Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 22. března 2011 v 16:03® cormoran
cormoran

BlueShark> Já jel kolem tak v deset a bylo tam lidí jak much kolem howna..

Úterý 22. března 2011 v 15:53® cormoran
cormoran

Manažerka> No doma za pecí toho asi moc nechytneš, to je fakt. Tak co s tím uděláš?:-)

Úterý 22. března 2011 v 15:52® cormoran
cormoran

BlueShark> Viděl jsem tu tlačenku na oknech z auta, no hrůza..

mannice> Já mluvím vždycky vážně:-> Vsadil jsem se s hospodářem, že letos dám dvě stě kilo ryb:-)

Jinak teď mi volal kámoš, že bere balík od Procházky, tak kdyby jste někdo chtěl, máte asi tak dvacet minut na rozmyšlenou:-)

Úterý 22. března 2011 v 9:08® cormoran
cormoran

mannice> Ber to tak, že až ti ho chytne někdo jinej, tak bude mít po ptákách. To bych ho raději sežral sám:-) Letos už nepustím ani šupinu:-))

Úterý 22. března 2011 v 8:58® cormoran
cormoran

mannice> Si piš:)

Úterý 22. března 2011 v 8:50® cormoran
cormoran

BlueShark> Teď jsem trochu mimo mísu, nejspíš to mělo bejt adresovaný cormaxxovi, že?:-)

mannice> Pěknej kaproň, podkovičky by z něj byly akorátovní, pač není moc obézní:->

Pátek 18. března 2011 ve 13:50® cormoran
cormoran

BlueShark> To je dobrý. A lopaťáci, nebo zrcátka? Z tý dálky vypadal slušně:-)

Jinak ten tloušť to může mít od čehokoliv. Jestli mu chybělo ale takhle pár šupinek, tak to asi kormoš nebyl a nebo ho jen štrejchnul..

Pátek 18. března 2011 v 11:33® cormoran
cormoran

BlueShark> Jsem si říkal, že ten blázen, co tam mokne, je ti podobnej. Cos to tahal, vostou, nebo mrmloně?

Pátek 18. března 2011 v 10:34® cormoran
cormoran

mannice> Vezmi pláštěnku a neváhej, den velkého zúčtování se blíží:-D

Pátek 18. března 2011 v 8:20® cormoran
cormoran

olda> Takže ten Mára měl vlastně nakonec pravdu, nebude svět – nebudou ryby:-D

Čtvrtek 17. března 2011 v 16:06® cormoran
cormoran

BlueShark> Neblázni, já ti věřím, jen říkám, co mě prvotně napadlo, když jsem viděl ty fotky. Viděl jsem to jako nějaký šméčko na Máru, aby zase řádil. A opět nezklamal:-D

Čtvrtek 17. března 2011 v 15:54® cormoran
cormoran

BlueShark> Musím říct, že jsem tě chvilku podezříval, jestli jsi nevyštráchnul nějaký archivní fotky, ale pak jsem si říkal, že ty hned všechny vytasíš. Parádní ryby:-)

Čtvrtek 17. března 2011 v 8:25® cormoran
cormoran

BlueShark> Dobře ty;-)

Úterý 15. března 2011 v 16:07® cormoran
cormoran

mannice> No koukám, že jsi tu dnaska non stop:-) Já mám padla, tak mizím, tě pic:-)

Úterý 15. března 2011 v 16:03® cormoran
cormoran

BlueShark> To neplatí, to je pěkně vychcaný, pač s každým dnem už by to mělo bejt lepší a lepší. Takže jestli chceš Márovi dokázat, že tam ještě ryby jsou, tak musíš dneska:-P

Úterý 15. března 2011 v 16:01® cormoran
cormoran

mannice> Ono toho zas tak moc potřeba není, to už je pak takový sběratelsví, nebo abys měl při těch jalových vycházkách kam sáhnout:-) S těma gumama to mám ještě horší, tam mám tak tři oblíbený a s těma jsem schopnej odchytat celej rok:-)

Úterý 15. března 2011 v 11:57® cormoran
cormoran

mannice>:-D Já u toho vystavování taky asi skončím. Nasbíral jsem jich nějak hodně a když to tak vezmu, tak koupu za rok s těží třetinu. Jsou tam i kousky (a není jich málo), který jsem ani nanamočil:-))

Úterý 15. března 2011 v 11:47® cormoran
cormoran

mannice> Tak si ty boblery hlavně vyzkoušej, on má samý hnusáky co vůbec nechoděj:-D

Úterý 15. března 2011 v 11:23® cormoran
cormoran

mannice> Tak a přiznej barvu, kolik ti nabídnul, že mu budeš notovat?:-P Já ti říkám, že tam ještě aspoň deset ryb bude a když je chytnu všechny já, tak to bude dobrý, pač tátu a mámu pustím, takže je další generace zajištěna:->

Úterý 15. března 2011 v 10:28® cormoran
cormoran

mannice> Plave tam toho dost:->