Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 16. října 2011 v 19:38® cormoran
cormoran

foks01> Nač? Pro tu pohodičku, změnu, prostě vypadnutí z nějakýho zaběhlýho systému..Někde se ukempíš s přáteli, zkoumáš a poznáváš novou vodu, občas něco chytneš atd..Vždyť to znáš:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45510.jpg
Neděle 16. října 2011 v 19:29® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

hrdobec> Tak podávám hlášení, jak jsem slíbil. Nakonec jsme skončili na kanálu. Prostředí nijak oslnivý, víc by mě tankovala řeka, tak aspoň mám(e) nějaký cíle na příští rok..Něco málo jsme pochytali, první dva dny bylo pod mrakem a ryby šly, pak se vyjasnilo, byla zima a už jsme jen paběrkovali. Nej sumík hned první noc, kámoš na můj klacek – 215 cm, fotky na foťáku nemám, tak ještě dodám, až se ke mně dostanou:-)

Jinak tady můj nej..

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 19:30:47 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img45509.jpg
Neděle 16. října 2011 v 19:03® cormoran
cormoran

foks01> Ouu, super ryba, já věděl, že nebudeš zahálet. Fešák:-) Jinak tě taky zdravím, bratře:-)

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 19:03:36 uživatelem cormoran.
Neděle 16. října 2011 v 19:02® cormoran
cormoran

mannice> Uvidíme, prej nám nasadili kapry, takže to bude všechno plný. Dám tomu pár dní a zkusím to:-) Tak tady máš taky jednu:-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45504.jpg
Neděle 16. října 2011 v 19:00® cormoran
cormoran

vladah> Díky Vláďo:-) Jak lítají mouchy?

Neděle 16. října 2011 v 18:57® cormoran
cormoran

1Mara> Zdar kamaráde, díky za osvětu a zasvěcení do událostí uplynulého týdne. Jo a za to, že jsi mi to tak ochotně popsal, tak ti pošlu nějakou tu rybu:-)

mannice> Vítej doma, snad jsi nám tam v tom jůesej moc nezlenivěl a začneš brzy prohánět Děčínský céčka, ten zítřek beru jako trénink. Jinak u mě dobrý, asi se začnu věnovat zubáčům, je tu pěkná kosa:-)

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 18:58:24 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45502.jpg
Neděle 16. října 2011 v 18:45® cormoran
cormoran

Čaute:-) Ukazuje mi to tu skoro pětikilčo nepřečtenejch příspěvků, asi je číst nebudu. Takže se ptám, stalo se tu něco zvláštního po dobu mé nepřítomnosti?:-)

Čtvrtek 6. října 2011 v 9:15® cormoran
cormoran

hering> Aby neprovětrali Taliáni nás:-D Bassové mi budou chybět, ale vydržím to, když mi teda přivoláš toho sumáka a to céčko:-> Jinak jsme letos možná zaváhali, že konečnej verdikt nepadnul na Ebro na horní, je tam sice málo vody, ale za to ryby koušou fest. Dají se tam i hodně slušní okouni, ty by mě lákali. Tak třeba příští rok, to už se tam budou chytat 50+, ale zase budou proškolenější. Jo a díky:-)

Tento příspěvek byl editován 6.10.2011 09:15:41 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 6. října 2011 v 7:55® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

hrdobec> Vystihl jsi to úplně přesně, zacházení s rybama je strašný. nejvíc mě dokáže rozhodit ta fráze, že ryba odplavala v pořádku. To ale jaksi nestačí a hodně lidí věří tomu, že jakmile ryba odpluje, tak je vše v pohodě. Ono se stačí podívat na pár fotek ze zahraničí, jak borci pózují s nějakým osmdesátikiláčem, viz třeba ty fotky přes rameno a tak. A pak taky celá ta procedura od vylovení z vody, pak vážení a deset fotek ze všech světových stran. S takovou rybou se snad ani nedá na suchu bezpečně manipulovat, myslím tím nějaký zvedání a podobně. Loni jsme chtěli ve Španělsku zvážit 190ku, protože se zdál hezky vyžranej a i dle místních to byl jeden z těch lepších, ale nevěděli jsme, jak s ním bezpečně na břeh, vláčet po plachtě se nám ho nechtělo. A to to nebyl žádnej kapitální kousek, ale ryba někde kolem padesáti kil. Pak si taky nedokážu moc živě představit, jak takovej kus ryby poskládat do vážící plachty..Dneska razíme na jih a když se něco povede, raději tu váhu oželíme znovu, protože prostě nevíme, jak na to.

Čtvrtek 6. října 2011 v 7:02® cormoran
cormoran

mannice> No paráda, taková příjemná změna bodne, musí tam bejt hezky, ne jako u Benešáku pod mostem:-D Příště koukej raději razit bez ženy, ať tě nezdržuje od chytání a můžeš víc referovat, jakej je tam ten rybářskej svět:-) Jinak teda razíme dneska po práci..

Středa 5. října 2011 v 7:21® cormoran
cormoran

1Mara> Jo jo, to si přesně přeju taky:-P

mannice> Bylo mi to jasný, že je v tom zase nějakej extrém:-D Jak je vůbec za louží? Jo a jinak díky za přání:-)

filip111> Taliánsko:-)

hering> Díky za přání, ale podle referencí kolegů to tam moc nejde, takže tam nejedu s tak vysokýma cílema, ale snad se něco povede. Teda kromě basse, ty tam nejsou. Jo a céčko 100+ chci z domácí vody, po tom půjdu až se vrátím, to už by měli kousat:-)

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 07:26:54 uživatelem cormoran.
Úterý 4. října 2011 v 6:46® cormoran
cormoran

foks01> Zdar bratře od candátí ploutve. Ještě ne, až ve čtvrtek. Ale už se moc těším, prej to tam bere jako tady:-)

Piranha> Děkuji za ochotu.

mannice> Fakt? Já na něj zatím četl jen chválu, může to být ale to prvotní očarování z něčeho nového. Ale ty vlastnosti znějí dobře, dost by mi to pomohlo přiblížit se k větším candošům. Jestliže to má skutečnej průměr, vlastnosti pletenky, vizáž vlasce a nesaje to vodu, tak je to ideální zbraň:-) Říkáš, že ti to praská v uzlu, že ty s tím zase proháníš třicetikilový sumce a pak se divíš, že to praská:-P

1Mara> Aha, takže z toho mi vyplývá jedna věc – poslední dobou se pořád mýlíš:->

Tento příspěvek byl editován 4.10.2011 06:47:28 uživatelem cormoran.
Pondělí 3. října 2011 v 15:04® cormoran
cormoran

1Mara> Tak abys taky vybouchnul:-D To je hrůza s tebou, tě tu chlapci pěkně vyškolili, že už se vůbec nechceš hádat co:-)

Pondělí 3. října 2011 v 8:22® cormoran
cormoran

1Mara> Za metr monovlasce, nebo jak tomu říkáš:-D bych tři třicet nedal. Tohle je nanofil. Na příští rok chystají ještě mikrofil a pikofil:->

Pondělí 3. října 2011 v 8:12® cormoran
cormoran

1Mara> Pěkný:-) Posledně se nám jeden pěkně zvedal, když jsme byli s Mírou, tak jsem to fotil a chtěl jsem mu poslat, jak to asi vypadá, ale nemám kábl od mobilu, tak má smůlu, třeba už to vychytal sám..

Piranha> Zdarec, kolik u vás koštuje špulka?

Tento příspěvek byl editován 3.10.2011 08:13:46 uživatelem cormoran.
Středa 28. září 2011 ve 12:28® cormoran
cormoran

olda> Ideální pánvičková velikost:-)

Středa 28. září 2011 v 8:59® cormoran
cormoran

hering> Zase ničí JP? Na ty mega střevle jsem tam asi před měsícem koukal..

Sobota 24. září 2011 ve 22:44® cormoran
cormoran

Scanix> To je krokodýl, paráda:-) Chtěl bych takovou vidět na vlastní bulvy.

Tento příspěvek byl editován 24.9.2011 22:44:57 uživatelem cormoran.
Sobota 24. září 2011 ve 14:16® cormoran
cormoran

ULPA> Jsi borec:-)

Čtvrtek 22. září 2011 v 6:42® cormoran
cormoran

1Mara> Kdybys přiznal, že jsi slabozraký a už na to prd vidíš, tak je mi to sympatičtější:-P