Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 19. července 2011 v 19:06® cormoran
cormoran

olda> A to on tam má tu 0,23ku, viď? Ale taky právě myslím, že odmotanou z tý velký cívky…Já mám tu desítku z malý 150ti yardovky a ta je dobrá:-) Takže jestli ještě někdy Powerku, tak tyhle originál zabalený cívky, žádný odmoty..

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 19:09:03 uživatelem cormoran.
Úterý 19. července 2011 v 18:20® cormoran
cormoran

olda> Nevím, je to divný, hodně lidí si jí chválí. Je pravda, že mám na céčka desítku Powerku a ta je v pohodě, dokonce mám ten navi řekl bych přeplněnej a vůbec se nemotá a paruky nehází. Nosnost jsem ještě nijak zvlášť neprubnul, ale nedávno mi z ní ulítnul při náhozu bobler, ale to jsem s tím fakt zabičoval a zamotala se mi o očko..

Jinak tu údajnou 0,28ku, co mám na Slammeru, mám namotanou kousíček pod cívku a když tahám nějakou lehčí nástrahu, která mi tu šňůru při stahování tolik nešponuje, tak je jen otázkou času, kdy vyletí paruka.

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 18:21:01 uživatelem cormoran.
Úterý 19. července 2011 v 7:11® cormoran
cormoran

cormaxx> Abych řekl pravdu, tak ani nevím. Objednával jsem si jí už loni někdy, ale nechal jsem si odmotat na šputlu 200 metrů. Chtěl jsem 0,28 mm a žil jsem v domnění, že jí mám, ale když se mi pak jednou na rybách nezdálo, že jí urvu na svojí nosnost docela dobře, tak ke mně přišel kamarád a porovnal to se svojí 0,19kou. Neviděli jsme rozdíl, takže podle mě mi poslali tu devatenáctku. Mám tam Powerku a odmot z velký cívky už nechci, prej se nejde dost zmetků a já mám asi jeden z nich, dost se třepí, motá a hodně se narušuje o kameny. Abych nepodával nějaký bludný info, tak mám ověřený, že se tam vejde 0,23 Powerky 220 metrů, bavíme-li se o tý 360ce Slammeru..

hering> amen..

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 07:12:14 uživatelem cormoran.
Pondělí 18. července 2011 v 7:40® cormoran
cormoran

Piranha> Ty jsi dával fotky zamazaný? Nenech se vysmát…To že zamažeš dvě větvičky kolem sebe, tos tomu teda hodně pomohl, když tam bylo vidět celý pozadí i s kopcem, kterej je široko daleko nezaměnitelnej. Jak jsem psal, šlo o to, že jsme tam nachytali skoro howno, tak nevidím důvod, proč by se tam někdo hnal. Když jsi tam jezdil ty, tak šla ryba na hod. No nic, vysvětlovat ti to nebudu, třeba na to časem přijdeš sám. Jo a ještě jedna věc – nikdy jsem proti tobě nic neměl, ale tyhle tvoje naschvály o něčem svědčí. Tím jsem asi skončil, měj se fajn:-)

vladah> Čauves Vláďo, když se mrkneš pořádně na tu fotku, najdeš tam ještě půlku boblera, takže odpověď je na podvoďák:-D Hele a tu reakci na Máru jsi myslel vážně?:-)

Pondělí 18. července 2011 v 7:22® cormoran
cormoran

1Mara> Noo, to se ti povedlo, po ránu slušná dávka smíchu:-D Kdyby sis tu laťku posunul na 80+, tak to by se ještě možná dalo, ale metrovka…na to nemáš. Neboj, já tě na konci roku utěším, aby sis vzpomenul na ten sen, jakej to byl hezkej pocit:-P

Pondělí 18. července 2011 v 7:13® cormoran
cormoran

mannice> Jenže víš, jak to má Prutos? On začíná říkat rybě ryba, až když má tak kolem patnácti kil, nejlépe dvacet a víc. Takže vlastně ty menší ani neregistruje, tudíž se o nich ani nezmíní:-)

Pondělí 18. července 2011 v 7:02® cormoran
cormoran

cormaxx> Hele tak mi to nedalo a trošku jsem pohledal. Čípak je tohle foto?:-P

http://www.chytej.cz/…img43698.jpg

Pondělí 18. července 2011 v 6:51® cormoran
cormoran

cormaxx> Náhodouuu, u toho pulce jsem nechal pěknej kus, kdo zná, tak pozná:-> Dřív mi to přišlo trochu úchylný, ale když mi Tomáš od Kostela loni vyprávěl, co mu tam chodí za jantary s fotkama ryb v mobilech i na papíře, kde jsou vidět nástrahy, že si to prej stáhli z internetu a že na to berou, jestli to tam náhodou nemá, tak jsem se nestačil divit, jak jsou ty lidi blbý…:-)

1Mara> Ale no tak, všeho moc škodí..Kdo tam občas nezajede, tak to přeci nemůže nikdy poznat. Sám víš, jak tam většina chytá a že chytne stejně hovno. Kdybys tam nachytal za hodinu dvacet takovejch kaprů, nebo to nějak jinak přehnaně bralo, nedám tu fotku vůbec, nebo standartně třeba po čtrnácti dnech. Kvůli jednomu tříkilovýmu kapříkovi se tam přeci nikdo nepožene, to si myslím já:-) Možná tak Pirňa, nebo BlueShark:-D

Tento příspěvek byl editován 18.7.2011 06:54:01 uživatelem cormoran.
Neděle 17. července 2011 ve 21:12® cormoran
cormoran

Tě pic křiváci, tak jsme sjeli s Márou a Línkou kus Labka no a byl to macakr, ripki berou jak vzteklý:-)

PS: Mára si i umyl nohy a pak dokonce i něco chytil:-D

Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 21:15:14 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43980.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43981.jpg
Neděle 17. července 2011 ve 21:11® cormoran
cormoran
:-)
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43977.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43978.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43979.jpg
Pátek 15. července 2011 ve 14:32® cormoran
cormoran

1Mara> Akorát když ležím na pravým boku, páč na levý ucho jsem hluchej:-D

Luda> Tys to ještě nezdal? Tak to máš můj obdiv, já už bych se na to dávno vys*al a dal bych jím klidně měsíc voraz:-)

Manažerka> Výmluvy, já věděl, že to bylo jen tahání za nos:-P

Pátek 15. července 2011 v 8:26® cormoran
cormoran

1Mara> No o tom nepochybuj, vestu a jel bych hned:-) Pecka:-)

Pátek 15. července 2011 v 7:03® cormoran
cormoran

Maši> Hodně zdaru:->

sethy> No jo, jenže tobě to frčí i s pojistkou, tak nač jí vyndavat, že..:-)

Tento příspěvek byl editován 15.7.2011 07:04:14 uživatelem cormoran.
Pátek 15. července 2011 v 6:56® cormoran
cormoran
Diskuze: Pěst na oko

hering> Mluvíš mi z duše, nejlepší je jí ještě prořizniut žábry, pak je neodolatelná:->

1Mara> Pstruh a lipan jsou na hovno, dva náhozy a je po nich. Jo to taková parma, cos zmínil, ta jezdí klidně půl dne házení:-)

Pátek 15. července 2011 v 6:42® cormoran
cormoran

Luda> Nic si z toho nedělej, bude hůř:-)

Manažerka> Tak si to kouzlení schovej až na příští ouplněk, o víkend se nedostanu..Ale za to, že Ti dávám tolik času, tak to musí bejt nějakej holdegrón, ju?:-)

Čtvrtek 14. července 2011 v 15:03® cormoran
cormoran

mannice> Protože by se toho zneužívalo jaxviň. Ale já bych to bral, takovej kapřík je ideální:-)

Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:50® cormoran
cormoran

mannice> Takže tím chceš říct, že když si koupín na sádkách kapra 25 cm, tak ho můžu pověsit na dva trojháky na svazovce? To snad ne..:-)

Tento příspěvek byl editován 14.7.2011 14:50:43 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:41® cormoran
cormoran

mannice> I kdyby je choval, pěstoval, šlechtil, nebo cokoliv jinýho, tak se to přeci neslučuje s rybářským řádem. Nevím jak jinde, ale u nás na severu má lín míru dvacet čísel..

Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:35® cormoran
cormoran

1Mara> Čekal jsem, kdy se ozveš. Že se na mírový lejny chytá, to je řekl bych ještě pořád běžný, ale že si někdo dá inzerát na prodej takto velkých línků jako nástražek, to je docela udivující..

Tento příspěvek byl editován 14.7.2011 14:35:35 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:29® cormoran
cormoran

skwor> A asi celkově na to vyjadřování:-) Třeba ten „hej“ příspěvek v přívlači je taky dobrej..

Tento příspěvek byl editován 14.7.2011 14:29:41 uživatelem cormoran.