Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 15. listopadu 2010 v 10:18® cormoran
cormoran

ladamaj> Jestli to byly metrový hadice, tak o to je to zajímavější:-) Takovejch se moc nepochytá. Osobně jsem se u hada přes metr nedostal..

Pondělí 15. listopadu 2010 v 9:59® cormoran
cormoran

1Mara> Náhodou, mně je ten počas na candáty celkem sympatickej. Tak jeď a dej jim i za mě, třeba se povede ta 106ka, o který se tu posledně plkalo:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 v 9:40® cormoran
cormoran

ladamaj> Tyhle dny, kdy je něco „jinak“ uvíznou v paměti. V tom je rybařina hezká. I když si myslíš že víš, co můžeš čekat, tak to může být pak úplně jinak:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:44® cormoran
cormoran

osprey> Dík moc, už jsem začínal pomalu propadat beznaději, že tu „lepší“ rybu na břeh nedostanu, ale do třetice to vyšlo:-)

Škoda by byla, kdyby ho někdo šlehnul po palici. Takhle jsem se aspoň na vlastní oči přesvědčil, že se taková ryba může splést a že je šance si někdy v budoucnu podobnou rybu povodit. Zamrzel hodně a upřímně moc nevěřím tomu, že candoše podobný velikosti ještě někdy píchnu a když ano, nebude to mockrát..

Tento příspěvek byl editován 15.11.2010 07:46:20 uživatelem cormoran.
Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:34® cormoran
cormoran

ladamaj> Jsme stejně divná stvoření. Plácáme se ještě v prosinci u vody, abychom si mohli v lepším případě sáhnout na kus smradlavý rybiny:-)) Jinak se taky rád podívám na pěknou fišli a přeji jí každému aspoň trochu slušnému rybáři..

mannice> Díkes:->

Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:19® cormoran
cormoran

Luda> Díky Luďo, asi to bude spíš tím druhým. Velký candoši jsou na každý průměrně velký vodě, i když v omezenejch počtech , ale jsou:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:16® cormoran
cormoran

mannice> Díky:-) A hele, nepodceňuj se, nedohodli jsme se náhodou na devadesátce?:-))

hroch71> Ježíšek to k Tobě letos nestihne, u mě se docela zdrží:-D

BlueShark> Kdepak hosdpodu..slavit se dal ten velkej, tenhle má na oslavy ještě chvíli času:-) Jo a díkes.-)

Tento příspěvek byl editován 15.11.2010 07:18:09 uživatelem cormoran.
Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:53® cormoran
cormoran

sethy> Děkuju:-)

Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:51® cormoran
cormoran

hroch71> Díkespivo Cejtit tam byl, ale trefil jsem ho na celou délku náhozu, takže než jsem ho dopáčil ke břehu, tak se docela unavil a u břehu už moc neřádil:-)

Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:38® cormoran
cormoran

ladamaj> Díky moc:-)

Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:30® cormoran
cormoran

hering> Díkys, docela mě to nabudilo, pač už jsem toho měl fakt dost:-)

filip111> Šance jsou teď velký a jestli se mu to povede, bude to s ním k nevydržení, o tom žádná:-))

olda> Děkuji mistře, konečně se štěstí taky unavilo:->

Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:21® cormoran
cormoran

skwor> U toho candoše to bylo to samý. Pak hned na to jsem si vybavil nějakýho rybičkáře s trojnulkou hákem, jak už si ho navádí nad podběrák a bez problémů ho zdolává.. U sumáka ani nevím, nějak jsem tomu nemohl věřit. Snad možná to, jak odplouvá i s voblerem.. Znám to místo jak vlastní boty a o tom betonu vím, ale něco bylo prostě špatně..

A jinak nezoufej, život je ještě dlouhej a velkých ryb po světě ještě pár plave, tak se třeba jednou to štěstí přeci jen unaví:-)

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:24:55 uživatelem cormoran.
Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:16® cormoran
cormoran

skwor> Ty jo, to je taky ryba z říše snů..Já to měl takhle u toho albína. Sednul jsem na prdel a pořád jsem si to v hlavě přehrával. Možná to byly výčitky, že jsem ho „nechal“ pláchnout i s celkem šluknutým voblerem..Jinak teda díky:-)

Scanix> U tohodle jsem byl překvapivě klidnej, snad možná proto jsem ho dostal bez problémů až na břeh. A hlavně byl na voba, z toho se sklepávají přeci jen hůře:-)

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:18:24 uživatelem cormoran.
Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:06® cormoran
cormoran

filip111> A to ještě nevíš, jak mobilizuje na zejtřek..Bude se mě snažit ještě letos překonat. Ale naštěstí neví, že jsem neskončil:-D

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:07:36 uživatelem cormoran.
Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:05® cormoran
cormoran

Scanix> Díky:-) Ta metrovka byla úplně jiná kategorie, neskutečná ryba. Klepal jsem se při zdolávání jak ratlík. A když mu gumka vylítla z papule, málem jsem si vyřval hlasivky:-))

Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:01® cormoran
cormoran

Prutos>

spike> Díky kluci:->

Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:54® cormoran
cormoran

filip111> Díky.-) Míry? Dva pěkný kilový filety:-)) Ba ne, o číslo větší, jak ten Márovo..Ale o dobrý kilčo lehčí.

Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:50® cormoran
cormoran

Někteří už o něm vědí, tak tady je:-) Nechci nic zakřiknout, ale možná se mi konečně začalo dařit v koncovce, která poslední dny dost pokulhávala..

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38911.jpg
Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:47® cormoran
cormoran
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14. 11. 2010 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem něco dotáhl do úspěšnýho konce. Před několika týdny jsem přišel o životního candáta, který překonával metrovou hranici. Včera jsem uříznul o potopenej beton sumce albína kolem 130 cm. Dneska mi byl malou záplatou na předchozí dvě patálie tenhle osmdesátkovej candoš. Moc potěšil kluk jeden zubatej:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38910.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 13. listopadu 2010 v 11:10® cormoran
    cormoran

BlueShark> Byl jsem a už letos nepůjdu, musím dát rybám pauzu. Jedině s UL vláčkou, to ku*víš „jenom“ potěr..