Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 28. července 2010 v 0:09® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Hezky jsi zachytal, jen tak dál
osprey> Tak ses konečně dočkal lepšího štikouna, pěkná ryba. Mám začít tipovat míru, nebo jí dodáš?
- Úterý 27. července 2010 ve 23:59® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Tak hlásím návrat ze sumcovláčky, křest novýho klacíku se nekonala, tak příště. Ale slyšel jsem od Máry neslýchané, cituji: „Ty vole, tady je ryb jak za komunistů“ Jen podotýkám, že jsme byli kdesi na Labku, takže tam přeci jen ještě nějaká ta čudla bude
Piranha> Ještě že vám do toho skáču..Teďka používám jeden multi s hvězdou a druhej s pákou, ale ten s hvězdou dokážu utáhnout víc, jak tu páku. Tu když dám na krev, tak jí stejně protočím. Tu hvězdici ne..Nevím, jestli není ta páka nějak stržená, ale je to tak..
filip111> Pěkná, pěkná, taky bych si dal říct. Docela mě štve, že jsem nevzal tu Tufku fluo žlutou, začínám v těhlech reflexnějších barvách nacházet řadu výhod..Jinak teda Nechranky závidím, taky se tam letos chci podívat na víkend, tak tě beru jako předvoj, tak ne že se vrátíš bez záběru
Manažerka> To budeš čubrnět
Jinak ta s těma hasičema už je stará, foksík prej už skládá novou, nějakou rockovější
vladah> Nic velkýho, 149 cm. Jo a jestli tě uvidím u vody s tím pavoukem, tak sedíš minimálně kilometr ode mě.-)
olda> Teda, jsi všímavej, máš oko jako orel.-) Tu vlnu u bellyny jsem asi udělal já, jinak je to od toho pulce. Ať spadne Bůh z nebe, jestli kecám
Tento příspěvek byl editován 28.7.2010 00:00:38 uživatelem cormoran. - Úterý 27. července 2010 v 9:05® cormoran
b.gun> Ty vado, teď jsi mi teda dal. Nedávno jsme dělali koupelnu a když jsem viděl, jak jsou ty stoupačky prostupný, úplně jsem se zhrozil. Myši mi nevadí, plazi mám dokonce i rád a nějakýho haďoura bych taky do budoucna chtěl, ale pavouky nesnáším, kor ty dlaňový velikosti a větší
Mám husinu až na prd.., sotva na ně pomyslím
Těch 1200,– za pavoučka je fakt mazec, to asi babča netušila, kolik vlastně rozmázla..Mohou se u nás tihle pavouci množit?
Tento příspěvek byl editován 27.7.2010 09:08:28 uživatelem cormoran. - Pondělí 26. července 2010 ve 23:56® cormoran
1Mara> Když tě tu tak vidím..Já ti dám pulce..Podívej jakou udělal vlnu, ten měl skoro stopadesát
- Pondělí 26. července 2010 ve 23:54® cormoran
mannice> Tak jůůů
- Pondělí 26. července 2010 ve 23:52® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sethy> Neuvěřitelný, krásný ryby ty jo
BigMike> Fotka by byla třešničkou na dortu, gratuluju k pramici, teda parmici
- Pondělí 26. července 2010 ve 23:44® cormoran
BlueShark> Wau, ideální, kolik jsi mi jich schoval?
mannice> No uvidíme, do konce tejdne bych to chtěl stihnout..Stačí dát vědět den předem?
- Pondělí 26. července 2010 ve 23:35® cormoran
BlueShark> Hezký, daly by se vybrat nějaký nástražky, třeba menší cejni?
Manažerka> Pche, jsem potrénoval a už běhám po šutrech, jak laňka
vladah> Zjistit, že má tuhle potvoru někdo jen v paneláku, tak spím s moskytiérou..fůůůj
Tento příspěvek byl editován 26.7.2010 23:35:49 uživatelem cormoran. - Pondělí 26. července 2010 v 9:06® cormoran
BlueShark> Čemu ty ses zase tlemíš takhle po ránu?
- Pondělí 26. července 2010 v 8:56® cormoran
Manažerka> Mouchy vymazlený, na první pokus víc než dobrý
foks01> Tak ty jsou, krásný fišle
1Mara> Díky, že mi pošleš fotky na mail
- Neděle 25. července 2010 v 16:44® cormoran
Manažerka> Ještě aby ne, mně by se taky nepáčilo, kdyby mě někdo dostal násilím od prostřenýho stolu
Něco pošli, aspoň bude mít BS inspiraci, on už do toho taky fušuje
- Neděle 25. července 2010 v 16:36® cormoran
Manažerka> Aspoň nebyla nuda
To byl ten lysoň tak divokej?
- Neděle 25. července 2010 v 16:28® cormoran
Manažerka> Joo tááák, to je jiná, na to už recept nemám
- Neděle 25. července 2010 v 16:23® cormoran
BlueShark> A nebo, abys skočil do zdi, s rozeběhem
Manažerka> No neva, zkusil jsem to, nenachytala ses
A to motání, to se občas stává, chce to dát zarážku ještě nad olůvko, pak je to cajk
- Neděle 25. července 2010 v 16:17® cormoran
Manažerka> No jako bych to neříkal
Paráda, krásná zlatá rybka, přála sis?
- Neděle 25. července 2010 v 15:38® cormoran
vladah> No uvidíš, snad něco zaútočí
cormaxx> Aha
Načmářu ti to v malování a pošlu ti to..
- Neděle 25. července 2010 v 15:24® cormoran
vladah> Ser na sumce, jdi vláčet, mohlo by to kousat.-) Fídr bych si dal jednou i já, už by to chtělo změnu..
- Neděle 25. července 2010 v 15:20® cormoran
BlueShark> Čechyš plís
- Neděle 25. července 2010 v 15:12® cormoran
vladah> Dík. S kým dneska jdeš, sám?
- Neděle 25. července 2010 ve 14:54® cormoran
Jedna fotka ze včerejška. Bratránek mě vytáhnul na chvíli k rybníku, že by chtěl zkusit přívlač. Namotal jsem mu tam rotnu, tak tahal malý okouny, do nějakejch 20 cm. V brčálníku, kde jsme chytali, se dal čekat i sumík, tak jsem mu tam dal k večeru boblera, aby si zatahal. Jako každý děcko ho to po chvíli přestalo bavit, když nic nechytal, tak jsem si říkal, že si taky párkrát hodím. Na první hod se tam pověsila tahle hlavatá štika. Světe div se, ale má 75 cm
vladah> Ne.
Tento příspěvek byl editován 25.7.2010 14:54:48 uživatelem cormoran.