Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 28. července 2011 v 16:06® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda> No výborně, tak to mám i s dovozem, když mi je uložíš do krabičky na svá místa a z tý bejsbolky mi vyřežeš deset boblerů, tak to bude úplnej luxus
- Čtvrtek 28. července 2011 v 15:56® cormoran
olda> No, čekal, jsem na toho druhýho. Nevím, jak jsi to dokázal, ale oba jsou moje, takže mi je klidně pošli poštou
mannice> Já
Tento příspěvek byl editován 28.7.2011 15:56:22 uživatelem cormoran. - Úterý 26. července 2011 v 17:35® cormoran
- Diskuze: Pěst na oko
džigit> Já bych to zas tak hrozně neviděl. To lano, když se uváže dobře, tak rybě neublíží. Teď pomíjím to, že je to u nás zakázaný..
Nedělat s ním ty vítězný pózy přes rameno, tak bych tomu neměl co vytknout. Ale to je věc názoru
- Úterý 26. července 2011 v 17:33® cormoran
macek2> Samozřejmě, že si může prodávat co chce. Mně šlo o to, že zveřejní na rybářským servru inzerát, že prodá nástražní línky ve velikosti 8– 15 cm. Už se to tu myslím někde řešilo. Potenciální kupce těchto, říkejme nástražek, by pro ně našel využití tak někde na nesvazovce, kde by ho asi nikdo nenaháněl, nebo někde na komerčních vodách, kde si majitelé určují většinou pravidla prakticky sami..
Můj druhý příspěvek s odkazem na prodej údajně karase obecného (na fotce byli stříbrňáci) už poukazoval jen na to, co asi bude prodávající zač.
Jinak teda si myslím, že inzerát účel splnil. Jestli je od něj koupí nějaký rybníkář pro další produkci, bude to jenom dobře. Jestli si je od něj někdo vzal jako nástražky, tak je to vlastně taky jedno. Obě strany jsou spokojený a to je tak celý
ladamaj> Samozřejmě, jestli už někde dělají s káčou kroužky na vodě, riskuje ten chytající noty, ale to už je jeho boj
- Úterý 26. července 2011 v 6:51® cormoran
Línka> Dobře Ty
- Neděle 24. července 2011 ve 13:42® cormoran
majkyss> To je dobrý
vladah> Vláďo myslím, že Filip má pravdu, sumec by to vyzobal všechno, podle mě to byl taky ten velkej vokoun. Tomu stačí to káčátko jedno. Na jaře chytali na oknech na drůbeží střívka pěkný okyše kolem 65 cm, ty už mají větší ústa než Mára a o tom je známo, že slupne dospělou kachnu na posezení.
Tento příspěvek byl editován 24.7.2011 13:46:24 uživatelem cormoran. - Sobota 23. července 2011 v 0:39® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor> Ahoj lovče, vše nej k jmeninám
mannice> Nech bejt, třeba to do podzimu ještě o kus přeskočíš
Tento příspěvek byl editován 23.7.2011 00:40:33 uživatelem cormoran. - Sobota 23. července 2011 v 0:36® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
peta128> Taky dobrý
Jsou to jenom ryby…Nám šli letos na zahájení candáti v takovým pařáku 20 cm pod hladinou na rychle tažený voblery, to jsem taky neviděl moc často..
- Sobota 23. července 2011 v 0:33® cormoran
1Mara> Ty něco povídej, už jsi vykostil toho sumáka? Měl něco v sobě?
- Sobota 23. července 2011 v 0:03® cormoran
mannice> Ale notak, je to jen ryba. Kdokoliv jinej by ho sejmul bez nějakejch výčitek. Tak netruchli a raduj se z něj. Gratuluju ti k němu a ať tě potěší ještě podruhý, na talíři
- Pátek 22. července 2011 ve 22:57® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Luxusní céčko, gratulace chlape
- Pátek 22. července 2011 v 15:19® cormoran
sethy, Alivio, peta128> Nečetl jsem celou předcházející diskuzi a možná proto jsem to pochopil stejně jako můj krajan 1Mara. Teď už je vše vysvětleno, to už mi pasuje
Mě právě zaráželo to, že je někdo cíleně chytá v (V, ne NA, jen pro pořádek
Tento příspěvek byl editován 22.7.2011 15:23:35 uživatelem cormoran.) takový hloubce. Před lety se mi na Nechranicích takhle dva boleny chytit povedlo, ale bylo to v noci na rybku a hloubku bych tipnul tak kolem 8 metrů..
- Čtvrtek 21. července 2011 v 8:49® cormoran
peta128> Ty chytáš boleny cíleně v deseti metrový hloubce?
- Středa 20. července 2011 v 8:29® cormoran
Tak už se nedivím, že ing. králík prodává podměrečný línky jako nástražky, kdo ví, jestli je to vůbec rybář s povolenkou. Tentokrát prodává „karasy obecný“
http://www.chytej.cz/bazar/10259/
Tento příspěvek byl editován 20.7.2011 08:30:15 uživatelem cormoran. - Středa 20. července 2011 v 7:43® cormoran
Dobré ráno chlapi. Už berou na Labi cejni? Posledně jsem žádnýho nechytil, tak doufám, že to brzy začne. Jsem z Teplicka a tady nějak nejdou.
Tento příspěvek byl editován 20.7.2011 07:43:47 uživatelem cormoran. - Úterý 19. července 2011 ve 20:00® cormoran
mannice> To já dám většinou na kladný recenze ostatních a pak to dopadá většinou, že já koupím toho zmetka, no klikař
- Úterý 19. července 2011 v 19:44® cormoran
mannice> Možná máš pravdu, ale fakt netuším. Každopádně z těch odmotů už jsem vyléčenej
- Úterý 19. července 2011 v 19:26® cormoran
olda> To si dneska asi nevybereš, mně to přijde, že je to s kvalitou snad kus od kusu jiný..Ten kámoš, co jsem s ním porovnával tu Powerku, tak už jí má druhej rok a neřekl proti ní křivý slovo. Proti tý mojí párkrát chytaný vypadala po dvou letech normálního chytání jako nová
majkyss> Tě péro, no vidíš, že je to tu samá fotka, berou jak vzteklý
Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 19:31:59 uživatelem cormoran. - Úterý 19. července 2011 v 19:17® cormoran
olda> Ale nijak zvlášť odvařenej z ní nejsi…Teď máš tu Whisplashku, nebo cos to říkal posledně?
- Úterý 19. července 2011 v 19:10® cormoran
mannice> No to ale můžou přeci i ty originál zabalený, podle mě na to nějaký stáří nemá vliv, dokud není použitá. Spíš jde o nějaký ty zmetky, fakt nevím..