Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 21. září 2011 ve 22:06® cormoran
cormoran

olda> To jo, trošku ho potrápit mohl, byl to slušnej pašík a proporce na to měl..

1Mara> Šmarjapanosva­tokopecká, ty už ani toho Blonďáka nepoznáš:-D

Středa 21. září 2011 ve 21:49® cormoran
cormoran

olda> Vyřídím. Měl z něj radost, byl to jeho první..:-)

Středa 21. září 2011 ve 21:24® cormoran
cormoran

olda> No to jsem to dopadnul:-D

Hele, dneska kámoš, cca 110 cm. Byl hrozně línej a venku byl do deseti minut:-) Akorát ho nějak nemohl unést:-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45015.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45016.jpg
Středa 21. září 2011 v 17:29® cormoran
cormoran

olda> Ale aspoň to přiznám, to se cení, nebo ne?:-D To taková Línka dělá, že nic neví:-))

Středa 21. září 2011 v 7:19® cormoran
cormoran

Prej Hradec a okolí a zatím je to tady ústecká a klatovská sebranka:-)

línka> Takže vlastně ten Olda, kterýho spolu vždycky drbeme, není ústeckej Olda?:-D

Pondělí 19. září 2011 v 7:05® cormoran
cormoran

olda> Žádná škoda, to je podle mě nejnepovedenější bobler od Poláků:-P

Středa 14. září 2011 ve 14:01® cormoran
cormoran

spike> Přesně jak píše kolega Scanix, jednu menší osmdesátku jsem kdysi vytáhnul na mrtvou rybku. Kolega tu noc dvě jízdy nesekl a až na třetí pokus vyndal taky jednoho, něco málo přes šede:-)

Neděle 11. září 2011 ve 12:36® cormoran
cormoran

mannice> No to byla rychlost:-) Tak dobrá tedy, přemluvil jsi mě, jdu na nástražky:-D

Neděle 11. září 2011 ve 12:26® cormoran
cormoran

Morgen, kontrolní otázka:-) Mám jít čpitkovat a zkusit přemluvit nějakou lepčejší štiku a pak večer céčka, bo mám jít zprznit pár nástražek a jít večer na sumáky?

Pátek 9. září 2011 ve 14:05® cormoran
cormoran

ssg.Jimmy Wild> Podle mě je to dost rozdílný, asi bude záviset na druhu matroše a taky na tom, jakou rybu jsi zrovna okoval. Třeba u dravců to bude podle mě otázka několika dnů, když beru v úvahu obyč háček. Ale je to jen moje domněnka:-)

Pátek 9. září 2011 ve 14:01® cormoran
cormoran

mannice> To já už ne. Bylo by to vážně na hodiny. A kdybych tu rybu vyndal, tak je tak hotová, že už by nezvládla odplout..

mvincik> Žádný slzy kolego. Bylo to na malýho tvistříka se zamáčknutým protihrotem, takže si myslím, že zbavování se ho bude o to snažší a nebojím se říct, že to na 99% přežije.

ladamaj> Nebyl za tlamu, byl to podseklej tolstoj. Podle boje a neustálýho vlnění z leva do prava bych ho tipnul seknutýho někde kolem ocasu..

Pátek 9. září 2011 ve 13:11® cormoran
cormoran

BlueShark> To víš, to jsou naše český dálnice, za ty budeme platit příští rok patnáct stovek. Včera jsem jel po hradecký a to je taky pocuc..

Pátek 9. září 2011 v 7:16® cormoran
cormoran

mannice> Já včera jednoho okoval, ale krapet vitálnějšího, než je ten na fotce. Letos snad podruhý jsem vyndal UL vláčák no a do dvaceti minut tam visel. Asi patnáct minut jsem zjišťoval, jestli bych ho s dvanáctkou zvládnul udolat. Asi by to šlo, místa bylo víc než dost, akorát se mi tam nechtělo blbnout hodiny, tak jsem trošku přitáhnul brzdu a za chvilku byl pryč:-)

Tento příspěvek byl editován 9.9.2011 07:17:06 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 8. září 2011 v 7:42® cormoran
cormoran

mannice> Nic, žádný oživování, nech tu zimu ještě chvíli spát:-)

Čtvrtek 8. září 2011 v 7:21® cormoran
cormoran

foks01> Si piš, ty už točej preventivně sami:-> Teď už jen, aby nás nevyšplouchlo počasí..

Čtvrtek 8. září 2011 v 7:05® cormoran
cormoran

BlueShark> Katastrofa, nevěřil jsem tomu, když jsem to v práci slyšel prvně. Je to nepravedlivý..

cormaxx> Gratulace chlape k prvnímu, pěkná rybka:-)

Úterý 30. srpna 2011 v 6:37® cormoran
cormoran

mannice> Už jsem myslel, že prodáváš i fíbry:-)

Pondělí 29. srpna 2011 v 7:58® cormoran
cormoran

1Mara> Díkes, už je ale pryč. Se tam asi moc dlouho neohřál, na to vypadal až moc dobře:-)

Sobota 27. srpna 2011 ve 13:29® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

basler.p> Záleží, co si od něj slibuješ a kolik do něj hodláš investovat. Na takovou tu klasickou českou „metrovku“ ti stačí jakejkoliv levnější strojek, ale když dojde na lámání chleba, což na tebou zmíněných vodách dojít může, tak je lepší mít cajk, kterýmu věříš a můžeš se do něj opřít a mít v něm jistotu.

Sobota 27. srpna 2011 v 11:38® cormoran
cormoran

mannice> No to nevím, už bych je ale mohl jít někdy zkusit, že:-D

1Mara> To je hroznej bobler:-P