Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 10. srpna 2010 v 15:07® cormoran
cormoran

foks01> Sám jsi mě to tak učil:-) Je jasný, že se dočkáš, ale nic nepodceň. On i ten podzim dokáže bejt zrádnej..

Úterý 10. srpna 2010 v 15:00® cormoran
cormoran

foks01> To je jednoduchý. Než začneš čpitkovat, musíš tam hodit čeřínek, teda čeřínek, chtěl jsem napsat čeřen, aspoň dva na dva metry. Pak až budeš stahovat ty „prďoly“ kolem třiceti, tak ho jenom zvedneš a budeš mít nachytáno, pač ty velký jsou určo v závěsu:-) A nebo to zkoušej postaru – s podběrákem:-D

Tento příspěvek byl editován 10.8.2010 15:00:42 uživatelem cormoran.
Úterý 10. srpna 2010 ve 14:39® cormoran
cormoran

foks01> Však to neber nijak vážně, přeju ti je, konečně sis je našel, tak jim vypraš kožich:-) Ještě pořád tam chodí tolik lidí?

Úterý 10. srpna 2010 ve 14:37® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

osprey> To věřím, nezasvěcení to vidí podstatně jinak. Ono je vlastně všechno tak nějak jinak. Člověk se pohybuje někde ve svojí komunitě rybářů a spoustu věcí (myšleno v rybařině) bere jako samozřejmost. Sotva ale vytáhne paty někam mimo, vidí pak tu pravou realitu..

obrisek> Když nad tím tak přemýšlím, tak jsi to asi trefil na hlavičku.-)

Úterý 10. srpna 2010 ve 14:16® cormoran
cormoran

BlueShark> Nevím, co kde bude stoupat, ale Labe to nebude:-P

Úterý 10. srpna 2010 ve 14:05® cormoran
cormoran

vladah> Blázne, bych šel hned, dneska jsem si pracovně projel úsek skoro od DC až po Liťák a našlo by se pár desítek míst, kde by to nebylo marný, fakt..

sus1> Nééé, jedině že by místo David napsal jenom Dejv:-D To zaškrtaný černý místo na začátku je na Davida moc krátký:-))

Šuli> Počkej, ten ti dá a já si to slíznu s tebou. I když možná ne, slíbil jsem mu, že ho JÁ nepropálím:-D

BlueShark> Hele ty kecko, raději se podívej na stav vody a řekni mi, kdy mi pošleš tu knížku, kulminace byla na 562 cm a já psal, že bude 568 9-) Nebo víš co, já si jí vyzvednu osobně, až přijedu.-)

Úterý 10. srpna 2010 v 10:20® cormoran
cormoran

vladah> Nooo, nede:-)

Úterý 10. srpna 2010 v 10:13® cormoran
cormoran

vladah> To víš, bžunda musí bejt.-)

BlueShark> Negratulace, nevěřím:-P

Jinak mažu nějaký starý maily, tak jsem si připomněl, jak jsem se tomuhle tenkrát zasmál. Jestli někdo shání práci, tak tohle je zaručenej recept, jak jí (ne)dostat:-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img36689.jpg
Úterý 10. srpna 2010 v 9:37® cormoran
cormoran

1Mara> To já bych dělal naschvály. Bych pořád volal, že už, ale vždycky by mě to nějak přešlo:-D

Úterý 10. srpna 2010 v 9:23® cormoran
cormoran

macek2> Ono je to těžký. Jestli to sem ten člověk nedal čistě jako provokaci, tak to prostě bere jako normální a dokonce si možná myslí, že udělal správnou věc, když o tom slýchává dnes a denně od ostatních kolegáčků. Pro tyhle krmítkáře je jedinou božskou rybou kapr, a když chytne takovýho sumce, kterej si nějakýho toho kapříka občas podá, tak má pak o osudu rozhodnuto:-((

mako> Právě že způsob, jakým celou tu situaci popsal, mi přišel tak nějak moc uhlazeně. Pak ty slova s tím gafem, problémem s pověšením a tak, to zní dost provokativně, ale kdo ví.. Jinak parádní kousek, takovej rákosník:-)

Tento příspěvek byl editován 10.8.2010 09:24:49 uživatelem cormoran.
Úterý 10. srpna 2010 v 8:10® cormoran
cormoran

tarn> hezkej zážitek a ještě hezčí ryba, gratuluju:-)

Úterý 10. srpna 2010 v 7:35® cormoran
cormoran

Zdar lovci, co říkáte na dnešní příspěvek ve Z lovu. Myslím toho sumíka ke dvoum metrům visícího na trámu jak odsouzenec..Nějak mi to celé přijde jako provokace..

vladah> Jak jsem ti říkal už několikrát, něco málo přišetři a vezmi tu pletenku. Kolikrát to budeš potřebovat zavážet daleko a nejen v tohmle případě tě šňůra podrží, s monofilem bys ztěžoval život nejen sobě.-)

Tento příspěvek byl editován 10.8.2010 07:37:41 uživatelem cormoran.
Úterý 10. srpna 2010 v 7:13® cormoran
cormoran

foks01> No teda, místo toho, abys seděl v nastartovaným autě a čekal, tak honíš zebry. A já si říkal, jakej mají teď okouni klid:-))

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:32® cormoran
cormoran

To musí bejt zemětřes, Pípa s Tommym v lihu:-D Škoda, že mi to posledně uniklo..

No nic, jdu čpitkovat, počasí je tam touživý..

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:21® cormoran
cormoran

pipa> Ty volle, to bude rybář, podívej, jak roztahuje ruce:-)

Neděle 8. srpna 2010 ve 13:54® cormoran
cormoran

vladah> Jdu se přihlásit..

Edit: Nejdu, jsem na bráchovo účtu a zrovna si tu dělá nějakou defreg-dementaci, tak mu to nechci rozštelovat:-) Cos potřeboval?

Tento příspěvek byl editován 8.8.2010 13:55:17 uživatelem cormoran.
Neděle 8. srpna 2010 ve 13:53® cormoran
cormoran

pipa> Zduř, byl jsi smočit, voda je touživá:-)

BlueShark> Dobrá, lepší než drátem do oka. Takže bude přesně 568 cm. Jako bonus bych mohl napsat i přesnej průtok, ale to už bych machroval moc:-))

Neděle 8. srpna 2010 ve 13:49® cormoran
cormoran

BlueShark> Jaká je hlavní cena?:-)

Neděle 8. srpna 2010 v 1:31® cormoran
cormoran

Správně, na pípu mi nesahejte, není to žádná nicka, ale borec.-)

Sobota 7. srpna 2010 v 15:34® cormoran
cormoran

foks01> V tomhle počasí je každá neschovaná rosnička už dávno utopená, i ta u pípy v akvárku:-))