Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 18. července 2010 v 11:36® cormoran
cormoran

olda> Je pravda, že na toho prvního jsem byl krátkej, hodně krátkej. Už vybírám pořádnou sukovici, tak příště:-)

foks01> Ty volle, ty mě zabiješ, nejen žes to s tím Márou vystinhul na jedničku, ale … no ty víš:-D

Tommy> Díky díky, byla to taková náplast za toho prvního nezkrocenýho. Potěšil mě:-)

Manažerka> Tak užívejte dovolenky, už bylo načase zase trochu vorazit:-)

Neděle 18. července 2010 ve 2:44® cormoran
cormoran
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17. července 2010 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač

Tak mám zase další velkej rybářskej zážitek…Dlouho a poměrně často jsem slýchával o sumcích, kteří jsou schopni během chvíle vytočit cívku navijáku až do dna. Dlouho jsem také měl před tímto respekt a na místa, kde se dá taková ryba povodit jsem moc nešlapal. Až do dnes, kdy jsem se odhodlal postavit se sumci v proudném úseku, kde se dá čekat lepší ryba..

Asi po hodině brození a házení se začaly hnát bouřkový mraky a já tak nějak cítil, že to je to, na co vlastně čekám. Zanedlouho už mě bičoval na holé tělo silný déšť, ale rozum byl v tu chvíli zatlačen touhou. Trpělivost přinesla ovoce v podobě vytouženého záběru. Sumík si to namířil jak jinak, něž s proudem. Chvíli jsem se ho pokoušel dobrzdit, ale marně. Vody bylo v řece poskrovnu, tak mi v hlavě začala šrotovat myšlenka o tom sumce následovat. Rozmýšlet se ještě minutu, byl bych bez šňůry, takže jsem vzápětí zvednul kotvy a hurá za vousáčem. Prvních deset metrů šlo celkem podle představ. Každým dalším metrem jsem ale klesal stále níž a vody začalo přibývat. Najednou z ničeho nic mi zmizlo dno pod nohama. V botách se nedalo plavat a užuž jsem je začal pomalu skopávat, když v tom jsem měl opět pod nohama pevno, díky Bohu:-) Začal jsem se škrábat ke břehu za stálého kvílení navijáku když v tom…cívka se zastavila a já dostal naději, že se karty obrátily na mou stranu. Omyl. Ten osedlaný kůň shodil popruhy a byl volný. Doteď nevím, jestli to bylo lepší, nebo ne, ale každopádně se tam vrátím a vyzvu ho na odvetu. Akorát budu muset udělat doma místo novýmu klacku, sumcoklacku, se stávajícím už tam nejdu:-)

Jako cenou útěchy mi pak navečer byla jedna ryba kousek pod metr, takže jsem s nulou neodcházel…

PS: Bluesharkovi díky za fotky:-)

Tento příspěvek byl editován 18.7.2010 02:47:05 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36064.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36065.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 18. července 2010 v 1:41® cormoran
    cormoran

Tommy> Pěkná dobytčárna. To mě ještě ujišťuje, že 99% jich přežije, ani omylem:-((

chosebaits> Přišel jsem až teď, takže už jsi možná pohledal, nicméně je to tady http://chytej.cz/…t-platinium/

foks01> Ale no tak taťko, nečil se, nebudou ti pak brát wokouni:-)

BlueShark> Tak jo, jednu vyberu a pošlu, dík za fotky.-)

Tento příspěvek byl editován 18.7.2010 01:42:58 uživatelem cormoran.
    foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img36063.jpg
    Sobota 17. července 2010 ve 12:12® cormoran
    cormoran

chosebaits> S tím cos napsal prakticky souhlasím, je to tak. Přes sklo se každej může udělat takovým, jakým chce být, a každý chce být přeci v očích ostatních tím nejlepším..

EDIT: Viděl jsi ve fotoalbech ty týpky, co zkoušej to krmení? Tohle mě sere snad vís, než ortodoxní „internetový“ pouštěči..

Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 12:18:19 uživatelem cormoran.
    Sobota 17. července 2010 v 11:48® cormoran
    cormoran

BlueShark> Kurňa, u nás se vyvíjí zase nějaká slušná bouřka, to bude adrenalin, až se budu šponovat pod náporem blesku:-)) icq

Sobota 17. července 2010 v 11:42® cormoran
    cormoran

olda> Ono je to tam těžký, ty ryby tam musejí být proškolený, jako nikde jinde. Když si vezmu, kolik tam denně napadá šidítek, tak mě to ani nepřekvapuje. Zrovna předevčírem jsem na úseku asi 200 metrů viděl pět vláčkařů..Ty ryby už tam musejí mít encyklopedii o různých nástrahách, na který nemají skákat:-)

1Mara> Každej ať si dělá, co chce, když tím nic neporušuje, to říkám pořád.-) Ještě, že jezdím vlakem, jdu na nástažní ryby:-D

Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 11:44:28 uživatelem cormoran.
    Sobota 17. července 2010 v 11:37® cormoran
    cormoran

1Mara> Oproti tomu, co se děje právě na Nechrankách je tohle slabej odvar. Teď mi volal Paušík, že jich tam za 14 dní natahal ranec, všechno kolem čtyřiceti čísel. A bohužel nebyl sám..Děda vedle jich měl za dopoledne taky i deset, největšího 48 cm..

Sobota 17. července 2010 v 11:27® cormoran
    cormoran

vladah> Na mrtvý a smradlavý cejny, jenom na doplnění:-))

Sobota 17. července 2010 v 11:24® cormoran
    cormoran

1Mara> Nic, co by mě překvapovalo. Chytá na ně hodně lidí, akorát chosebaits je jeden z těch, kteří to veřejně napíšou a nebojí se internetovýho ukřižování a upálení, takových je málo:-) Když jsme u toho, já na něj předpřed loni taky ještě chytal:-93;

vladah> Jsi zapomněl na jedno přídavný jméno před tím cejnem:-D

Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 11:24:54 uživatelem cormoran.
    Sobota 17. července 2010 v 11:17® cormoran
    cormoran

vladah> No vidíš, tak na tuhle vzdálenost už se dá kolo i vytáhnout, lepšíš se.-)

olda> Jinak co boleni, nic?

Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 11:17:56 uživatelem cormoran.
    Sobota 17. července 2010 v 11:13® cormoran
    cormoran

olda> No pěknej, s výbavou, kterou jsi popisoval to bude tak strop:-)

vladah> Nebuď cukřík voe:-P

Sobota 17. července 2010 v 11:06® cormoran
    cormoran

Bré ráno vydry..

Tak tu mám na podlaze pod balkonem pěknou louži vody, asi byla v noci bouřka..

filip111> Tak to je paráda, někdy můžeme vyjet. S tím klackem to není nic těžkýho. Když se to učil olihňák na Labku, tak to s ní mlátil, jak to šlo a taky nějaký šmudly zvednul, těm je to asi jedno:-)) Myslím, že to vychytáš rychle.-) Co jsi koupil za model?

vladah> Dneska jedu vláčet, takže altán netřeba. A vůbec, na altán se vykašli, akorát na sebe upozorňuješ. Kdyby chcalo, vezmu pláštěnku, nebo deštník a jdu;-)

olda> Škoda ho, tak příště:-) Na kolik jsi ho tipoval?

hering> V jaký části plánování je ten jez? Je to víc na stranu, že se bude rubat, nebo že se vše zůstane při starém?

Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 11:09:21 uživatelem cormoran.
    Pátek 16. července 2010 ve 13:51® cormoran
    cormoran

filip111> Ty slizouni ti nedají spát co?:-)) Ale jo, je lepší mít přehled a vědět, kde vlastně chytáš..Kup si taky nějakou tu opracovanou špejli a zkus párkrát bouchnout, aspoň uvidíš, co tam plave za obludy:-)

Pátek 16. července 2010 ve 13:20® cormoran
    cormoran

filip111> Při možnosti bouřek je to místo víc než dobře strategicky vybraný. Navíc tam jde dobře bodnout stojan, což je velký plus. A jak jsme včera viděli, ryb tam málo není:-) Kdyby se náhodou něco změnilo, tak se ozvu..

Pátek 16. července 2010 ve 13:13® cormoran
    cormoran

filip111> Zítra nejspíš vláčka na Labku, ale někde dole pod zdymadlama. Včera jsem zaváhal, tak to snad zítra napravím, mají bejt bouřky..

Pátek 16. července 2010 ve 12:50® cormoran
    cormoran

vladah> A nebo taky jezdíš tůry na kole přeci, jsi včera říkal:-93; Jinak s tou rolničkou dělej jak chceš, ale časem poznáš, že kvalita je jinde:-)

Tommy> Zduř draku, pšššt:-D

Pátek 16. července 2010 ve 12:41® cormoran
    cormoran

vladah> Jak kdy, do tý ti naprší a už nerolní. I když, ty jsi vlastně cukrovej a v dešti nechytáš:-P

filip111> Amen:-)

Tento příspěvek byl editován 16.7.2010 12:42:20 uživatelem cormoran.
    Pátek 16. července 2010 ve 12:37® cormoran
    cormoran

vladah> Filip má pravdu, vyss..kašli se na Brauna, tam jí asi mít nebude. Kdysi jsem kupoval U Petra tu na solární pohon, ale už je to docela dlouho, tak kdo ví, jestli jí ještě mají. „Dyštak“ by ti Filip objednal ze států tu na dynamo.-)

Tento příspěvek byl editován 16.7.2010 12:38:04 uživatelem cormoran.
    Pátek 16. července 2010 v 11:16® cormoran
    cormoran

1Mara> Byl jsem mučen a násilím donucen mým přísedícím:-93;

Pátek 16. července 2010 v 11:05® cormoran
    cormoran

1Mara> Sice nepiji, ale že jsi to typivo