Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 25. června 2010 v 7:33® cormoran
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
osprey> Asi yo, o tom Norsku se to proslíchá. Nedávno mi říkal jeden místní domorodec, že už je letos s rybami spokojenej. Má 32 kaprů a jedno jedlý štíhle, takže se mu peníze za povolenku hravě vrátily. S pociten nadšení pak prohlásil, že do konce roku už bude chytat jen dravce, že jich tolik nepochytá a aspoň trochu ulehčí kaprům..
Jinak teda gut apetit tomu, kdo si přijde pro kapříka nakrmenýho ožralou
- Pátek 25. června 2010 v 7:21® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> Proč?
No přeci pro M.A.S.O.
Tommy> Klííd. Márovi na tohle pomáhá to, když si sedne do tureckýho sedu, sepne ruce a polohlasně si říká můůůůzááá
cormaxx>
- Čtvrtek 24. června 2010 v 15:37® cormoran
mannice> Tak to je jiná.-)
Někde jsem četl, že učit lidi chytat ryby je blbost. V něčem to asi logiku má…
- Čtvrtek 24. června 2010 v 15:27® cormoran
cormaxx> Ono to chce první nanečisto. Já když to byl prvně zkoušet a chtěl jsem se rychleji otočit, kroutil jsem se na tom jak červ, než jsem na to přišel
Tommy> Asi tomu tak chtěl osud
mannice> Nooo, to bude drškovka, kolik že jich tam je?
Tento příspěvek byl editován 24.6.2010 15:27:53 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 24. června 2010 v 15:07® cormoran
foks01> Běž jim počechrat ploutvičky, já si tu ještě chvíli pohniju v práci..pic
Tento příspěvek byl editován 24.6.2010 15:07:34 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 24. června 2010 v 15:00® cormoran
foks01> Notáák, nebuď na něj zlej, jen jedním očkem nakoukneš, třeba to i přehlídneš
- Čtvrtek 24. června 2010 ve 14:56® cormoran
filip111> No jo, já to vlastně ani jinak neumím
1Mara> Já používám jebky ve stejný cenový relaci, jako stála ta tvoje mršina
A jelikož nejsem náročnej, tak mi zatím i stačej..Bratr od Candátí Ploutve, ten by ti ho mohl zkouknout, ten už je o dvě třídy vejš
cormaxx> Co ty, už jsi byl tu duši z traktoru projet?
mannice> Když je nechytíš „za ruku“, tak nemůžeš prakticky nic..Jinak teda se tam jedna vydra motá, myslím, že mu říkaj Lojzavěčnejbezrybka
Tento příspěvek byl editován 24.6.2010 14:57:37 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 24. června 2010 ve 14:47® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
Srneček> Krasavec.-)
- Čtvrtek 24. června 2010 v 8:58® cormoran
osprey> Žel Bohu, oni tak asi opravdu smýšleli..
- Čtvrtek 24. června 2010 v 8:24® cormoran
BlueShark> Mě pěkně štveš, já to tam nedávno bičoval boblerama, pak ještě pod zdymadlama a ani vous. Chvíli jsem si myslel, že se tam konečně jeden pověsil, ale byla to ostroretka za hžbet z proudu, docela bojovala
- Čtvrtek 24. června 2010 v 8:18® cormoran
Luda> Díky
Oni toho stejně zasvěcení asi moc nepoví, pač na to nemají zarybňovací plán a nikdo by jim to nezaplatil. Nevím, ale vysvětluju si to jako nějakej přebytek ryb z jarních výlovů, tak to šoupli tam.
Štikoun se tam přemluvit dá, ale v candáta upřímně nevěřím, za ty roky, co se tam motám, jsem tam slyšel všehovšudy o zhruba 5 – 7 rybách, což je dost málo
Ta voda má potenciál na to, aby se tam candošům dařilo, ale..
- Středa 23. června 2010 ve 13:04® cormoran
Tommy> Přesně tak, ale víš přeci, že se nejmenuje a neukazuje
1Mara> Ty jsi ještě tady?
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 13:04:29 uživatelem cormoran. - Středa 23. června 2010 ve 12:44® cormoran
foks01> No tak teda yo.-)
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 12:44:42 uživatelem cormoran. - Středa 23. června 2010 ve 12:16® cormoran
Tommy> Lek, my jsme tu taky
foks01> U tebe je to přesně obráceně, občas to chce vorazit
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 12:19:07 uživatelem cormoran.V ten pátek bych teoreticky mohl, ale až tak kolem půl šestý. Večer by to navíc nemuselo bejt špatný, asi by ubyly ty kudly..Jestli jsem dobře pochopil, tak lamač tam jel dneska oddělat ještě jeden prut
- Středa 23. června 2010 v 11:08® cormoran
1Mara> Komerčáku, co ti slíbil za tu reklamu?
majkyss> V tuhle dobu se tě může ujmout leda tak nějaký nemakačenko, jako třeba ten pár s tou zelenou rybou v profilu
- Středa 23. června 2010 v 10:33® cormoran
1Mara>Jsou pěkně wošklivý
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 10:35:22 uživatelem cormoran. - Středa 23. června 2010 v 9:45® cormoran
Jen tak aby řeč nestála..Včera při cestě vlakem si nedaleko mě sedli dva týpci kolem 25 let. Jestli jsem je chtěl poslouchat, nebo nechtěl, je prakticky jedno, nicméně nijak nešeptali, takže jsem toho od nich pobral dost. Tématem jejich dialogu byla společná dovolená na Ebru. Už po prvních pár minutách mi bylo jasné, jak se věci mají a byl jsem opravdu zaskočen, co ti dva vlastně řešili. Evidentně se jednalo o jejich první výpravu na tento revír, takže jsem čekal rozhovor o něčem trochu jiném. Abych to zbytečně neprotahoval, hlavním tématem jejich konverzace bylo to, jak nejlépe zpracovat a uchovat ulovené ryby, kolik si jich smí vlastně denně ponechat a celkově řeči o tom, jak maximálně využít všechny možnosti k nachytání maximálních počtů masa, teda ryb..Tak nějak jsem z toho byl rozhozenej a moc jsem nevěděl, co jsi o tom myslet. Nabízely se mi dvě možnosti, a sice že je to asi na rybářský dovolený v zahraničí normální, nebo možnost ta, že zase jedou Čecháčci do zahraničí dělat národu „dobré“ jméno..
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 09:49:03 uživatelem cormoran. - Středa 23. června 2010 v 9:45® cormoran
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
Krásný kousci kluci, fakt hezká práce, jste borci
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 09:47:17 uživatelem cormoran. - Středa 23. června 2010 v 9:27® cormoran
- Diskuze: Přívlač a dravci
tarn> Nějak se tu s těma pěknejma štikulema roztrhnul pytel, mně se pořád zdárně taková vyhýbá. Pěknej kousek
- Středa 23. června 2010 v 8:46® cormoran
filip111> Tak to je cajk, aspoň si tam v budoucnu zachytám..teda..když to neskoupí nějací soukromníci