Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 13:10® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor> Dík moc
Tohle bylo na Labi. Mít ho blíž, asi by se tam dal nějakej občas ukecat, fleky tam jsou místy nádherný. Letos se jim budu věnovat ještě o něco málo víc, než loni, tak snad tohle nebyl poslední. Jinak ten loňskej uvláčenej byl ze stojáku. Moc dlouho se tam ale po puštění neohřál, za cca deset dní ho vyndal jeden místní nenechavec na kousek chleba z hladiny, u něj takové štěstí neměl. A jak jsem poznal, že se jedná o stejnou rybu? Lehce, byl jednookej..
Co ty, zkoušíš je?
Tento příspěvek byl editován 8.7.2010 13:11:29 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:53® cormoran
Jak.novi> Tak choď sbírat slintoše, nepřispůsobiví na tom u nás prej pěkně rejžujou
A nebo jezdi na borůvky…
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:45® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> Tak to ne panáčku, takhle bys v UL nepochodil. Mě Ústečáci učili pár zásadních pravidel pro úspěšný lov. Tím prvním a zároveň nejdůležitějším je pravidlo „co na háčku, to do sáčku“
Jinak k multíku..asi něco málo vydrží, ale nijak víc bych ho asi nechválil. Má ho kamarád, příležitostní sumcař, a nějak moc na něj nenadává. Na můj vkus je takovej dost plastovej..Na ty naše metrovky stačí asi ale cokoliv
A ten flek ti přeju, bez práce to jde těžko. Až to bude jistý, tak mi povíš, vocogou, ať nic nezakřiknem.-)
Tento příspěvek byl editován 8.7.2010 12:49:21 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:24® cormoran
- Diskuze: Pěst na oko
Zoles> Co jsem tak pochopil, tak jde asi o nějakou provokaci, nicméně parmy to asi ods*aly. Navíc, jestli je zmasil všechny, tak bych řekl, že porušil RŘ, konkrétně sedmikilovej limit..
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:21® cormoran
Jak.novi> Ale jenom na čumendu, to se nepočítá
mannice> Jsem četl, jak tam hodláš vyrejžovat nějakej peníz na velbloudech, to se to pak bude nakupovat
Jinak teďka jsi stejně o moc nepřišel, ty jedlý se třou a berou akorát mrňata
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:16® cormoran
Jak.novi> Však můžeš, brigádníci se na léto hoděj. Prázdnin si ještě užiješ
Libor> Aspoň jsi to tu těma prázdninama trošku rozhejbal
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:11® cormoran
mannice> S těma dvěma neznabohama pod námi se raději nebav, ještě tě zkazí
- Čtvrtek 8. července 2010 v 11:04® cormoran
Libor> Jo takhle, jenom prázdniny bez školy..hmmm..pán je fajnšmekr
- Čtvrtek 8. července 2010 v 10:40® cormoran
vladah> Máš nějaký chcíplý cejny? Abych se kdyžtak nemusel tahat s rybkama
- Čtvrtek 8. července 2010 v 10:38® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
vladah> Možná to někdo tak dělá, ale přijde mi to dost nepraktický. Asi by se to hodně motalo..
- Čtvrtek 8. července 2010 v 10:36® cormoran
Libor> Musel by ses uskromnit a začít třeba s nějakýma domácíma výrobkama, pro začátek třeba s plandavkama
Stejně je to divný. Každej školák by už chtěl makat a každej druhej pracující by se zase vrátil do školy
- Čtvrtek 8. července 2010 v 10:30® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
vladah> Zkus to trochu ujasnit, přijde mi to jako nějaká hloupost..Jako že bys dal na montáž s podvoďákem ještě nějakou káču?
HaD> Dobrá práce, určitě jsi mu ulehčil dost trápení, pěkná rybka
Tento příspěvek byl editován 8.7.2010 10:31:57 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 8. července 2010 v 10:27® cormoran
Libor> jdi študovat
- Čtvrtek 8. července 2010 v 10:23® cormoran
vladah> To já taky ještě nevím, dal bych vědět „dyštak“
A na žádný sovy jsem se nedal, Bůh je moje cesta..
Tommy> Víš, co se říká, neber jméno boží nadarmo
filip111> Se máš
Tento příspěvek byl editován 8.7.2010 10:23:58 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 8. července 2010 v 10:14® cormoran
vladah> Ano synu, Bůh a víra tě vyléčí, amen
A jinak děcka, tak před hodinou jsem viděl nejhezčího úhoře v životě. Poslal mě vrátnej podívat se na něj k Labku za budovu, že HO tam právě vyndal nějakej jeho známej. A fakt. 107 cm a tlustej jak stehno černošskýho sprintera. Když už jsem tak chtěl odcházet, přicvaknul mu k prutu poldu sumík, rovnejch 80 cm
Tento příspěvek byl editován 8.7.2010 10:21:01 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 8. července 2010 v 7:33® cormoran
BlueShark> Díky, ale žádný skvosty to nejsou, kor když je to tak začmáraný, ale znáš to
filip111> Tak to je gut, ty kolem třicítky už za to stojí
Na sumce asi nepojedu, pač jsem na víkend pryč, možná z pátka na sobotu, to bych dal kdyžtak vědět. Včera byl lucio, ale neozval se, takže bych řekl, že howno, asi se nad zdymadlama ještě množej..
Tommy>
monaster> Je to asi o náhodě, chce se jim to trefit do kuchyně..
- Středa 7. července 2010 v 8:10® cormoran
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6. 7. 2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Zprvu škárlení tloušťů a bolenů v peřejkách, poté přesedlání na těžší kalibr, které přineslo vytoužené ovoce, konečně jsem se letos dočkal, ale dal si načas
Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 08:11:53 uživatelem cormoran.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. července 2010 v 7:42® cormoran
a druhá várka..
- Středa 7. července 2010 v 7:39® cormoran
Tommy> Si dělám kozy, je fešnej
Tak já sem pro barevnost taky něco dám. První pinďa je od nás, když se ještě asi třeli, pač by to jinak nebylo možný, že by se mi ty mackové pořád vyhejbali a zbytek je ze včerejší vláčky na Labku. Konečně jsem letos ukecal sumíka a za fotku taky stál tlouštík, podle prutu naměřeno tak 48 cm
Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 07:40:17 uživatelem cormoran. - Středa 7. července 2010 v 7:17® cormoran
Bré ráno soudruzi..
Tommy> Co to je za wošklivýho kapra, takovej hubeňour
olda> Tak to vypadá, že už mají po sexu. Už to nějakej ten den od doby, co jsme na ně s BSkem koukali bude, takže teď hurá na ně, budou hladový, jak psi
filip111> Tak aspoň že jste zachytali. Dával jsi na sumíka? A jak velký okyše?