jsme ráno koukali na ryby, tak byli pokousaný od něčeho menšího, první jsme to tipovali na malý sumáky, ale žádnýho echt malýho jsme načapli. A to tam kluci máchali rousnice a malý ryby skoro každou noc. Takže možná i tyhle potvory občas zakousnou nějakou tu rybu..
- Neděle 16. října 2011 ve 21:33® cormoran
filip111> Jo jo, museli, akorát ten úřad byl kousek od kanálu, takže jsme se posunky domluvili, že chceme povolenku na něj
Příště o tom musíme zjistit víc, nebo se naučit italiáno
- Neděle 16. října 2011 ve 21:27® cormoran
hrdobec> Jojo, když jsme to tak na konci rekapitulovali, tak jsme si říkali, že jsme dopadli na první výpravu dobře. Škoda jen, že to nešlo celý týden jako ty první dva dny. Byli jsme na tom menším zavlažováku, teda jestli nekecám
Pošlu ti do osobky název města, u kterýho jsme byli.
Když už se tu flákám, chytáte na řece taky tohle? Podle mě je to sumeček skvrnitej, ještě tu prohlídnu pro ujištění atlas..
- Neděle 16. října 2011 ve 21:20® cormoran
filip111> No vidíš, to jsem zapomněl uvést, vykuchanej a bez hlavy
Sumář byl zhruba takovej..Dva ty lepší sumci – 215 a 175 (hned první dva), pak jedna 142ka a pak už jen ty menší. Ke konci jsme přišli na to, že tam jsou i candoši, to když se kámošovi pověsil na 35 cm cejna, myslím že měl 74 cm. Kaprů bylo nevím kolik, ale v průměru měli tak 65 cm, pár sedmdesátek, jeden 82 a ten nej 93 cm. Do toho na fídr mrak cejnů do 55 cm, karasi do 45 cm. na kouli trefil kámoš jednoho strakatýho a další oranžovák se vypnul na fídr. No a nakonec dva nějaký sumečky, tipuju to na skvrnitý. Byli jsme na kanále, takže to bylo chudší o ty říční ryby. Ale když jsem se dozvěděl, že si povolenku musíme vyběhat sami po úřadech a na poště, byl jsem rád i za ten kanál v okolí
- Neděle 16. října 2011 ve 21:11® cormoran
hrdobec> Díky, hruhým měřením 175 cm. Gratulaci vyřídím, měl z něj fakt radost. U nás tomu dá jen pár vycházek ročně a největšího měl od nás nějakejch 120 čísel, tak byl v sedmým nebi
A na můj prut proto, že u něj byl rychleji, zabral jsem nějak víc, než jsem si myslel, to asi po tý cestě, vyběhávání povolenky a vybalování. Hned mi cpal prut do ruky, ale nechal jsem ho v tom. Ty ryby tam jsou hrozně bojovný
Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 21:12:33 uživatelem cormoran. - Neděle 16. října 2011 ve 20:44® cormoran
majkyss> No když to říkáš…Já tomu vlastně prd rozumím
filip111> No to bych dopadnul. Ty ryby jsou tam úplně jinak stavěný a taky o to víc bojojou. Pro zajímavost jsme vážili 142ku a měl 24 kilo. Tam jsem výbavu nepodcenil
Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 20:44:14 uživatelem cormoran. - Neděle 16. října 2011 ve 20:26® cormoran
majkyss> Kašli na dravce, ty dneska chytá každej. To takovej kapr, v tom je budoucnost, to je ryba
- Neděle 16. října 2011 ve 20:01® cormoran
foks01> No to jo, akorát mně se ještě nespletl
Ale ono to jednou přijde, přeci při těch candátovačkách musím nějakýho potkat. Ono by to chtělo mít za zadkem nějakou velkou vodu a trefit takový to podzimní braní. Třeba na Orlasu ty půlmetrový chytají taky..
- Neděle 16. října 2011 v 19:55® cormoran
mannice> Jsou, kotel, akorát se v nich přehrabuju
filip111> To si hvízdej panáčku
Tam by to vlastně ale stejně nešlo, bylo tam málo vody a když jsem jen tak z nudy zabouchal u kačen, zvedlo se pár těch píďů a otravouvali nám kilový cejny
- Neděle 16. října 2011 v 19:48® cormoran
mannice> Teď jsem nějak mimo mísu. Jsem doma u kompjůtru
foks01> Na okyše a candoše ten frčí Ebro – horní přehrada. Tahají se okasové i kolem pajdy, většinou tak 40 – 45 cm a to už jsou ryby nádherný
Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 19:48:36 uživatelem cormoran. - Neděle 16. října 2011 v 19:45® cormoran
filip111> Čabas
Bylo to fajn, počasí vyšlo hezky, tak jsme se ještě trošku připálili. Akorát v noci byla zima, teda..na tamnější poměry
ryby jsme nějaký pochytali, na začátku šli sumáci, první záběr byl hned po pár hodinách ještě při rozbalování, ale dostal to nejspíš na kartáče a srovnal hák. Pak další dvě noci a během dne byli ještě záběry, ale pak se vyjasnilo a už to stálo za houno, kousali jen ty menší. Klukům co byli na kapry se to asi po třech dnech rozjelo a poslední ráno vytáhli nej rybu. Začali na padesátkách a nakonec měli 93 cm Itala