Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 7. listopadu 2010 v 15:34® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> hele, něco je špatně. To nemáš psát ty, ale žena míru
- Neděle 7. listopadu 2010 v 15:31® cormoran
- Diskuze: Plzeň a okolí
Jak.novi> Máš štěstí
Škrtám tě ze seznamu haničů „naší“ plkárny
- Neděle 7. listopadu 2010 v 15:28® cormoran
- Diskuze: Plzeň a okolí
Hej Plzeňáci, něco se vám nelíbí na plodný diskuzi o Autobotech?
- Neděle 7. listopadu 2010 v 15:21® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> Ano. Ve srovnání se stejně starou soudružkou je také podstatně menší. Drápky a ocas jsou ale nejbezpečnějším znakem rozeznání pohlaví u dospělých želv. Jinak na tý fotce je zvěčněn při námluvách se svojí oblíbenou želvičkou
- Neděle 7. listopadu 2010 v 15:14® cormoran
1Mara> Chápu postoj vás obou. Jen na vysvětlení..Když mi pípa včera volal, jestli je to pravda, tak jsem mu řekl jen to, že já žádnou nevytáhnul, kromě několika za sako z jiných fleků, a že jsem ani tebe, ani foksína neviděl na tom fleku vyvláčet ostrou žádnou. Jestli jsi je tahal, když jsem tam já nebyl, to už šlo mimo mě
Abych se taky ještě vyjádřil k ostroretkám na vláčku celkově..Na vlastní oči jsem viděl, jak mi vyjíždějí za voblerem až pod nohy a občas do něho nějaká ostře drkla. Byl tam i foksíno a ten dokonce jednu trefil (viz foto). S názorem, že je to běžná ryba na vláčku nesouhlasím. Když potkáš někde hejno, což nebývá poslední dobou náhoda, tak ti na to občas nějaká vlítne, nebo do toho řízne, ale že by se tahaly běžně, to snad ani ne. Přirovnal bych jí třeba ke kaprovi na vláčku, nebo parmě. Toť z mý strany vše, zbytek si dořešte po svým pánové..
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 14:17:19 uživatelem cormoran. - Neděle 7. listopadu 2010 v 15:04® cormoran
spike> Já mám jednoho frajera a tři baby, takže má z čeho vybírat
Zimovat je nedávám, nechtěl bych o ně přijít. Přes zimu akorát méně žerou a víc chrápou, jinak se toho pro ně moc nemění..
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:57® cormoran
1Mara> AČ nerad, ale musím vám do toho vstoupit, když už v tom figuruji i já. Čím se za mě schovává?
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:50® cormoran
mannice> Kdyby jen do Běly. Množí se jak krysy, tak co s nima
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:29® cormoran
spike> Ještě jí mám, už asi 15 let..Je to mazel
Jinak želvy nádherný mám čtyři, už taky pěkně dlouho. S myšlenkou dát je do jezírka jsem taky nějakou dobu koketoval, ale raději to nechám tak, jak to je. Asi by si taky s rybkami nerozuměly a kočkám by se taky nelíbily..
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:05® cormoran
spike> Díky za postřeh.-) Já si takhle při svých akvaristických začátcích tenkrát upustil pár litříků z akvárka. Motůrek na vzduchování jsem měl ležet na zemi a když jsem dával „proběhnout“ želvičku po bytě, tak mi tu hadičku z motůrku nejspíš nějak vyrvala, jak se snažila někam zašít. Samospádem to pak chytlo opačnej směr a trocha vytekla..Naštěstí jsem to zjistil dřív než máti, tak z toho nic moc nebylo..
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 13:06:12 uživatelem cormoran. - Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:56® cormoran
spike> To jo..Jezdilo mu to na LPG a měl tam nějaký problémy s tankování, tak jsme si dali jednou rekord. Na sedmnácti korunách se mu to šprajclo
Na jezírko jsem se ještě nedostal, ale příští víkend to napravím. Babča pořád nechtěla vypustit sudy na vodu kvůli těm svejm kytkám, ale včera mi na to konečně kejvla, tak se to toho brzy pustím
skwor> No to věřím. Na nějaký lesní cestě s tím sám pořádně nehneš..
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:43® cormoran
skwor>
Toho jsem si užil s kamarádem kdysi dost, takže přesně vím, o čem mluvíš. Doskákání k benzínce bylo rutinou a tlačení se nám taky moc nevyhejbalo. A když jsme tam pak cákli za pade, obsluha se jen usmála s malou vsuvkou, že si můžeme udělat kolečko kolem stojanu a „tankovat“ znovu
Jak.novi> On si nějak poradí
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 12:44:28 uživatelem cormoran. - Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:36® cormoran
skwor> Stornuj to..Víš, kolik za trojku najezdíš kiláků?
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 12:57® cormoran
pipa> pic
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 12:49® cormoran
I když je to prý tak běžné a každý jich nachytá ročně pytel, tak já taky nula.
- Pátek 5. listopadu 2010 v 11:08® cormoran
Robur> Vždyť vykukuje
- Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:26® cormoran
Sander> Super fotky se super rybami
mannice> Na vodě, co jsem ti psal o tom velkým candošovi, to ty šedesátky dobíraj většinou při propadávání. Málokdy je to cejtit v prutu a často ti tu gumu jen žvejkne a hned vyflusne, nebo ho při dotahování už jenom škrábneš. Chce to koukat na vlasec, nebo si hlídat pořád dopnutej vlas
Tento příspěvek byl editován 2.11.2010 20:27:18 uživatelem cormoran. - Pondělí 1. listopadu 2010 v 8:34® cormoran
Tommy> O tom žádná
- Pondělí 1. listopadu 2010 v 8:10® cormoran
Ty jo, až jsem se lekl, kde to takhle po ránu brouzdám, když na mě hned vyskočila dvě kůzlata
Tento příspěvek byl editován 1.11.2010 07:10:56 uživatelem cormoran. - Neděle 31. října 2010 ve 14:39® cormoran
Čaute, tak jsem to tu zkouknul a myslím, že se vám to povedlo, paráda