Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 12. října 2010 ve 21:10® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ladamaj> Kdepak, jen jsem napsal, jak to vidím já. A co tu chci komentovat? Názory ostatních, fotky atp, od toho je to diskuze. Nic jinýho v tom nehledej, hádat se můžu mimo internet
Pro mě je jednoduše šetrnější zacházení s rybou vidět na fotce s okyšem..
- Úterý 12. října 2010 ve 20:58® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
foks01> Aha, tak o tom M-H jsem tě nějak přeslechl, abo jsi mi to neříkal
manous> Je to tak, jak říkáš. Musíš si ujasnit, co od toho čekáš a jak psal hroch, co s tím chceš chytat. Ty šíma by byly na zdolávačku asi fajn, ale nevím, jak by si poradily s labskými proudy, čímž ti je nerozmlouvám. Nezapomeň, že prut samotnej nechytá, jen ti některý věci zpříjemní a usnadní..Takže přeju šťastnej výběr a věřím, že budeš s čímkoliv spokojenej, jestli nejsi nějak přehnaně náročnej
Tento příspěvek byl editován 12.10.2010 20:59:08 uživatelem cormoran. - Úterý 12. října 2010 v 16:07® cormoran
foks01> Nech ho, však už mele z posledního. Užívej posledních paprsků
Jinak na toho tvýho novýho mazla se rád podívám, ale takhle zjemňovat se mi fakt nechce, to bych nevyužil už skoro vůbec
- Úterý 12. října 2010 v 16:01® cormoran
manous> Hele
http://www.chytej.cz/bazar/8839/
- Úterý 12. října 2010 v 15:56® cormoran
ladamaj> Ahoj, jen tak na okraj..Kolegu Petulu chválíš, jak neválí rybu po zemi. Dovedeš si představit, jak se asi musel ten candoš válet, než ho dal do vezírku a jak se musel válet, než ho z něho vyndal? Na pohled šetrnější fotka je s přehledem ta sethyho, aspoň v mých očích..
sethy> Opět pěkná zebra
Tento příspěvek byl editován 12.10.2010 15:57:20 uživatelem cormoran. - Úterý 12. října 2010 v 15:45® cormoran
manous> Hoj, taky budu muset sáhnout někam vejš, jenže mi je vždycky líto tolika pěněz najednou, tak vždycky koupím mršinu za pár šlupek a nějakej ten rok s tím válčím
Jinak s těma fíbrama bych ti do toho nechtěl nijak kecat, prd tomu rozumím. Když jsem nedávno opatlával nějaký fíbry v TP, tak všechny ty šíma jsou jak kravský wocasy. Bouchneš do špice a zavlní se celej prut, takže já osobně bych si mezi nima nevybral. Toho Speeda má myslím že 1Mara, tak snad ten by o něm něco málo mohl říct. Faktem je ale, že jen málo lidí si svoje pruty pohaní, takže zcela objektivní recenzi nečekej
Jestli chceš nějakej další tip k zvažování, mrkni na Semu Amnesii, občas jí tady nějakej majstr pochválí, já jí neznám.-)
Tento příspěvek byl editován 12.10.2010 15:48:18 uživatelem cormoran. - Úterý 12. října 2010 v 8:13® cormoran
Morgen..
manous> Á panáček nešetří..Taky bych si takovej prut chtěl jednou moci dovolit
1Mara> Ty už nemáš flíčí bo co?
Jinak jestli chceš ty řízáky z výlovu, tak si pro ně zajeď, ať je netrápím na balkoně.-) Jinak je jedu pustit..
- Pondělí 11. října 2010 ve 22:30® cormoran
amater!!> Wie bitte? Zkus to konkretizovat šéfe
- Pondělí 11. října 2010 ve 21:52® cormoran
manous> Čus, já jdu právě objednávat nějakej klacek od carp systemu (Shadow Twin Feeder bo jak se to jmenuje). Má ho známej, takže jsem si ho párkrát ohmatal a myslím si, že mi bude sedět. Přeci jen už moje fíbry chtěli nějakou mladší posilu
edit: I kdyby, tak tomu přeci v tomhle státě nemůžeš věřit. Po světě tu běhaj vrahouni a kdoví která jiná verbeš a na mě se povezou? nasrat
Tento příspěvek byl editován 11.10.2010 21:55:21 uživatelem cormoran.Za vraždu dostaneš stěží pět let, takže krádež bude tak na podmínku
- Pondělí 11. října 2010 ve 21:44® cormoran
Čaute, právě jsem se přesvědčil, jak je jednoduchý získat během minuty horský kolo za 12 tisíc..Jedeme z ryb a najednou vidíme u domku jednoho známýho, co mu kámoš lítá za dcerou, kolo. Bylo opřený o omítku, nezamčený a nikdo nikde.. Jelikož jsme ten stoj hned všichni tři v autě poznali, okamžitě nás napadla všechny stejná podpásovka, kolo nenápadně zcizit a dělat že nic, což se nám při lehkým světle lamp bez problémů povedlo..Až mi zejtra bude kámoš říkat, že mu ukradli kolo, který si vymodlil k Ježíškovi, tak se asi neudržím a bouchnu smíchy, tudíž se prozradím..Když to ale vydržím, nechám ho trochu vycukat, najivně doufat, že to mohlo dopadnout jinak přeci nemohl
- Pondělí 11. října 2010 v 17:06® cormoran
Prasek_2007> Nevěřím
Ba ne, to ze mě mluví závist
Umět solidně muškařit a mít zejtra volno, hned bych se přidal. Tyhle dny jsou jak barva na omalovánky
Manažerka> Bré i Tobě
Tento příspěvek byl editován 11.10.2010 17:06:56 uživatelem cormoran. - Pondělí 11. října 2010 v 10:00® cormoran
Prasek_2007> Copak, půlmetroví lipánci Ti nedají spát? Musí to bejt epes ryba
Tento příspěvek byl editován 11.10.2010 10:00:30 uživatelem cormoran. - Neděle 10. října 2010 ve 23:08® cormoran
pipa> Dneska teda nič moč..
- Neděle 10. října 2010 ve 22:03® cormoran
BlueShark> Kdyby jenom parmy, ale ani loňský candošci a okyši nepřijdou nazmar.-)
- Neděle 10. října 2010 ve 22:02® cormoran
Merza> Jedinou „chybu“ vidím v tom, že nesekáš neprodleně po záběru, pak by se to nestávalo
- Neděle 10. října 2010 ve 21:54® cormoran
manous&olda> Děkuji vám páni správci, moc škody vám tam neudělám
- Neděle 10. října 2010 ve 21:46® cormoran
manous> Oooo jsi hodný, ale já bych raději propustku na Labíčko. Můžu teda?
- Neděle 10. října 2010 ve 21:41® cormoran
olda> Ty jo, jak jsi to napsal, tak se mi to úplně vybavilo, že jsem to tam letos viděl, máš recht
Jinak díky za nabídku, ale využiju to stejně jako Ty, letos jsem to koupal prvně a asi naposledy..Ale nech si to na zkoumání dna. Při stahování se zaboří čumákem a ťuká do dna. Háček na břiše se vůbec nedotýká dna, takže když netrefíš nějakej koberec, tak si ho pěkně zmapuješ
Tento příspěvek byl editován 10.10.2010 21:45:43 uživatelem cormoran. - Neděle 10. října 2010 ve 21:36® cormoran
olda> tři
manous> To není těžký, Rapala team DJ Chomáčo
- Neděle 10. října 2010 ve 21:34® cormoran
manous> Po dnešním debaklu už se tam zase chvíli neukážeme, máte tam pěkně naočkovaný ryby, vůbec s námi nemluvili
olda> Je to první uvláčená, takže docela potěšila. Škoda, že se nechytly ty ostatní, ale jsou tam napříště
Tento příspěvek byl editován 10.10.2010 21:34:52 uživatelem cormoran.Jinak ten modrej paskvil jsem někdy kdysi našel, docela to lítá a má to slušnej chod. Nevíš, co je to za noname?