Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 29. června 2010 ve 13:15® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Tommy> Ty taky?
- Úterý 29. června 2010 ve 13:10® cormoran
BlueShark> Já bych s tebou šel, ale jsem v práci. Si pořiď psa, a nebo propadni kouzlu lovu ve stylu one man show
Tento příspěvek byl editován 29.6.2010 13:11:08 uživatelem cormoran. - Pondělí 28. června 2010 ve 20:02® cormoran
mannice> No kdo ví, jestli to nebude nějaká místní povídačka. Nijak moc se v tom nevyznám, asi nějakej lepší genovej základ mít budou, ale spíš si myslím, že ta voda má dost velkej potenciál na to, aby se tam kapříci pěkně rochnili a takhle pěkně nabírali
Někdy v létě se tam chystáme na víkend na sumce, tak se pomalu začínám zajímat o nástažky, snad nebudeme muset vozit z domova..
- Pondělí 28. června 2010 v 16:03® cormoran
Tommy> Ti dám vochomůrku woe
- Pondělí 28. června 2010 v 15:57® cormoran
BlueShark> Chtěli jsem jet zejtra na vábničku, ale nakonec to asi padne, kolega má nějaký problémy se člunem. Tak boat dostane crash test jindy
- Pondělí 28. června 2010 ve 14:20® cormoran
mannice> Zdarec, šli cejni, nebo nějaká jiná bílá ryba? Eventuelně něco, co by šlo dát na vousa?
Prej tam maj kapříci docela figuru, takže ten by se mi tam asi nelíbil, bych musel předělávat montage..
- Pondělí 28. června 2010 ve 13:27® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
ladamaj> Asi to tak má být, kdyby bylo všechno gratis, tak by to taky nebylo ono
PS: Raději to tu ukončíme, ať má taky trochu prostoru rybaření v zahraničí
- Pondělí 28. června 2010 ve 12:37® cormoran
osprey> Aha, moc to tam nasleduji, takže nemám přehled. Smysl pro humor asi mají, jen o tak úspěšné přísadě neradí mluví. Ono „udělat“ správnou konzistenci nebude jen tak
- Pondělí 28. června 2010 ve 12:31® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Pár cm sem, pár cm tam, to asi jo. Kor u vás dvou, co jich ročně „pár“ načoudíte. Já bych si ho asi změřil
Sumík není žádná fajnovka, takže by mu to uškodit nemělo..
- Pondělí 28. června 2010 ve 12:08® cormoran
sethy> No, asi jsem mu trošku přidal. Ta fotka na podběráku byla zavádějící. Pod 115 ale nejdu
Kolik měl ten Tvůj, přes 120?
Tento příspěvek byl editován 28.6.2010 12:08:58 uživatelem cormoran. - Pondělí 28. června 2010 ve 12:04® cormoran
osprey> Zkus to nadhodit v kaprařině, třeba se to ujme
Za ty různý serepetičky, který do koulís cpou, dávaj nekřesťanský prachy, tohle by je vyšlo levněji
- Pondělí 28. června 2010 v 11:56® cormoran
Prutos> Pěkná ryba a když už tu spike rozjel tu tipovačku, tak já bych řekl 122 čísel
Sethy> Taky paráda
Ten skalp je od šňůry, nebo už to bylo postarší?
- Sobota 26. června 2010 v 11:37® cormoran
foks01> Na každou svini se vaří voda, neboj. Až příště šlápnou vedle, bude to naposled.-)
filip111> Já yo, ale asi jenom k nám..
- Pátek 25. června 2010 ve 12:47® cormoran
foks01> Narodila po třetí, to bylo dobrý
- Pátek 25. června 2010 ve 12:40® cormoran
1Mara> tak to bude vzájemný
foks01> Hmm, pěknej šlic. Vypadá to, že se to hojí bez zaplísnění, takže by to mohla rozchodit, teda jestli..
Edit: Byla čaplá i z druhý strany? Taky to mohl bejt kormopták..
Tento příspěvek byl editován 25.6.2010 12:41:06 uživatelem cormoran. - Pátek 25. června 2010 ve 12:31® cormoran
foks01> Bré dobré, ty už zase nemakáš? Začínáš pěkně Márovatět
- Pátek 25. června 2010 ve 12:22® cormoran
1Mara> To zas ne, takhle jim to úplně stačilo.-)
- Pátek 25. června 2010 ve 12:07® cormoran
vladah> Teď jsem dostal telegram od labskejch sumců, že jim dneska večer začne rojení a skončí to v sobotu po půlnoci, takže oslavovat se bude
1Mara> Ty bys nebyl, kdybys na sebe takhle vylítnul?
Tento příspěvek byl editován 25.6.2010 12:07:48 uživatelem cormoran.Asi to ale bylo potřeba, myslím, že si to příště budou hodně rozmejšlet..
- Pátek 25. června 2010 v 11:55® cormoran
vladah> Špatnou? Snad obráceně, ne?
1Mara> No tvojí vyřídilku bych bych chtěl mít, fakt. Jsem čekal, kdy začnou lítat granáty
- Pátek 25. června 2010 v 10:54® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
Srneček> Nějaký to kilčo navíc mít mohl, ale že neměl, to určitě radost nezkazilo, je povedenej. Navíc dvoumetrová ryba v Čechách, to je snem nejednoho sumcaře
Jinak koukám na fotky podemnou, jak se vám všem daří, paráda