Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 13. srpna 2011 v 11:39® cormoran
cormoran

mannice> Vyřídím, snad někdy příští rok, díkes:-)

Sobota 13. srpna 2011 v 11:34® cormoran
cormoran

Tommy> Nazdáár Kriste:-D Už jsem myslel, žes tu na nás zapomněl. Včera ještě měly, ale dneska už je to v cajku, takže už můžou do vody, aniž bych se bál, že se nalokají vody a utopí:->

filip111> To víš, už jsem něco od Tetkonce odkoukal:-D

mannice> To asi taky, ale většinou jsou to tintítka tak čtyřicet kil i s plnou stříkačkou v kapse a když jim dáš najevo, že je u vody vídat nechceš, tak se to odnaučej:-)

olda> Jasně, slíbil mi ještě nějaký Rapalky, takže se asi vyzná, Jsem mu říkal, že když budou zachovalý, tak mu za jednu dvacku dám. Tudíž bych Ti potom mohl jednu za pajdu střelit:-D

Sobota 13. srpna 2011 v 1:15® cormoran
cormoran

1Mara> To si hvízdej panáčku:->

Sobota 13. srpna 2011 v 0:35® cormoran
cormoran
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.8.2011 | Způsob lovu: Klasická položená

Po delší době se mi povedlo dostat se k vodě víc dní po sobě, a tak jsem mohl zkusit potrápit pár mých oblíbenců – amurů. Ryb se povedlo co do počtu celkem dost, jen ta velikost pokulhávala. Dostat se na rybu přes sedmdesát čísel bylo snad nemožné.

Pomalu začínám nabývat dojmu, že buď dělám něco špatně, nebo tu prostě větší rybu nemáme v nějakém rozumném počtu. Takže jim dám zase chvíli pokoj a začnu se pomalu pokoušet o nějakého lepšího dravčíka:-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44396.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44397.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44398.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44399.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 13. srpna 2011 v 0:14® cormoran
    cormoran

Brý večer, tak jsem pročetl dobrodružství z řádění dvojky Olda&skorosyn na Labku, to je masírka:-D

Jinak jsem dnes udělal slušnej kauf. Přijde k vodě nějaký vyfetlo a povídá, nechceš nějaký umělý rybičky? Mám je od dědka. Povídám ukaž, kolik za to chceš, to moc velkou cenu nemá. No a on říká, dej mi pajdu a jsme si kvit, no tak jsem to vzal:-)

Tento příspěvek byl editován 13.8.2011 00:15:23 uživatelem cormoran.
    foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img44395.jpg
    Pátek 12. srpna 2011 v 7:54® cormoran
    cormoran

Alivio> Teda ty máš stejně život, že se ti chce hned po ránu rozčilovat. Posledně ten sen s tím Arcem, jak ti nepasovaly cívky, dneska tě rozhodí nějací kubeňouři:-D

Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:52® cormoran
    cormoran

pipa> Já myslím, že ne, kdo chce jet, tak pojede s Gloogem, nebo bez něj. Je mi docela sympatický bodování, nejde jim o žádný honění potěru:-)

Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:26® cormoran
    cormoran

pipa> Aha, tak já to dál nečetl:-) No ale určitě nepojedu, víš co tam bude lidí? Hrůza…

Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:16® cormoran
    cormoran

pipa> Já jsem tak letmo koukal na ten odkaz a nejsem si jistej, ale myslím, že už to bylo. Nějak 24.6.2011. Pošli to nochajnmal:-)

Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:02® cormoran
    cormoran

pipa> Tajně? Vždyť už jsi mi to všechno vykecal, co je na tom tajnýho?:-P

Pondělí 8. srpna 2011 v 7:11® cormoran
    cormoran

hering> Hezká hadice:-)

Pondělí 8. srpna 2011 v 7:11® cormoran
    cormoran

Alivio> Pěknej bolda:-) A to obecenstvo je taky super:-D

devils9> Gratulace chlape, to je ryba snů:->

Středa 3. srpna 2011 v 8:31® cormoran
    cormoran

Brý den:-)

http://www.chytej.cz/…y/2011/1797/

Středa 3. srpna 2011 v 6:32® cormoran
    cormoran

vladah> To já už jsem seděl ve vlaku a jen tak jsem dospával, ale takhle ráno po mně nemůžeš chtít kloudný slovo:-)

1Mara> Si piš a ne jednou:-D

Úterý 2. srpna 2011 ve 13:10® cormoran
    cormoran

filip111> Výborně!:-D

Úterý 2. srpna 2011 ve 12:40® cormoran
    cormoran

vladah> Vláďo, nechytej Pípovo zvyky a už mi nikdy nevolej v půl šestý ráno, jasný?:-D

Pondělí 1. srpna 2011 v 6:56® cormoran
    cormoran

Scanix> Parádní candoš, gratulace k osobáku:-)

Neděle 31. července 2011 v 17:03® cormoran
    cormoran

svery> Luxusní ryba, gratulace:->

Sobota 30. července 2011 v 17:11® cormoran
    cormoran

Brej den, venku tak hnusně, tak si říkám, jak si tady počtu a ono nic. Máte to tu pěkně u ......:-)

PS: Snad jsem vám tu neporušil bobříka mlčení:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img44203.jpg
    Čtvrtek 28. července 2011 v 16:35® cormoran
    cormoran

olda> Super, já věděl, že se dohodneme:-D