Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 31. října 2010 ve 14:16® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
LojzaRybka> Známe, taky jsem nedopadli nijak oslnivě, ale na první výpravu celkem dobrý
Tento příspěvek byl editován 31.10.2010 13:18:24 uživatelem cormoran. - Sobota 30. října 2010 v 11:27® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Čaute, veřejně tu oznamuji, že se dneska nedostavím. Vlezlo mi to toho, přiměřeně řečeno, něco důležitějšího..
- Pátek 29. října 2010 ve 21:18® cormoran
rabbit> Aha, tak pro začátek to zkus kolem mostů, tak se občas nějaká droboť ukáže. Ale chce to hledat, řeka je to nevyzpytatelná
olda> Nene, byl jsem bobkařit..Teda bobkařit, chytal jsem takzvaně na Kamila. Proběhal jsem asi čtyři fleky a celkem asi čtyři cejnofily, tlouštíka a ostrou, jinak howno..
- Pátek 29. října 2010 ve 21:05® cormoran
rabbit> Jestli myslíš Labe v Ústí, tak okyše bych zkoušel někde při břehu v hlubší a klidnější vodě a tloušťáci se dají ještě trefit v hluších peřejkách, ale už moc ne na mělčinách. Navíc teď je dobrá voda na brození, takže by ses k nějaký tý rybce mohl dostat
A ouklej je taková vděčná rybka, když nic nejde. Tu překecáš s mouchou vždycky
Tento příspěvek byl editován 29.10.2010 21:09:29 uživatelem cormoran. - Pátek 29. října 2010 ve 20:54® cormoran
vladah> Moc to Vláďo hrotíš, nedělej Pípu a prostě doraž, až se najíš.-)
olda> OK.-) Ta tvoje patálie s háčkem v prstu mi připomněla jedno vyprávění kamaráda z loňskýho léta. Abych to zkrátil..Sestra na chíře se ptá: „Tak copak se vám stalo? Ále, jsem si píchnul háček do prstu. Hmm, a máte ho s sebou?“
rabbit> Rád bych, ale asi ne. Já dám s mušákem stěží deset vycházek ročně. Ale chtěl jsem tě tím trochu navést k Piranhovi, ten muškaří, tak z toho by něco kápnout mohlo
- Pátek 29. října 2010 ve 20:04® cormoran
Brej večír..
olda> Oldo Oldo, že Ty musíš pořád všechno zkoušet..Kdyby ses mě zeptal, jestli to ty ryby bolí, když je okováš, nemusel bys to zkoušet na vlastní kůži. Bolí to moc, hlavně když ho páčíš ven, nebo ne?
Jinak teda Ti chválím fišle .-)
rabbit> Dneska se mnou jedna byla, než jsem jí sejmul. Dal jsem jí dvakrát šanci a napotřetí jsem jí rozmáznul, neměla si mi pořád sedat pod kšilt. Původně jsem myslel, že za mnou stojí Piranha s mušákem, ale tahle moucha jeho nebyla
Tento příspěvek byl editován 29.10.2010 20:05:06 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 28. října 2010 ve 21:23® cormoran
majkyss> Právě teď ti odepisuji na otázku, co dělám
Jinak máš štěstí, že ses přiznal, svědomí tě dohnalo
- Čtvrtek 28. října 2010 ve 21:09® cormoran
majkyss> Výmluvy
- Čtvrtek 28. října 2010 ve 20:56® cormoran
Brý večer..
majkyss> Neke, že nemáš čas, to bys neseděl u PC
- Čtvrtek 28. října 2010 v 15:17® cormoran
BlueShark> Jít si zacvičit s fišlema
Manažerka> Se mu ani nedivím, byl dobrej. Taky bych prskal
- Čtvrtek 28. října 2010 ve 14:52® cormoran
BlueShark> V tomhle počasí do mučírny? Blázne..
Manažerka> Hmm, taky bych se nenechal přemlouvat. Zbylo něco? Asi uděláme s Márinem přepadovku
- Čtvrtek 28. října 2010 v 11:05® cormoran
A jelikož všichni slavíte svátek na rybách, tak já jdu taky, mám po včerejšku hooodně co dohánět..
- Čtvrtek 28. října 2010 v 10:49® cormoran
Bré dopoledne křivonožky
filip111> Nech toho, HAF
- Čtvrtek 28. října 2010 v 10:44® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
rybář kamil> Hezká fotka s pěknou rybou, paráda
- Středa 27. října 2010 v 15:02® cormoran
Manažerka> Není důležitý, že se mně něco nelíbí. Mně by se třeba nelíbilo, kdyby se každýmu všechno líbilo
- Středa 27. října 2010 v 15:00® cormoran
BlueShark> Neměls to psát mega, tučně a modře. Pak by to třeba bylo jasnější
- Středa 27. října 2010 ve 14:56® cormoran
vladah> Vláďo, ty mě jednou zabiješ
Manažerka> A Tobě se něco nelíbí, že se mi něco nelíbí?
mannice> Přesně jak se říká..O díru vedle a jsi v pr*eli
- Středa 27. října 2010 ve 13:52® cormoran
Manažerka> Hééééj
- Středa 27. října 2010 ve 12:42® cormoran
foks01> Čtu mergel, píšu megrel ne..A nedělej mi v tom bordel
Tento příspěvek byl editován 27.10.2010 12:42:50 uživatelem cormoran. - Středa 27. října 2010 v 7:53® cormoran
foks01> Was ist megrel?
A nedělej BSko, mohlo by se mu to nelíbit..