Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 13. srpna 2011 v 11:39® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Vyřídím, snad někdy příští rok, díkes
- Sobota 13. srpna 2011 v 11:34® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Tommy> Nazdáár Kriste
Už jsem myslel, žes tu na nás zapomněl. Včera ještě měly, ale dneska už je to v cajku, takže už můžou do vody, aniž bych se bál, že se nalokají vody a utopí
filip111> To víš, už jsem něco od Tetkonce odkoukal
mannice> To asi taky, ale většinou jsou to tintítka tak čtyřicet kil i s plnou stříkačkou v kapse a když jim dáš najevo, že je u vody vídat nechceš, tak se to odnaučej
olda> Jasně, slíbil mi ještě nějaký Rapalky, takže se asi vyzná, Jsem mu říkal, že když budou zachovalý, tak mu za jednu dvacku dám. Tudíž bych Ti potom mohl jednu za pajdu střelit
- Sobota 13. srpna 2011 v 1:15® cormoran
1Mara> To si hvízdej panáčku
- Sobota 13. srpna 2011 v 0:35® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.8.2011 | Způsob lovu: Klasická položená
Po delší době se mi povedlo dostat se k vodě víc dní po sobě, a tak jsem mohl zkusit potrápit pár mých oblíbenců – amurů. Ryb se povedlo co do počtu celkem dost, jen ta velikost pokulhávala. Dostat se na rybu přes sedmdesát čísel bylo snad nemožné.
Pomalu začínám nabývat dojmu, že buď dělám něco špatně, nebo tu prostě větší rybu nemáme v nějakém rozumném počtu. Takže jim dám zase chvíli pokoj a začnu se pomalu pokoušet o nějakého lepšího dravčíka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. srpna 2011 v 0:14® cormoran
Brý večer, tak jsem pročetl dobrodružství z řádění dvojky Olda&skorosyn na Labku, to je masírka
Jinak jsem dnes udělal slušnej kauf. Přijde k vodě nějaký vyfetlo a povídá, nechceš nějaký umělý rybičky? Mám je od dědka. Povídám ukaž, kolik za to chceš, to moc velkou cenu nemá. No a on říká, dej mi pajdu a jsme si kvit, no tak jsem to vzal
Tento příspěvek byl editován 13.8.2011 00:15:23 uživatelem cormoran. - Pátek 12. srpna 2011 v 7:54® cormoran
Alivio> Teda ty máš stejně život, že se ti chce hned po ránu rozčilovat. Posledně ten sen s tím Arcem, jak ti nepasovaly cívky, dneska tě rozhodí nějací kubeňouři
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:52® cormoran
pipa> Já myslím, že ne, kdo chce jet, tak pojede s Gloogem, nebo bez něj. Je mi docela sympatický bodování, nejde jim o žádný honění potěru
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:26® cormoran
pipa> Aha, tak já to dál nečetl
No ale určitě nepojedu, víš co tam bude lidí? Hrůza…
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:16® cormoran
pipa> Já jsem tak letmo koukal na ten odkaz a nejsem si jistej, ale myslím, že už to bylo. Nějak 24.6.2011. Pošli to nochajnmal
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:02® cormoran
pipa> Tajně? Vždyť už jsi mi to všechno vykecal, co je na tom tajnýho?
- Pondělí 8. srpna 2011 v 7:11® cormoran
hering> Hezká hadice
- Pondělí 8. srpna 2011 v 7:11® cormoran
Alivio> Pěknej bolda
A to obecenstvo je taky super
devils9> Gratulace chlape, to je ryba snů
- Středa 3. srpna 2011 v 8:31® cormoran
- Diskuze: Diskuze s adminy
Brý den
- Středa 3. srpna 2011 v 6:32® cormoran
vladah> To já už jsem seděl ve vlaku a jen tak jsem dospával, ale takhle ráno po mně nemůžeš chtít kloudný slovo
1Mara> Si piš a ne jednou
- Úterý 2. srpna 2011 ve 13:10® cormoran
filip111> Výborně!
- Úterý 2. srpna 2011 ve 12:40® cormoran
vladah> Vláďo, nechytej Pípovo zvyky a už mi nikdy nevolej v půl šestý ráno, jasný?
- Pondělí 1. srpna 2011 v 6:56® cormoran
Scanix> Parádní candoš, gratulace k osobáku
- Neděle 31. července 2011 v 17:03® cormoran
svery> Luxusní ryba, gratulace
- Sobota 30. července 2011 v 17:11® cormoran
Brej den, venku tak hnusně, tak si říkám, jak si tady počtu a ono nic. Máte to tu pěkně u ......
PS: Snad jsem vám tu neporušil bobříka mlčení
- Čtvrtek 28. července 2011 v 16:35® cormoran
olda> Super, já věděl, že se dohodneme