Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 10:18® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ladamaj> Jestli to byly metrový hadice, tak o to je to zajímavější
Takovejch se moc nepochytá. Osobně jsem se u hada přes metr nedostal..
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 9:59® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> Náhodou, mně je ten počas na candáty celkem sympatickej. Tak jeď a dej jim i za mě, třeba se povede ta 106ka, o který se tu posledně plkalo
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 9:40® cormoran
ladamaj> Tyhle dny, kdy je něco „jinak“ uvíznou v paměti. V tom je rybařina hezká. I když si myslíš že víš, co můžeš čekat, tak to může být pak úplně jinak
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:44® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> Dík moc, už jsem začínal pomalu propadat beznaději, že tu „lepší“ rybu na břeh nedostanu, ale do třetice to vyšlo
Škoda by byla, kdyby ho někdo šlehnul po palici. Takhle jsem se aspoň na vlastní oči přesvědčil, že se taková ryba může splést a že je šance si někdy v budoucnu podobnou rybu povodit. Zamrzel hodně a upřímně moc nevěřím tomu, že candoše podobný velikosti ještě někdy píchnu a když ano, nebude to mockrát..
Tento příspěvek byl editován 15.11.2010 07:46:20 uživatelem cormoran. - Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:34® cormoran
ladamaj> Jsme stejně divná stvoření. Plácáme se ještě v prosinci u vody, abychom si mohli v lepším případě sáhnout na kus smradlavý rybiny
Jinak se taky rád podívám na pěknou fišli a přeji jí každému aspoň trochu slušnému rybáři..
mannice> Díkes
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:19® cormoran
Luda> Díky Luďo, asi to bude spíš tím druhým. Velký candoši jsou na každý průměrně velký vodě, i když v omezenejch počtech , ale jsou
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:16® cormoran
mannice> Díky
A hele, nepodceňuj se, nedohodli jsme se náhodou na devadesátce?
hroch71> Ježíšek to k Tobě letos nestihne, u mě se docela zdrží
BlueShark> Kdepak hosdpodu..slavit se dal ten velkej, tenhle má na oslavy ještě chvíli času
Tento příspěvek byl editován 15.11.2010 07:18:09 uživatelem cormoran.Jo a díkes.-)
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:53® cormoran
sethy> Děkuju
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:51® cormoran
hroch71> Díkes
Cejtit tam byl, ale trefil jsem ho na celou délku náhozu, takže než jsem ho dopáčil ke břehu, tak se docela unavil a u břehu už moc neřádil
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:38® cormoran
ladamaj> Díky moc
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:30® cormoran
hering> Díkys, docela mě to nabudilo, pač už jsem toho měl fakt dost
filip111> Šance jsou teď velký a jestli se mu to povede, bude to s ním k nevydržení, o tom žádná
olda> Děkuji mistře, konečně se štěstí taky unavilo
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:21® cormoran
skwor> U toho candoše to bylo to samý. Pak hned na to jsem si vybavil nějakýho rybičkáře s trojnulkou hákem, jak už si ho navádí nad podběrák a bez problémů ho zdolává.. U sumáka ani nevím, nějak jsem tomu nemohl věřit. Snad možná to, jak odplouvá i s voblerem.. Znám to místo jak vlastní boty a o tom betonu vím, ale něco bylo prostě špatně..
A jinak nezoufej, život je ještě dlouhej a velkých ryb po světě ještě pár plave, tak se třeba jednou to štěstí přeci jen unaví
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:24:55 uživatelem cormoran. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:16® cormoran
skwor> Ty jo, to je taky ryba z říše snů..Já to měl takhle u toho albína. Sednul jsem na prdel a pořád jsem si to v hlavě přehrával. Možná to byly výčitky, že jsem ho „nechal“ pláchnout i s celkem šluknutým voblerem..Jinak teda díky
Scanix> U tohodle jsem byl překvapivě klidnej, snad možná proto jsem ho dostal bez problémů až na břeh. A hlavně byl na voba, z toho se sklepávají přeci jen hůře
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:18:24 uživatelem cormoran. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:06® cormoran
filip111> A to ještě nevíš, jak mobilizuje na zejtřek..Bude se mě snažit ještě letos překonat. Ale naštěstí neví, že jsem neskončil
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:07:36 uživatelem cormoran. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:05® cormoran
Scanix> Díky
Ta metrovka byla úplně jiná kategorie, neskutečná ryba. Klepal jsem se při zdolávání jak ratlík. A když mu gumka vylítla z papule, málem jsem si vyřval hlasivky
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:01® cormoran
Prutos>
spike> Díky kluci
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:54® cormoran
filip111> Díky.-) Míry? Dva pěkný kilový filety
Ba ne, o číslo větší, jak ten Márovo..Ale o dobrý kilčo lehčí.
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:50® cormoran
Někteří už o něm vědí, tak tady je
Nechci nic zakřiknout, ale možná se mi konečně začalo dařit v koncovce, která poslední dny dost pokulhávala..
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:47® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14. 11. 2010 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem něco dotáhl do úspěšnýho konce. Před několika týdny jsem přišel o životního candáta, který překonával metrovou hranici. Včera jsem uříznul o potopenej beton sumce albína kolem 130 cm. Dneska mi byl malou záplatou na předchozí dvě patálie tenhle osmdesátkovej candoš. Moc potěšil kluk jeden zubatej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. listopadu 2010 v 11:10® cormoran
BlueShark> Byl jsem a už letos nepůjdu, musím dát rybám pauzu. Jedině s UL vláčkou, to ku*víš „jenom“ potěr..