Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 14:04® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> Ty jsi strašně konfliktní typ. To nevíš, že musíš pořád každýho chválit, aby ke konfliktům nedocházelo?
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 13:35® cormoran
Manažerka> Porušila si bobříka mlčení, budeš se smažit v pekle
- Středa 22. září 2010 ve 21:28® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Dejwík2504> To s tou stříkačkou jde a běžně se to tak praktikuje, akorát to nesmíš přehnat, abys neudělal potom tomu mníkovi při záběru v tlamě vířivku
Jinak, když se dává celá rybka, tak jsme je „nafukovali“ i jinak, ale to až po desátý
- Středa 22. září 2010 ve 21:23® cormoran
olda> Tak ty jsou, obzvlášť pak ten jesen. To už je gratulace hodná ryba
- Středa 22. září 2010 ve 13:15® cormoran
foks01> Děkuji za slitování
A myslím, že nikdo nepřijde, za deset roků jsem tam nepotkal kontrolu, teda ona nepotkala mě
mannice> Už jsem dával nějaký fotky v neděli, zkus zalistovat zpátky, nejspíš jsi je jenom přehlídnul
Tento příspěvek byl editován 22.9.2010 13:17:01 uživatelem cormoran. - Středa 22. září 2010 ve 13:01® cormoran
foks01> No jo, hlava děravá. Ale kdybych se na to předtím nezeptal, tak se to dalších deset let neřeší, všichni žili v domnění, že je to povolený automaticky. Na letošek to není ale nic pevně danýho a když na tebe přijde někdo „cizí“, nemáš se čím ohnat. A do nový sezony bych si určitě vzpomněl, takže bys o nic nepřišel
Tím se ale nijak nevymlouvám, prostě jsem zapomněl no, měl jsem myšlenky trochu jinde
- Středa 22. září 2010 ve 12:41® cormoran
olda> Hlavně abys vytáhnul ty nalezený boblery z krabičky až přijedu. Toho předposledního nalezenýho mám, docela šlape. Ale ten poslední vypadá ještě líp, ten mi bude v krabce slušet, Tobě už se tam stejně nevejde
Tento příspěvek byl editován 22.9.2010 12:42:00 uživatelem cormoran. - Středa 22. září 2010 ve 12:20® cormoran
BlueShark> Ahaa, tak tam jsem přes tu mlhu neviděl
Jinak s tou prácí mi povídej, dravci začínaj ožívat a já se na fišle dostanu nejdřív o víkendu, chjo..
- Středa 22. září 2010 v 11:40® cormoran
BlueShark> Takže jste vezli tu kočku načerno? Žádný zvíře na tý jízdence není
Jinak pěkný cejni. Ráno jsem jel do města, ale na vaňovský jsem tě neviděl..Jsi byl naproti?
- Středa 22. září 2010 v 10:26® cormoran
sus1> Ouklej.-)
- Středa 22. září 2010 v 9:56® cormoran
sus1> Zdarec, chystáš se k nám na drsnej sever?
- Středa 22. září 2010 v 7:32® cormoran
BlueShark> Hezký fiše.-) Jinak jak psala Manažerka, na tý jízdence chybí ten štěk, takže je to nějaká falza
1Mara> Jen se nedělej, vždyť je to tvoje škola. S tím nemá dovolená nic společnýho
foks01> No jo, přešel jsem na poslední level rybařiny, takzvaný nejúčelnější a nejšetrnější chytání ryb. Myšlenka tohodle systému spočívá v tom, že si nachytáš povolený množství (někdy i trochu přes) a jdeš domu. Žádná jiná ryba to neodsere, jen ta, kterou jsi udolal
vladah> Herkulese? Tak to jsem ti měl nechat odchytit jednoho z tamějších hnusáků, ten jeden vypadal jako Xena
- Úterý 21. září 2010 v 7:54® cormoran
vladah> Já jsem s ním mluvil. Říkal jsem mu, jakej je to hnusák a jestli se příblíží na deset metrů k mojí loži, bude mít tu čest s mojí podrážkou
laifik> Neber je vážně. Rybář je odjakživa lovec a chodí k vodě proto, aby lovil. Nějaký honění ega na tom, kolik jsi vrátil vodě ryb, je zcestný. Přesně jak to říkal starej Prošek sklánějíc se nad bojem vysílenou parmu – „prohrála a nedokázala by s tím žít“
Tento příspěvek byl editován 21.9.2010 07:55:34 uživatelem cormoran.A navíc, že tě jedna ryba potěší dvakrát, to je nezapomenutelný.-)
- Pondělí 20. září 2010 ve 20:55® cormoran
Brý večer ve spolek..
vladah> Víš přeci, jak to je. Já když vidím spajdrmena, obcházím ho obloukem. Jeden mi stál přímo v cestě a veř, že i dva metry široká cesta mi byla najednou úzká
olda> Já tam mám howno. Kor u vody, tam nosím jen pár výběrovek, který většinou poskládám do jedný menší krabky
- Pondělí 20. září 2010 ve 14:26® cormoran
lucioperce69> Žádnej holdegron se nekonal.-)
- Pondělí 20. září 2010 ve 14:13® cormoran
pipa> Čusjen, já tam těch pět viděl ještě předtím, než to změnil. Ale není lepší mít čisto v mozkovně? Co když na touživým teďka číhá na půlkilovýho Slidera nějakej krokodýl a on tam ne a ne spadnout
Tento příspěvek byl editován 20.9.2010 14:14:02 uživatelem cormoran. - Pondělí 20. září 2010 ve 14:04® cormoran
Tommy> Hoj, parádnicově. Dneska jsem si nedal ani oběd, jak šetřím na další cestu
Jsem koukal u vás na diskuzi, že jste si domluvili menší srazík, to vám chválím..Jinak dík za optání
pipa> Zpomal brachu, takhle za chvíli dejchneš na korelu a bude mít i ona tři promile, to by toho pak moc nenaťukala
Blueshark>
- Pondělí 20. září 2010 ve 13:28® cormoran
1Mara> Zdarec, nevím co je vajmanka ani švécie, ale Pavlovi poslat pozdrav můžu
Jinak díky, ale když se mě někdo bude ptát na osobák, pořád jako první uvádím ten z Čech.-)
BlueShark> Pípa nepíše, ale volá. Všechny zprávy za něj píše jeho ochočená korela
Tento příspěvek byl editován 20.9.2010 13:32:41 uživatelem cormoran.Jo a plky byly čtyři, tak nedělej monastra
- Pondělí 20. září 2010 ve 12:40® cormoran
pipa> morgen..
BlueShark> Náhodou, teďka je to docela srozumitelný. Psal jsi Oldovi, že měl s dovo počkat na tebe, tak Pípák reagoval, že on počká.-)
olda> Nech ho zatím v krabici a někdy mi ho dáš, škoda ho urvat
Tento příspěvek byl editován 20.9.2010 12:44:19 uživatelem cormoran. - Pondělí 20. září 2010 v 11:20® cormoran
BlueShark> Tak ho neruš..pšššt