Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 23. června 2010 v 8:26® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Tím případný slídily pytláky neodradíš. Ti tam chodí a chodit budou. Jediným strašákem jsou snad ty ostronomický pokuty, na který tam prej pár z nich už dojelo..
Luda> Tam moc na výběr nebude, je to tam spíš o štikách a okounech, a ty ještě musíš trefit. Nevíš něco o tom, jestli tam Tepličáci nedávali na jaře nějaký ryby? Pár lidí nezávisle na sobě říkalo, že viděli vaše auto, jak tam něco sype..
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 08:27:10 uživatelem cormoran. - Středa 23. června 2010 v 7:37® cormoran
filip111> Ty jo, stačilo by mi jedno dopoledne, abych se tam vyřádil. Za dvě hoďky bych neunesl sak
- Středa 23. června 2010 v 7:12® cormoran
vladah> Osobně si nestěžuju, byl jsem čtyřikrát a z toho třikrát jsem si na sumíka sáhnul, jen ta velikost no..
filip111> Už je ten flek dost profláklej a asi i probranej
Kolik tam bylo tak rybářů? Všichni na sumce? Jinak na tý Miladě nechci jednou vidět ten masakr, jestli to otevřou pro rybáře..
mannice> Tak co vydro, už jsi dal dokupy cajk?
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 07:12:45 uživatelem cormoran. - Úterý 22. června 2010 ve 12:43® cormoran
1Mara> Na nikoho nedohazuj a raději skoč k rákosníků pro vteřiňáka, ať můžeš příště vláčet s námi. Jo a hlavně, vezmi si ho s sebou, co kdyby náhodou
- Úterý 22. června 2010 v 11:19® cormoran
1Mara> Ty už sis nově omotal vláčák provázkem, že chceš jít vláčet?
- Úterý 22. června 2010 v 11:14® cormoran
Nepůjdete někdo zejtra ráno zavláčet na Miladu? Včera jsem tam viděl padlýho candoše tak devedesát, tak by se nějakej takovej mohl splést
- Úterý 22. června 2010 v 8:41® cormoran
filip111> Bylo to včera tokový trochu hektický, ale dát vědět jste mohli. A vůbec, ty v tejdnu nemakláš, nebo ti taky učarovalo to neskutečně těžký vstávání po pár naspanejch hodinách? Já měl a mám dost, ani nevím, jak jsem se dostal z postele, ale vidět bych se nechtěl
- Úterý 22. června 2010 v 8:16® cormoran
BlueShark> Filip může bejt rád, že je oželel. Na šest klacků pouze jeden píďa. Nechci to svádět na počasí, ale bylo fakt napikaču, měsíc zalezl za kopec naminutu přesně až o půlnoci..
- Pondělí 21. června 2010 ve 14:59® cormoran
Vláďo, nenech se rozhodit, oni tomu wokurky nerozumnějí
- Neděle 20. června 2010 v 18:31® cormoran
foks01> Tak mi příště dáš doučování a jestli ne, tak tě nespustím z očí a budu kopírovat každý brnknutí o kámen
S Márou byla prdel, jak se šinul z tý dálky se zlomeným klackem
Manažerka> To v žádným případě, jen jsem upozornil Oldu na to, jakou máš nehoráznou páru
A toho paroháče nevím, to musel bejt někdo přísedící, asi foksík
- Neděle 20. června 2010 v 18:21® cormoran
BlueShark> To foksíkovo tajemství. Ale pozor, není to to, co si myslíš, to už bych byl v mínusu
- Neděle 20. června 2010 v 18:18® cormoran
olda> Oldíku, jelikož Tě mám rád a vážím si Tě, tak Ti radím, abys nedráždil kobru bosou nohou. Paní Manažerka má strašnou páru a když se naštve, jde z ní fakt strach
foks01> Právě jsem to dostříhal a chystám se to v brzké době vyzkoušet
Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 18:20:16 uživatelem cormoran.Jinak to bylo gut, trochu to příště poladím a zubáči budou bez šance..
- Neděle 20. června 2010 v 15:39® cormoran
vladah> Aha. Když nebudeš moc šponovat, tak by ti mohla čtrnáctka i stačit. Jednou si to zkus ukotvit a uvidíš, budeš mít klid o věčnýho přehazování a karasovi taky ušetříš pár šrámů
- Neděle 20. června 2010 v 15:27® cormoran
vladah> Zdar Vláďo, kotvils to, nebo jsi to nechal jezdit, jako posledně? A co rybky, to tam plaval zase nějakej chcíplej cejn?
Jinak teda díky.-)
Manažerka> Aaaajo, jsem zapomněl, paní inženýrko, pajdon
- Neděle 20. června 2010 v 15:12® cormoran
Manažerka> Ono není moc k čemu, tihle pionýři jsou dneska rutinou, ale přesto díky, mě potěšil
A jinak, jak jsi vůbec poznala, že se mi klepou brepty?
olda> Beru, ale záseky štelovat nebudem. Mírovej a větší se chytí, nekompromisně. Spíš budu potřebovat radu o tom, kdy, kde, jak,…, na ty velký
Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 15:13:23 uživatelem cormoran.A ještě, co to bude stát?
- Neděle 20. června 2010 ve 14:22® cormoran
Jinak jak nakousnul Mára, včera to byl docela fofr. Kolem desátý první záběr a před jedenáctou druhej, ale byl to ještě menší šmudla než ten první, neseknul se..
- Neděle 20. června 2010 ve 14:10® cormoran
1Mara> Lamači, až budeš mít chvíli, pošli mi nějakou tu fotku ze včerejška a z dneška na mail, kuju
- Neděle 20. června 2010 ve 13:51® cormoran
BlueShark> Tak ta je vymazlená, super, ještě jednou gratuluju
Kominíkovo to na 99% není, takže se tam motaly minimálně dvě osmdesátky..
- Sobota 19. června 2010 ve 13:47® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Pěknej výřad dole podél toho zábradlí
- Sobota 19. června 2010 ve 13:21® cormoran
mannice> Tak neopomeň sumčák, ať natrénuješ