Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 18. ledna 2011 v 8:58® cormoran
cormoran

1Mara> Já hned věděl, že to bude nějaká celebrita:-))

Úterý 18. ledna 2011 v 8:53® cormoran
cormoran

1Mara> Co jsi vlastně fotil? Šuliho, zrcátko, nebo jez?:-))

foks01> Podle mě se ryby natlačej ke břehu, nebo někam za šutry nebo zdi a tam to přečkaj, ale nevím, je to jen názor. Hele už tý ekonomice začínám rozumět. Už vím, proč tak málo vydělávám. Někdo teda škudlí doma prachy a já chci vědět kdo:-)

Úterý 18. ledna 2011 v 8:44® cormoran
cormoran

foks01> To si děláš bžundu, to je fakt z letošních povodní? Tak to maj bez pochyby všechny chaty pod vodou..Prachy se maj točit, vím, ale ekonomice nerozumím:-D

Tento příspěvek byl editován 18.1.2011 07:45:16 uživatelem cormoran.
Úterý 18. ledna 2011 v 8:41® cormoran
cormoran

Alivio> Gratulace chlape:-)

1Mara> Ano, je tu často a zná to tu, hlavně v zimě, když dělá reklamu na Černošín.-) Každej máme míru vkusu někde jinde a jemu to holt takhle přišlo, řekněme, pěkný, nebo třeba neokoukaný..

Tento příspěvek byl editován 18.1.2011 07:41:56 uživatelem cormoran.
Úterý 18. ledna 2011 v 8:35® cormoran
cormoran

foks01> Všechno potřebuje, sice jednou za dva roky, ale potřebuje:-)

Jak možná mogem, copak ty už nejsi křivák, jako my všichni?:-D A tím máš, ale nedáš myslíš ty prachy za telefon?

edit: uka:-)

Tento příspěvek byl editován 18.1.2011 07:36:29 uživatelem cormoran.
Úterý 18. ledna 2011 v 8:32® cormoran
cormoran

1Mara> Úcta, co to vlastně dneska je? A kor u ryb..Já to až zas tak zle nevidím, přeci jim nebudou dělat funus:-) Chytne, klepne, položí na led. Hotovo. Teda aspoň doufám, že to tak funguje, nikdy jsem na žádným komerčním duhákodromu nebyl.

Úterý 18. ledna 2011 v 8:28® cormoran
cormoran

Morgen všem správným křivákům:-)

1Mara> Takže už tomu začínám rozumět, ten mrazák od Kristy není pro Patlaloše, za toho se jenom schováváš:-P

Úterý 18. ledna 2011 v 8:21® cormoran
cormoran

1Mara> Nedělej si vrásky, když se budeš stresovat z každý zmasený granule, budeš z toho za chvíli šedivej.

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:54® cormoran
cormoran

pipa> Tak to jsem rád:-> Na to je jen jedna rada, jaká asi víš..

BS> Narozdíl od tebe se krotím:-P

No nic děcka všecka, jdu počítat ovečky, brou:-)

Tento příspěvek byl editován 17.1.2011 21:55:47 uživatelem cormoran.
Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:53® cormoran
cormoran

BlueShark> Chtěl jsem tam ještě něco připsat, ale pak by to bylo hned jasný a zase trochu nepublikovatelný:-D Už takhle si o nás musí lidi myslet kdo ví co..

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:47® cormoran
cormoran

pipa> Neříkej, že uvažuješ o smyslu bytí či nebytí?:-) Jak jsem ti jednou řekl, vyspi se z toho a ráno bude líp, někdy to na člověka padne a nedá se s tím hnout.-)

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:45® cormoran
cormoran

filip111> Si piš, asi jako každá pípovina:-D

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:42® cormoran
cormoran

BlueShark> No ještě, abys ho neunesl:-D

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:40® cormoran
cormoran

filip111> Já moc vyprávět neumím a hlavně je to nepublikovatelný dříve než v deset:-D Lepší bude, když ti to poví Chomáčo sám:-D

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:35® cormoran
cormoran

filip111> Normálně jo, ale právě u Pípáka to moc nefunguje, tobě nevyprávěl ten postup s přesezenou levačkou?:-D

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:32® cormoran
cormoran

filip111> No co, to mu aspoň neničí játra:-D

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:26® cormoran
cormoran

Čaute:-)

majkyss> Když už mě ta Modrá Mřenka zmínila, tak by bylo slušné se nějak vyjádřit. Dejcháče nemám, pač bych je asi moc nevyužil a je to pro mě zbytečnej přepych. Když nekoupíš nějaký za šestku, nebo nějaký osvědčený na doporučení, tak ti do nich stejně za rok poteče. Osobně si vystačím s neoprenama, se kterýma můžu brodit i v létě, když je trošku chladněji, nebo i když zrovna nepere polední slunce. Když se zabrodíš po pás, dá se to přežít. V těch vedrech je to pak nejlepší jen tak „na BlueSharka“, to znamená ve slípkách, je to i osvěžující jak Winterfreshky a můžeš zabrodit třeba po krk a s bojovnější rybou si i zaplavat:-) Na jaro a podzim je to pak jasný, tam se neopren hodí:-) Prej se dá přežít chladnější voda i v dejcháčích, když se pod ně dobře oblíkneš, ale mluvím z doslechu, osobní zkušenost s nimi nemám..Je divný, že ti nikdo neporadil v hmyzařině, je tam dost kluků, co do toho docela dost vidí. Takže asi tak:-)

foks01> No ony by se bratře nějaký chechtáky našly, ale je mi jich tak nějak líto za blbej telefon:-)) Když to vyjde, tak mi nechá tetka svůj rok starej za hodně dobrý peníze. Jo a jinak díky za nabídku:->

pipa> Nakrm korelu, to nudu zahání:-D

Tento příspěvek byl editován 17.1.2011 21:29:09 uživatelem cormoran.
Pondělí 17. ledna 2011 v 16:16® cormoran
cormoran

pipa> Zduř vochmelko, luxusní obojživelník:->

1Mara> To víš, že nemám:-) Nemám ani čas, ani peníze na to, jít si koupit novej..Kdybys něco potřeboval, napiš smsku a já ti zavolám. Zprávy mi to ještě zobrazuje:-)

Tento příspěvek byl editován 17.1.2011 15:17:38 uživatelem cormoran.
Pondělí 17. ledna 2011 v 8:18® cormoran
cormoran

Mogen:)

hering> Ty jo, máš tam pěknej výhled na řeku:-> Jinak už to asi kulminovalo, 751, masakr, já fotil myslím 729:-)

Neděle 16. ledna 2011 v 18:30® cormoran
cormoran

foks01> Opravdu:-)