Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 17. prosince 2010 v 9:25® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Pípu nepoznáš podle kanad, ale podle hlasu
- Pátek 17. prosince 2010 v 9:19® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
kerob> Může to být taky voda od vody jiné. Je ale fakt, že když jsme byli na okounech, tak záběry taky nepřicházely tak rychle, což mohlo, ale taky nemuselo být tou sekyrou. Další dny si pak už moc dobře nevybavuji, takže nemůžu srovnávat..
foks01> Já bych mu kolem tý devadesátky bejval tipoval. Ta 116ka, to už je jinčí kalibr
Tento příspěvek byl editován 17.12.2010 08:21:14 uživatelem cormoran. - Pátek 17. prosince 2010 v 9:03® cormoran
BlueShark> Ani na chvíli jsem nezapochyboval. Když jsem viděl, co dokážeš vytvořit z fleku, tak se už těším
Tento příspěvek byl editován 17.12.2010 08:04:06 uživatelem cormoran.To ranní ticho na chodbách je dobrý. Časem se daj podle těch zvuků (šustění klíčů, chůze, klap klap) poznat lidi ještě předtím, než je zahlídneš – co kus, to originál
- Pátek 17. prosince 2010 v 8:55® cormoran
BlueShark> No tak doufám, že tu svojí.-)
Jinak jsi mi teď tím rýmem připomněl jednu věc, kterou máš za úkol. Sice je času ranec, ale jak jsi na tom?
- Pátek 17. prosince 2010 v 8:47® cormoran
- Diskuze: Diskuze s adminy
Hele, chodí sem ještě vůbec nějakej admin?
- Pátek 17. prosince 2010 v 8:43® cormoran
Šmarja, další samomluvec
- Pátek 17. prosince 2010 v 8:35® cormoran
Jéé, BS už mě odblokoval, tak to je paráda
BlueShark> Já věděl, že bys mě nepodrazil
Ale otázkou je, zda opravdu nějaký fotky, který by se daly využít máš..Ćekám odpověď, i když to tak nevypadá
mannice> Chtěli se mě zbavit, ale já se nedám.-)
1Mara> Zase žleš
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:48® cormoran
BlueShark> Ruším vše, co jsem napsal v přispěvku níže, bejvalej kamaráde
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:46® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
kerob> Tomik to napsal přesně. A k tomu kraválu..Pokud jde o ryby, tak těm to zas až tak moc nevadí. Přesvědčil jsem se o tom na dvou různých revírech a na dvou různých rybích druzích. Poprvé to bylo při lovu duháků. Prosekal jsem díru, nakrmil jsem a když jsem chtěl vyndavat z dírky tříšť, tescodravci už si dávali propadávající se krmení kousek od dírky. Druhej případ byl na štikách, kdy jsem hned po prosekání pustil do džuzny rybku a do několika vteřin na ní visela kudla..
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:38® cormoran
1Mara> Ale sama od sebe jich nenabyla. Ty musíš bejt teda pěkný zvíře, kdyjsi pod vlivem. No a když se to spojí s focením..ajajaj
Manažerka> Nic na mě nemá. Na a kdyby náhodou jo, tak Honzík je kamarád a nic by Ti bez mého svolení neposkytl
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:25® cormoran
1Mara> To neplatí kurňa, to jsem tak průhlednej? Já čekal nějakou vaší přestřelku s kompromitujícím materiálem ve formě fotek a wono zase hovínko
Tento příspěvek byl editován 16.12.2010 14:25:33 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:19® cormoran
1Mara> Upletl sis na sebe bič kamaráde, ukaž že se jí nebojíš. Takhle toho bude zneužívat
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:17® cormoran
1Mara> Teda ty ses nechal takhle lehce zastrašit? Jsi u mě hodně klesnul
Manžerka> Já chodím s malým pořád, tam i zpět
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 15:04® cormoran
Manažerka> Víš, co jsem nedávno říkal o tom nakousávání něčeho a pak následným ututlání? Víš..Tak zpívej ptáčku, o co šlo?
edit: Já už asi vím, co Tě mohlo napadnout, tak schválně
Tento příspěvek byl editován 16.12.2010 14:05:37 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:58® cormoran
Manažerka> No počkej, tak to jsi pochopila dobře. Já byl opravdu bobovat. Nebylo do čeho píchnout, tak jsme se v mučírně domluvili a šli jsme ještě večer, aby nás nikdo neviděl, bobovat
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:50® cormoran
Manažerka> Tak povídej, ať mi to tu rychleji utíká
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:44® cormoran
foks01> Já byl minulej tejden
Pic..
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:43® cormoran
1Mara> Jsi dělal maskota sídlišti jo?
foks01> Musej tam bejt obrovský ryby, ale překecat je, to bude chtít fištróna. Už před deseti lety tam tahali půlmetrový..edit: ani třicet – a takhle bychom mohli jet až do ..
Tento příspěvek byl editován 16.12.2010 13:44:02 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:38® cormoran
1Mara> Ale ale, by mi stačilo, kdybych občas popošel. Nezapomeň, že už ti není dvacet
foks01> Ale notak, nač ta silná slova. Tohle byl jen malej návod, to nejdůležitější je zároveň tím nejtěžším.-) Ony tam dvě kotví na stálo, ty budou mít asi problém, i když, tam se to moc řešit nebude..
Tento příspěvek byl editován 16.12.2010 13:40:03 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 14:32® cormoran
foks01> A dost, už jsme toho tady vykecali víc, než je zdrávo
Manažerka> No vidíš, jak to jde
1Mara> Škoda, že jsem tě nemohl vidět. Bych si asi cvrnknul
Žabka je dobrej dělník, ale už tě prostě nestíhá no