Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 21. června 2011 v 7:29® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda> To už je fešná parmice
Piranha> Taky dobrý
Já teď budu tejden slintat a pak se na ně taky vrhnu..
- Pondělí 20. června 2011 v 7:30® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> V tejdnu se asi nikam moc nedostanu a vlastně ani tenhle víkend nemůžu..
- Neděle 19. června 2011 v 10:55® cormoran
mannice> Já už pod dvacítku letos nejdu, pak to hrozně rveš, když se chytneš někde za šutr. S tím silnějším to občas vybrnkneš, nebo ten kámen otočíš..Skoro jsem to trefil, měl 66 měřenej v podběráku, takže by možná těch 67 dal, ale metr ukázal 66, tak 66
- Neděle 19. června 2011 v 10:53® cormoran
LojzaRybka> Ty jo, to je ryba, bráchovi gratulace
- Neděle 19. června 2011 v 10:52® cormoran
mannice> Víš jak to dopadá, když si někoho někam pozveš na rybačku..Ale jsi kdykoliv vítán
Jo a jen pro doplnění, docela to šlapalo jen na to zahájení, od tý doby jenom prokrmuju, už jsem na sedmi, nebo osmi urvaných voblerech, no a gumáky raději nepočítám…
- Neděle 19. června 2011 v 10:46® cormoran
olda> Ty jo, tak už se vám motaj i kolem Ústí, škoda že nedobral, jsou to krásný ryby
edit: Nikomu neříkej, kde to bylo a párkrát tam ještě vyraž, on se tam bude motat. Třeba takovej Ivoš Sláma chytal pár let po sobě na Labku taky jednoho, vzal mu to vždycky jednou za rok
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 10:49:05 uživatelem cormoran. - Neděle 19. června 2011 v 10:44® cormoran
mannice> Jojo, přes šedesát měl, ale sedmdesátku nepřekonal..Ještě malá nápověda, můj dosavadní nej měl 64 čísel
Na návin se zatím vyprdni, někdy kolem září to bude stačit, teď to stejně prd bere
- Neděle 19. června 2011 v 0:53® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač
Letošní zahájená byla jednou z těch povedenějších. Ráno to vypadalo bídně, po dvaceti minutách házení gum jen občas něco drblo. Smůlu prolomil až kamarád prvním slušným candátem, ten to všechno nastartoval. Celý dopoledne zubáči krásně spolupracovali až do doby, než se prodralo přes mraky slunce. V tu chvíli začali lovit boleni a přezbrojení na hladinovky tak bylo jasnou volbou. Nasadil jsem Jointeda, nahodil, vztyčil špičku k nebi a roztočil jsem kolovrátek, co to jen šlo, abych si trošku zazávodil s místními boleny. Překvapením ale bylo, když se po chvilce pod nohama plácal candoš, pak najednou druhej a další…Z původně cílenýho lovu bolenů jsme navázali na předchozí candátobraní a ještě jsme jich pár pochytali. Zřejmě se zvedli k hladině s bolenama a začali lovit pod nimi.
Když pak definitivně přestali kousat candoši, pověsilo se pár bolenů, štika a taky jsem si k závěru vylepšil osobák u cejna
Večer pak ještě chvíle sumcovláčky, kterou jsem zahájil taky úspěšně. Sice žádnej klaban, jako fous kolegy Prutose (čímž mu tímto gratuluju), ale na rozjezd i pulec potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. června 2011 v 0:50® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.6.2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač
druhá várka…
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 00:51:21 uživatelem cormoran.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. června 2011 ve 23:58® cormoran
Díky díky pánové a dámo, letos se to fakt povedlo
Akorát nějak hoodně trhám, dneska už to byl sedmej bobler, kterýho už do krabičky nevrátím. No a gumáky raději ani nepočítám..
hering> Kdepák, tos mu dost přidal. A vlastně i já jsem ho trochu natáhnul
Tak Ti přiložím ještě jednu fotku, kolik tipuješ teď?
cormaxx> Je vidět, že máš přehled, je to Technium
A četl jsem, že tys taky fešně zalapal, tolik štik přes šedesátku nemám za celej rok
- Sobota 18. června 2011 ve 12:11® cormoran
Zdar křiváci, tak zahájení se letos povedlo. Jen jsem vás tu byl zkontrolovat, co jste polapali a tady skoro žádná fotka..
olda> Fotky máš na mailu
filip111> Krasavice, to je pokřtění proutku, jak má být, super
Tak a tady malý ohlédnutí za zahájením…
- Sobota 18. června 2011 ve 12:09® cormoran
druhá várka
- Středa 15. června 2011 v 11:15® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
vladah> Sufelix?
- Úterý 14. června 2011 v 6:58® cormoran
foks01> Tak proto je to na každým rohu po Bílině samej krámek s kebabem, to musí bejt dobrej biznis
- Pondělí 13. června 2011 v 15:03® cormoran
majkyss> Jestli jdeš přímo cíleně na štiku, nebo aspoň očekáváš její záběr, tak se neboj normálního ocelovýho lanka. Jestli budeš třeba chytat někde v čistý vodě a víš, že tam máš šanci na candoše nebo okouna, tak zkus třeba ten volfram. A nebo jestli se ti chce, tak si kup špulku Micro wire a něco si umotej
Tento příspěvek byl editován 13.6.2011 15:05:03 uživatelem cormoran. - Pondělí 13. června 2011 ve 14:53® cormoran
majkyss> Je to hloupost, ukousne to stejně rychle, jako vlasec, nebo pletenku. Na štiky minimálně volfram..
olda> Aha, tak žádná škoda, naplnit s tím cívku by byla škoda peněz
- Pondělí 13. června 2011 ve 14:35® cormoran
majkyss> Na co takovej kus?? Oni ty cívky mívají spojený, takže by se to teoreticky sehnat dalo..
- Pátek 10. června 2011 v 9:01® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
hering> Hezkej sestřih, jen to jídlo bych osobně klidně oželel
- Pátek 10. června 2011 v 8:51® cormoran
vladah> Hezky Vláďo
BlueShark> Dej fotky do nějaký úschovny, ať si je můžu stáhnout
- Středa 8. června 2011 v 9:39® cormoran
filip111> Proč jsi nezadělal o tři dny dřív, břídile
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 09:39:55 uživatelem cormoran.