Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 13. června 2010 ve 21:29® cormoran
cormoran

Valkyrka> Kdepak ostudu, je to přesně takovej týpek, jakýho jsem si ho představoval:-)

Manažerka> Ehm:-93;

foks01> VOLE, mě škrábe v krku jaxviň. Akorát nevím, jestli z toho koupání, bo z tý písničky:-D Jinak jsi mě fakt potěšil, že jsi tam vůbec přijel, a nakonec zůstal až do rána.-)

Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 21:30:58 uživatelem cormoran.
Neděle 13. června 2010 v 15:23® cormoran
cormoran

Tak jsem se konečně dostal ke kompjůtru..Honza to napsal pěkně a musím říct, že vyjímečně nelhal, by to fajné:-) Trochu mě mrzí, že jsem musel skloubit do jednoho víkendu dvě věci – druhá noc musela stát taky za to. Kombinace pípa a Tommy musela bejt vražedná:-D Nicméně i za jednu noc jsem přišel na pár věcí, který jsem po dobu svý existence nezaznamenal – díky Manažerko:-D

Jinak jsem chtěl ještě poděkovat pořadatelům, povedlo se vám to:-)

Pátek 11. června 2010 ve 13:18® cormoran
cormoran

BlueShark> Proč? Já můžu všechny, ne jen zelený:-) Červy mám..

Pátek 11. června 2010 ve 12:56® cormoran
cormoran

BlueShark> Protože jsem byl už jako malý hooodně nadaný, měl jsem na výběr, jestli do jesTliček, nebo rovnou do školky:-D :-D

Pátek 11. června 2010 v 11:47® cormoran
cormoran

BlueShark> j e s l i č k y woe:-P

Pátek 11. června 2010 v 11:26® cormoran
cormoran

mannice> Se nesměj a koukej balit:-)

BlueShark> Bych spíš potřeboval jestličky, si dám dvě a už se mi motaj šlajfky:-))

Pátek 11. června 2010 v 10:48® cormoran
cormoran

To už všichni chmelíte, že tu není ani čárka? To abych si dal k obědu piváka, abych nebyl pozadu:-)

Čtvrtek 10. června 2010 v 16:02® cormoran
cormoran

Tommy> pacholku:-P

FIlip00> Ahoj cizinče, jsem myslel, že už jsi s tím seknul, vůbec tě není vidět.. Jinak díky za upřímnost, nechtěl jsem to na BlueSharka tekhle vybalit já:-))

BlueShark> No jo, jenže než se prochytáš přes potěr, tak ti uteče sezona pod prutem:-P ULko je pěkný, ale tak dvakrát do roka..Jo a jinak na Mavepu maj na Salmiče 50% slevu, takovej Executor za šest pětek, to je víc než parádní.-)

Tento příspěvek byl editován 10.6.2010 16:05:58 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 10. června 2010 v 10:48® cormoran
cormoran

BlueShark> Co s těma mikromrdkama budeš honit? Potěr se chytat nesmí:-)) Jinak ten vlasec jsem vzal taky letos na zkoušku..

Čtvrtek 10. června 2010 v 7:19® cormoran
cormoran

sgt.mooody> Je to individuální a závisí to na každým soudruhovi, jak s rybou naloží. Mně osobně je milejší tvůj přístup, kdy dáš rybě i přes možný trápení šanci. Záleží taky na konkrétním případě. Když ti zhltne tkanička 1/0 háček, tak to pro něj asi nebude moc fajný..Osobně když vidím, že je úhoř zažranej, tak se s ním snažím manipulovat tak, abych ho zbytečně netahal na vlasci přes jeho váhu, můžeš mu tak potrhat jícen atp. Dobrej je na to podběrák, akorát pak to odstraňování slizu zabere chvíli času:-)

Osobně si myslím a věřím tomu, že je úhoř celkem houževnatej a že jich většina zažranejch při slušným zacházení přežije..

Tento příspěvek byl editován 10.6.2010 07:20:41 uživatelem cormoran.
Středa 9. června 2010 ve 22:15® cormoran
cormoran

BlueShark> No jo, ale ony se mi po přeskočení toho plůtku vždycky někam rozutečou, takže musím každou zvlášť:-)

Středa 9. června 2010 ve 22:11® cormoran
cormoran

1Mara> Fylyp s tvrdým, to je kombinace:-D Děcka začíná se to nějak vymykat, jdu počítat ovce, mějte se:-)

Středa 9. června 2010 ve 22:09® cormoran
cormoran

sgt.mooody> Vypadaj hezky silně, u nás když se povede slušnej, tak je to hubeňour..

Středa 9. června 2010 ve 22:07® cormoran
cormoran

Manažerka> Brou:-)

BlueShark> Hlavně si napiš toho „Fylypa“:-))

Středa 9. června 2010 ve 21:58® cormoran
cormoran

1Mara> Na Márince yo, pod šípkem možná taky, ale až tak za tejden, nebo za dva:-) Ale dobře, donutil jsi mě. Ušetřím jednoho já a jednoho Žralok:-)

Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 21:59:30 uživatelem cormoran.
Středa 9. června 2010 ve 21:56® cormoran
cormoran

Manažerka> Škoda, chtěl jsem vás jimi překvapit, ale zvracení bych Ti vyvolat nechtěl:-D

1Mara> Zabírám si sedačku u spolujezdce u tebe v berušce. Jestli mi to povolíš, tak ušetříme jednoho zelenáče:-)

Středa 9. června 2010 ve 21:52® cormoran
cormoran

1Mara> Filípek mi teď poslal další recept na grilovanýho lína, ten první mám taky od něj. Je to kluk šikovnej:-)

BlueShark> Masakrrr:-)

Středa 9. června 2010 ve 21:49® cormoran
cormoran

Manažerka> Ojojoj..Nechal bych to teda na půlnoc, místo ohňostoje:-))

filip111> Prej dvě vezme, skrblík:-D

Středa 9. června 2010 ve 21:46® cormoran
cormoran

Manažerka> Počkej počkej, to s tím focením nebyl žádnej blud?:-)

1Mara> To bys musel z udírny vyndat aspoň dva bůčky, v což nevěřím:-P

Středa 9. června 2010 ve 21:39® cormoran
cormoran

1Mara> Můžu kraťasy? Já se v plavkách stydím:-/

Manažerka>:-D 30 stupňů? Ten musel bejt pěkně rozpálenej. Jinak Máry se nebojíme, pes co štěká, nekouše:-))

BlueShark> Já to plánoval takhle, protože ti velcí se špatně stahují. Mára jim bude zakrejvat očka, Manažerka je bude držet a my dva budem tahat, jako v tý pohádce s řípou:-D

Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 21:43:02 uživatelem cormoran.