Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 20. října 2010 v 15:37® cormoran
cormoran

vladah> I tobě dobrý odpo, ale doma ty nový šprcky nevyzkoušíš:-)

Středa 20. října 2010 v 15:25® cormoran
cormoran

manous> Hmm, máš to pěkně v malíčku.-)

Prasek_2007&BS> Možná jsme se špatně pochopili. Nemyslel jsem tím modelem každej konkrétní kus, ale vždycky jednoho zástupce od každýho. To jich je (bylo) fakt tolik? Cenu některých jsem nebral v úvahu, je jasný, že u těch top modelů musí bejt vysoko:-)

Tento příspěvek byl editován 20.10.2010 15:26:18 uživatelem cormoran.
Středa 20. října 2010 v 8:57® cormoran
cormoran

manous> Hmmm, zřejmě lepší oddíl:-) Máš nějakej přehled o tom, kolik modelů se těch staročeskejch motátek vyrábělo? Nemohlo to bejt přeci tolik, takže je relativní šance dostat se někam k devadesáti procentům všech vyrobenejch modelů je, nebo ne? Vycházím z teorie, takže mě kdyžtak oprav:-)

Středa 20. října 2010 v 7:16® cormoran
cormoran

jiris> Jsem blbej, to mě nenapadlo, dík za tip:-))

Středa 20. října 2010 v 7:14® cormoran
cormoran

manous> Čau vetešníku, ten rudej Šejkspír je parádní, po tom jsem vždycky toužil:->

Úterý 19. října 2010 ve 21:53® cormoran
cormoran

jiris> To je síla, ale k čemu takový ryby? Vejde se to ještě vůbec do trouby?:-))

Úterý 19. října 2010 ve 21:29® cormoran
cormoran

Brý večer fšem masařkám:-)

olda> Někde jsem takový očko měl, ale dneska se mi už koukat nechce. Možná, že ho mám někde u babči, takže kdybych něco našel, dám vědět.-)

Úterý 19. října 2010 v 15:50® cormoran
cormoran

BlueShark> Ten proužek myslíš? Ten je k hovnu, doslova:-))

Úterý 19. října 2010 v 15:45® cormoran
cormoran

BlueShark> Ale v sexy kongáčích s pořádným pruhem:-D Škoda, že nejsem doma, poslal bych ti fotku..

Kazan> Ty chleba nežerou, určitě bych je vzal:-)

Tento příspěvek byl editován 19.10.2010 15:49:03 uživatelem cormoran.
Úterý 19. října 2010 v 9:32® cormoran
cormoran

vladah> To nemohu přijmout. Stačí, že mi dělá hlavního sponzora sumcařiny:-) Letos mi dal dva MP, abych je vyzkoušel. Tak se ho zkus zeptat, třeba tě taky zasponzoruje.-)

Úterý 19. října 2010 v 9:18® cormoran
cormoran

vladah> Faktura od Filipa, ne od Amíků:-) Ty to mají obráceně, první platíš, pak bereš. Tady v tomhle případě první bereš, pak platíš.-)

Tento příspěvek byl editován 19.10.2010 09:19:42 uživatelem cormoran.
Úterý 19. října 2010 v 8:42® cormoran
cormoran

Morgen..

olda> Když mi dával na jaře Filip echo o těch cenách, tak jsem taky nevěřil. HJ za osm pětek, to se pak nebojíš ho táhnout místama, kam bych boblera v životě nehodil:-)

filip111> Ještě mi pořád nepřišla faktura na osobku:-)

Pondělí 18. října 2010 v 16:07® cormoran
cormoran

foks01> Ty voe, já to věděl, posledně měl fotku u sousedů a to okolí mi bylo víc, než povědomý:-((

Padla, jdu dom:-)

Pondělí 18. října 2010 v 15:58® cormoran
cormoran

Piranha> Největší má prej 44 čísel, nejmenšího bych viděl na tu čtyřicítku. To už je slušná masařina..

foks01> Shade, to byla to top ryba, o který jsem posledně mluvili..

Manažerka> Máte ještě vůbec ty medajle a poháry kam dávat?:-) Jsou dobrý..A jelikož se tu Patlalakatoš ukáže minimálně, tak že gratuluju k umístění.-)

Pondělí 18. října 2010 v 15:27® cormoran
cormoran

Tommy> Povídej, co ode mě potřebuješ?:-D

Pondělí 18. října 2010 v 15:21® cormoran
cormoran

mannice> Buď čoveče rád, že jsi nejel, o takový rybě si já nechávám zdát:-)

foks01> :-D

Škoda, máš nějakej tip, co to mohlo bejt za zvíře?

BS> Těžko říct, kdyby ho tahal třeba někdo jinej, tak mu do toho proudu sjel a bylo po prdeli. Máňovo zdolávání se mu prostě páčilo, tak byl férovej a dal mu šanci, kterou využil:-)

Pondělí 18. října 2010 ve 14:39® cormoran
cormoran

mannice> To není podstatný, hlavně žes ho udolal a potěžkal sis vysněnou rybu, trocha štěstí k rybařině patří:-)

Pondělí 18. října 2010 ve 12:12® cormoran
cormoran

BlueShark> ..a hlavně účinný:-)

mannice> To jsem si taky říkal, že ta voda mu trošku ubrala na síle, ale i tak..Holt se mu nechtělo daleko od lože, což hrálo ve tvůj prospěch:-> Taková ryba už dokáže vytočit cívku během chvíle..

Tento příspěvek byl editován 18.10.2010 12:15:23 uživatelem cormoran.
Pondělí 18. října 2010 v 11:42® cormoran
cormoran

mannice> To se není čemu divit, užívej euforie, přeju ti to:-) A ještě jsi mi nevysvětlil, co jsi mu nakecal, že tě tak poslouchal, taková ryba dokáže zatopit i na dvakrát tak silnej cajk:-))

Jinak tam musí ty candoše pěkně prohánět, bude to gurmán..

Pondělí 18. října 2010 v 10:12® cormoran
cormoran

BlueShark> Nech bejt ty zkratky, kdo se v nich má vyznat:-D BoZa, UR, SNDO, to je horší než ty pípoviny:-))