Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 22. srpna 2010 v 19:58® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Ostravák? Jakej?
Manažerka> To jsou vochmelci, neříkal Mařena, že ráno vstává? A o Jiřinovi nemluvím, tomu se na tu noční nechtělo, to bylo vidět už když jsme odjížděli
- Neděle 22. srpna 2010 v 18:51® cormoran
Luda> Zdar bombarďáku. Měl jsi se ještě stavit na chvíli ráno, pípa to dokrmil a zase řádil. Kdo to nezažil, neuvěří
Jinak jak je již tradicí, organizace atd. byla fajn, takže dík pořadatelům aj všem účastníkům za pěkně strávený víkend, bylo to fajné
- Neděle 22. srpna 2010 v 18:30® cormoran
Nazdar křiváci, nechte toho Vláďu bejt. Na jeho příspěvcích je krásný to, že donutí člověka myslet a to je přeci krásný, no ni?
- Sobota 21. srpna 2010 v 10:40® cormoran
Manažerka> Brý ránko, pro začátek by stačilo, jestli je naplánovanej nějakej ofiko „start“, nebo je to na každým soudruhovi, jak dorazí
- Sobota 21. srpna 2010 v 9:11® cormoran
Děcka, jsou nějaký bližší informace ohledně toho dnešního zalejvání malýho foksíka?
- Sobota 21. srpna 2010 v 1:23® cormoran
pipa> Zdar koryto..
- Sobota 21. srpna 2010 v 1:14® cormoran
pipa> No vidíš, jak jsi to zvládnul – je to výživný
A nedáš si pokoj a zase škárlíš kobru bosou nohou..
- Sobota 21. srpna 2010 v 1:00® cormoran
pipa> No to by bylo, aby nebylo, paráda
- Sobota 21. srpna 2010 v 0:50® cormoran
olda> pěkná práce, Ty už nevíš, jak bys na ně vyzrál
- Pátek 20. srpna 2010 ve 14:54® cormoran
Manažerka> No jo, vy jste vlastně vyštudovaný na těch cizích slovech
Jinak abych neuhýbal – to je takový, noo, víš..prostě takovej onný bazmekt, kterej žere Podkrušnohoří
- Pátek 20. srpna 2010 v 8:48® cormoran
Manažerka> Sakra, tak to já jdu raději dřít, protože když není uhlí, nemůže rypadlo rejpat
- Pátek 20. srpna 2010 v 8:14® cormoran
vladah> Ale jo, proč ne, já ti řekl jenom svůj názor
Manažerka> Tééda, rypadlo na šachtě je proti Tobě úplnej autsajdr
- Čtvrtek 19. srpna 2010 v 18:53® cormoran
foks01> V teleskopech už Vláďa nejede
vladah> Znáš to, proti gustu.., ale taky bych si raději vzal ten Bomb One, začínal s ním Olhňák a můžu říct, že ten prut vydrží fakt hodně moc, na svoji cenu..
- Čtvrtek 19. srpna 2010 v 15:43® cormoran
vladah> Co jsi to vůbec koupil?
filip111> U nás už je howno, tak klidně přijeď
Manažerka> Básničky si nepamatuju, ty jsem uměl tak den, nebo dva po tom, co nás z nich zkoušeli, pak jsem uvolnil v mozku místo pro další informaci
BS> Velkom houm.-)
- Čtvrtek 19. srpna 2010 v 8:21® cormoran
Manažerka> Fuj s cizíma slovama na mě nechoď
filip111> Kašli na stojáky, mrkni do videí jak se tahaj sumci v proudný a kakaový vodě, to je extrém
- Čtvrtek 19. srpna 2010 v 7:08® cormoran
vladah> No ještě aby se na ně nehodil, když jsi ho přímo na ně kupoval.-)
foks01&Manažerka> Hele vy dva, žádný třešně ani tečky nebudou, tečka
1Mara> S tebou nemluvím, ty rabuješ lesy
filip111> Ty jo, tak s tím při tomhle stavu Labe vystačíš do příštího zahájení
- Středa 18. srpna 2010 v 15:25® cormoran
vladah> Jejda, to se omluvuju, bylo to něco důležitýho, co stojí za připomenutí?
Manažerka> No vidíš, to jsem nevěděl, tak to je určitě všechny vrací lesům
raven1972> Za nic.-)
foks01> Pípu jsem posledně propásnul, teď si ho ujít nenechám
- Středa 18. srpna 2010 v 7:35® cormoran
Manažerka> Mára se opotil při práci? Hezky, tomu těžko věřit. To je tak, když si jednou za rok mákne a zbytek prohoubaří
olda> Ty voby za šest stováků jsou docela síla, s takovým bych nahazoval výhradně ve dne na místa s absolutně čistým dnem a nebo v létě i tam, kde občas nějaká ta větvička nebo kámen je, plavky by ale byly v ten moment nepostradatelný. Až je budeš objednávat, tak dej vědět, já si jich taky tak deset vezmu
1Mara> OK, tak v sobotu se těším na speciality z hub
foks01> Tak jich místo deseti chytím patnáct no..Jinak tóny se ze mě linou až po třech promilích a to jako abstinent dám těžko.-)
raven1972> To záleží na každým soudruhovi, co mu na loď sedne. Já osobně beru většinou kratší (do 2,55 m) s tužší páteří a „měkčí“ špičkou (na vábničku). Je to spíš o osobním pocitu z lovu, takže když ti nebude vadit šermování s třímetrem, klidně si ho vezmi
Prasek_2007> Je to jak píše Filip, nic na pěkný pohodový chytání. Prostě v akvárku chytněš pár „granulí“ jedeš s úlovkem domů. Většinou, když si jdeš chytit rodinnej oběd, je to otázka tak deseti minut i s placením..
Tak, snad jsem na nikoho nezapomněl
Tento příspěvek byl editován 18.8.2010 07:37:26 uživatelem cormoran. - Úterý 17. srpna 2010 v 16:26® cormoran
olda> Dobrá tedy, držím, to si nenechám ujít. Nezapomeň spát s nějakým tahákem a propiskou u hlavy, kdyby Tě v noci něco napadlo, třeba mě v noci napadají epesní věci, ale vždycky je do rána zapomenu
Tento příspěvek byl editován 17.8.2010 16:26:26 uživatelem cormoran. - Úterý 17. srpna 2010 v 16:18® cormoran
olda> No teda, to je slovo. A už jsi něco vymyslel?