Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 16. července 2010 v 10:29® cormoran
cormoran

foks01> Já? Nikdy, drcpivo

Pátek 16. července 2010 v 7:26® cormoran
cormoran

Tommy> U nás prej byla v noci nějaká pěkná bouřka, takže se o víkendu za čpitkou prášit nebude:-)

Pátek 16. července 2010 v 7:18® cormoran
cormoran

spike> Jsem si říkal, že je venku nějakej bordel, ale v noci jsem nic nezaregistroval. Když spím, tak spím:-)

Pátek 16. července 2010 v 7:15® cormoran
cormoran

Tommy> Hele hele, jsi nějakej chtrej takhle po ránu ne?:-)) U vás už to vyschlo, že na mě takhle machruješ?:-D

Pátek 16. července 2010 v 7:08® cormoran
cormoran

foks01> A jak se to pozná u plandavky?

Čtvrtek 15. července 2010 v 19:09® cormoran
cormoran

foks01> Mně včera šimralo na pravý půlce, ale jelikož jsem nic nechytil, tak to asi bylo planý šimrání. Počkám si teda na to pravý lopatkový:-))

BlueShark> Paráda, díkes.-) Až se tam zase v nejbližší době ukážu, tak aspoň nepojedu domu s prázdnou:-)

Čtvrtek 15. července 2010 v 11:30® cormoran
cormoran

BlueShark> Na tuhle podívanou existuje jedinej lék, dát tam co největší plandavku, i když, o tu plandavku vlastně tak nejde, stačí když to bude malá plandavka s velkým trojhákem. Nejefektivnější je způsob stop & go, to pak jdou:-93;

Čtvrtek 15. července 2010 v 8:21® cormoran
cormoran

foks01> Ty wolle, ty jsi vydra. Nechceš se už pomálu učit smrdět od hovínek? Takhle se ani v klidu nenasnídám:-))

Úterý 13. července 2010 v 15:04® cormoran
cormoran

foks01> Takže top flek jsi oběvil:-) Podběrák je dobrá věc, ale ještě lepČí je silnější vlasec, ty vaše vlásky jsou k prdu. BS chytá taky s takovýma vláskama, ale zatím se nespálil, takže měnit nebude:-))

Úterý 13. července 2010 ve 14:31® cormoran
cormoran

foks01> No paráda, už začínám šilhat po sumcovláčecím klacku, takže se mi tam bude líbit:-))

Úterý 13. července 2010 ve 14:15® cormoran
cormoran

foks01> No vypadá to nadějně, něco by se tam nastěhovat na podzim mohlo, uvidíš. Jen se tam pak při vyšší vodě dostat. Někdy mi o tom povíš u vody, ať nepropálíš víc, než bys chtěl. V tý džuzně by mohli ty sumáři kempit, takže tě odveta určitě nemine:-)

Úterý 13. července 2010 ve 13:16® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

DJ> Kdo hledá, najde. Nech si ten flek pro sebe a ono se ještě něco povede, ale to Ti asi povídat nemusím:-) Jinak s těmi klíšťaty to není žádná prdel, jsou to pěkní šmejdi..

Úterý 13. července 2010 v 11:41® cormoran
cormoran

skwor> Pěkná rybka:-) U nás dostane na málo revírech šanci takhle vyrůst. Aspoň jsi mě utvrdil v myšlence, že nebudu nikdy sázet na čísla, pač bych nikdy nic nevyhrál..

Úterý 13. července 2010 v 11:35® cormoran
cormoran

skwor> Ty jo, tak to ho pořád řadím do jiný kategorie. Źe má nad čtyřicet, už je jasný..Tak teda naposledy, 44?

Úterý 13. července 2010 v 11:28® cormoran
cormoran

skwor> Teda, to jsem ho pěkně podcenil. Tenhle už sahá na čtyřicítku, řekněme 38 cm. Mimochodem, pěkná fotka;-)

Úterý 13. července 2010 v 11:24® cormoran
cormoran
Diskuze: Sumcařina

DJ> Tak to jsi dobrej, fakt, mně se letos povedl první asi právě na popátý, když už jsme u těch čísel:-)

Úterý 13. července 2010 v 11:21® cormoran
cormoran

skwor> Krásnejch 32 čísel:-)

Úterý 13. července 2010 v 7:28® cormoran
cormoran

sethy> Parádní ryba.-)

frenki> 106 tu ještě nebylo..

Úterý 13. července 2010 v 7:16® cormoran
cormoran

foks01> Masakr, loni se mi pohled na mizející šňůru na cívce taky naskytnul, ale tenhle to po padesáti metrech vzdal – s dvanáctkou pletenkou jsem si mohl dovolit víc neš ty se šestnáctkou mono:-)) Jinak pěknej zážitek.-)

Pondělí 12. července 2010 v 16:20® cormoran
cormoran

Raf> Parádní fotky ve Z lovu.-)