Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 6. března 2011 v 16:02® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> Nekoukal, nějak nemám čas ani chuť
filip111> Jojo, spánek prej není zas tak zdravej
olda> Pěkná práce. Já se včera u babči chvíli nudil, tak jsem si taky tři vyřezal
- Sobota 5. března 2011 ve 3:11® cormoran
BlueShark> Já půjdu, ale jedu už v půl třetí, aby mi neobsadili místo
- Pátek 4. března 2011 v 16:04® cormoran
vladah> Omaha beach
- Pátek 4. března 2011 v 15:53® cormoran
vladah> Tak takovou rybačku dlouho nepamatuju, naposled když šli na touživým céčka na hod, to bylo labůžo
Jinak tam v tomhle počasí sedává lidí ranec, jezdím denně kolem, tak na ně koukám, jak se tam tulej, už aby se zase ochladilo..
- Pátek 4. března 2011 v 15:47® cormoran
vladah> Jasně, zaťukám na led, zaptám se RYBY, MÁTE NA MĚ DNES CHVÍLI ČAS? a podle toho buď jdu domu, nebo chytám. Jinak na Labku vždycky zapůsobí jedno. Musíš vzít jetou ponožku, nejlépe po celodením pocení v robotě, a namočit jí aspoň na krajíček do Labe, pak to jde
- Pátek 4. března 2011 v 15:39® cormoran
vladah> Jsou právě chytří, přeci si nepřivoděj chřipku kvůli dvěma šupinám, já bych tam taky neseděl
- Pátek 4. března 2011 v 15:35® cormoran
vladah> O tom žádná..O takových věcech se veřejně nemluví. Ve středověku už bys byl o hlavu kratší
- Pátek 4. března 2011 v 15:28® cormoran
vladah> A už dost Vláďo, nebo tady vykecáš úspěšnou metodu na tohle období a dojde k zániku posledních ryb v Labi..
- Pátek 4. března 2011 v 15:24® cormoran
Piranha> Mnějetošumák, každej, aťsipíše, jakchce
- Pátek 4. března 2011 v 15:12® cormoran
BlueShark> Já si myslím, že na plavču je ještě dost brzy. Začne se to hejbat až tak za měsíc..
Patlaloš> Amen
Piranha> Minulý týden = mladý týden, pane učiteli
Tento příspěvek byl editován 4.3.2011 14:13:50 uživatelem cormoran. - Pátek 4. března 2011 v 8:28® cormoran
Morgen
Tady je to pořád stejný, diskuze Mára verzus zbytek světa o tom, jesli v Labi jsou ryby, nebo ne
- Čtvrtek 3. března 2011 v 16:38® cormoran
cormaxx> Teplochytající tvor?
Máš bludišťáka
- Středa 2. března 2011 v 16:16® cormoran
BlueShark> Jo, výstava. Myslel jsem, že bys možná jel, když máš teď ty papíry, na to tě nechaj projít bez placení, to je stejný jako ZTP. Dneska mi volal Vláďa, že prej berou jak vzteklý, akorát ne jemu, tak třeba už něco přemluvil
- Středa 2. března 2011 v 16:02® cormoran
Manažerka> No nech bejt, nikdy neříkej nikdy, v tomhle státě je možný všechno
Žralok> Tak ti je konečně dali? To byla doba..Já jsem si říkal, že jsi poslední dobou nějakej divnej
Tento příspěvek byl editován 2.3.2011 15:03:08 uživatelem cormoran.Pojeď s námi do Brna, možná ti nechaj vstupný gratis
- Středa 2. března 2011 v 15:34® cormoran
Manažerka> Kdyby se to udrželo jenom tady, ale aby kompetentní nepřepsali učebnice, pač zjistili, že ušetří ranec místa
- Středa 2. března 2011 ve 14:17® cormoran
- Diskuze: Diskuze s adminy
džigit> Nepředbíhej, já už se ptal na to samý minulej rok, přesně dvacátýho prosince a zatím nic
Tento příspěvek byl editován 2.3.2011 13:18:23 uživatelem cormoran. - Středa 2. března 2011 ve 14:10® cormoran
Manažerka> Snad mě Vláďa nenapadne, že jsem mu zkopčil styl psaní
- Středa 2. března 2011 v 8:17® cormoran
Morgen
BlueShark> Vrucene,skříněnosímnapinďourovi
Manažerka> Viď
Tento příspěvek byl editován 2.3.2011 07:18:24 uživatelem cormoran.Ale jestli se Ti to zdá složitý, tak v tom nic nehledej, to jenom vypadá takhle slovy napsaný
- Úterý 1. března 2011 v 15:39® cormoran
Patlaloš> To je špatnej názor, když už se něco dělá, tak pořádně, efektivně
- Úterý 1. března 2011 v 15:36® cormoran
Manažerka> Kdepáák. Spočítal jsem si počet účastníků, vynásobil jsem to druhou mocninou množství stěhovaného nábytku, to celý jsem odmocnil a přičetl jsem kapky potu (v gramech, to je důležitý), který jsem vypotil. A z tohodle čísla jsem udělal čtvrtou odmocninu a dostal jsem se na číslo tři
Tento příspěvek byl editován 1.3.2011 14:38:40 uživatelem cormoran.Takže žádný zobáky, ani křídla