Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 2. září 2010 ve 20:12® cormoran
cormoran

foks01> No a wo tom to celý je, jsou úplně jinde, než my..Filmy s tímhle týpkem jsou klasika na dlouhý zimní večery:-)

Čtvrtek 2. září 2010 ve 20:08® cormoran
cormoran

foks01> Nádhera, už jenom to okolí, rozbíjení mlhy ranním sluncem a tak..Už jenom proto by stálo za to tam bejt:-)

Čtvrtek 2. září 2010 ve 20:06® cormoran
cormoran

Manažerka> Viď..Nějak se mi ho zželelo, že jsem ho tu dlouho neviděl:-)

Čtvrtek 2. září 2010 v 15:20® cormoran
cormoran

1Mara> Taková ta oranžová obálka u tvýho „nickname“ je osobní pošta, mrkni tam.-)

edit: Jsem si říkal, že jsi poslední dobou nějakej nevrlej:-P

Tento příspěvek byl editován 2.9.2010 15:21:30 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. září 2010 v 15:17® cormoran
cormoran

1Mara> Blázníš? Hořčák je ze spodu narůžovělej:-)

edit: Ještě že je ta editace možná, že?:-D

Tento příspěvek byl editován 2.9.2010 15:21:54 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. září 2010 v 7:18® cormoran
cormoran

Prasek_2007> No jasně, je stylová, takový rybářská:-)) Někam na sever plánujem cestu příští rok, když bude nějakej ten chechták a čas navíc. Taková štikule by se mi líbila:-)

cormaxx> Si piš, hnedka tejden na to, co jsem si zaplaval na Labi:-) Jak jsem taky počítal, od tý doby ještě nedostal šanci se ohnout..

foks01> No to si piš. Ten týpek, co je tam s nima vyfocenej, tak vyndal asi před měsícem někde na Moravě tu 250ku, prostě umí..

Středa 1. září 2010 ve 20:16® cormoran
cormoran

filip111> Díkes.-)

foks01> To je dobrý:-D Já si do tý kapsy dávám ještě předtím pytlík, aby nebyla tak za**baná:-)

cormaxx> Jednou, asi 14 dní zpátky. Zapomněl jsem si oblíkání, tak jsme za dvacet minut jeli s nulou domu:-)) Foksíno ti poreferuje.-)

Prasek2007> Krasavice, ta barvička je super:-)

Tento příspěvek byl editován 1.9.2010 20:17:20 uživatelem cormoran.
Středa 1. září 2010 ve 12:51® cormoran
cormoran

mannice> Ty voe, to je síla. Na to se nedá moc co říct, lidi jsou prostě svině…Přivázat jí ke každý noze dlažební kostku a poslat jí ty štěňata lovit, pí** jednu:(

Tento příspěvek byl editován 1.9.2010 12:55:32 uživatelem cormoran.
Středa 1. září 2010 v 8:34® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

filip111> Ty se z těch sumců zblázníš, vždyť ti ještě ani nestihla vyplajchovat ta červená a už se chystáš na další:-D

Úterý 31. srpna 2010 v 15:23® cormoran
cormoran

mckvak8> Není možný, že se ti uříznul o něco na dně? Nebo to taky mohl urazit o šutry a tak..Mně se něco podobnýho tvýmu vyprávění stalo párkrát při okování tolstoje, po chvíli mi to uříznul o ploutev.

Úterý 31. srpna 2010 v 15:18® cormoran
cormoran
Diskuze: Feeder

valleyman> Taková rada nerada, ale..Jestli trváš na tom, že je chceš dát přímo na háček, zkus si těch pár „chytacích“ dát třeba do sklenice, na ně polož něco navlhčenýho, třeba vatu a zavíčkuj to. Nebo by stačilo si jich pár nasypat do navlhčený krmný směsi, tak by taky mohly změknout. Za půl dne by měly bejt normál použitelný. Za pokus nic nedáš, my to takhle dělávali se zavářkou, akorát že místo vaty jsme dávali třeba slupku od banánu, nebo nějakýho citrusu a fungovalo to..

Nejlepší by ale byla ta vlasovka:-)

Tento příspěvek byl editován 31.8.2010 15:19:13 uživatelem cormoran.
Úterý 31. srpna 2010 v 8:41® cormoran
cormoran

frenki> Luxusní ryba, měřils ho? U nás v kašnách nejsou ani drobáky, natož takový zubáči ty jo:-)

Úterý 31. srpna 2010 v 8:14® cormoran
cormoran

filip111> No vidíš, to mě nenapadlo. Teď už jsem se asi prozradil, osobka na téma Milada už žádná nepřibyla, tak příště:-D

Pondělí 30. srpna 2010 v 10:00® cormoran
cormoran

filip111> Se směješ, ale já se zasmál teď. Právě jsem dočetl osobku s žádostí o bližší informace k rybolovu na Miladě a jaká je vlastně cena povolenky:-D Kolego promiň za „zveřejnění“, já musel:-D

Tento příspěvek byl editován 30.8.2010 10:01:29 uživatelem cormoran.
Pondělí 30. srpna 2010 v 8:45® cormoran
cormoran

filip111> ???:-)

Pondělí 30. srpna 2010 v 7:56® cormoran
cormoran

Manažerka> No, asi tak:->

Pondělí 30. srpna 2010 v 7:51® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

Losfedos> Myslím, že pozdě určitě nebude. V sobotu naměřil kamarád podle echa na Labi 19,5 stupně, což ještě krásná letní teplota:-)

Pondělí 30. srpna 2010 v 7:48® cormoran
cormoran

Manažerka> Hoooj, to víš, nějak se živit musím, ale je to jenom takovej vedlejšák:-) Jinak ono je někdy lepší neznat, nevědět a neumět, než se sebe dělat vykleštěnýho bejka:-)

Pondělí 30. srpna 2010 v 7:25® cormoran
cormoran

Morgen křiváci, si robite pyču, jak jste se tu rozkecali, až teď jsem to přelouskal..

Jedna ranní zprávička, povolenky můžete kupovat v předprodeji u mě, do osobky na vyžádání pošlu číslo účtu:-) http://www.novinky.cz/…-milada.html

foks01> Mrknu..

Neděle 29. srpna 2010 v 9:56® cormoran
cormoran

Raf> No teda, tomu říkám happy end. Máš výdrž a odhodlání a to přináší ovoce. Krásný ryby, který sis fakt zasloužil:-)