Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "sus1"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele sus1, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 28. února 2012 v 19:04® sus1
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> Tak mě to oprav ,jako v diktátu.
Pracuju ve školství to ano ale v jiném oboru než si asi myslíš. - Úterý 28. února 2012 v 18:12® sus1
cercer> Co by si chtěl plodit ?! vždyt sem vůbec nechodíš.
- Úterý 28. února 2012 v 18:11® sus1
mildas> Pěkně napsané,sousede.
Spoustu věcí,které tady jmenuješ má( měl by ) mít lovec v hlavě( viz. zkoušky testy).Další věci které potřebuje a o kterých se zminuješ jsou v takové té knížečce, cos dostal při zakoupení povolenky a ty tolik potřebné informace k lovu tam jsou, jen otevřít ,nalistovat a je to.Možná,že to v tom telefonu bude rychlejší a tudíž si lovec ,, prodlouží " dobu chytání, než když to nalistuje v knížečce. Proti osobám – osobně tady nikdo nic nenamítal,o jejich práci, jestli je nebo byla zbytečná,…aspon co jsem doposud četl.Vyjadřování padalo pouze na novou aplikaci,která se tady objevila,nic víc,nic míň.To že napíšu,že pro mě ne – neznamená to,že znevažuju něčí práci.Nakonec jsem to tady psal, kdo chce,at si aplikuje co chce,každého věc.
A když už, tak bych uvítal a to nejen já nějakou informaci ,,ZADARMO" ,že už Chytej pojede bez problémů,to si myslim,že by uvítala opravdu velká část lidí.
Ad. úcta? To si raději nechám pro sebe a nebo určitě ne tady na veřejnosti,takovou mam úctu zase já. - Pondělí 27. února 2012 ve 22:01® sus1
David Havlíček> Jenomže si myslim, že on si ty noviny asi nevezme, kdežto ten telefon ano.
Jak řikam ,za mě ne a jestli si to někdo pořídí,tak je to jeho věc. - Pondělí 27. února 2012 ve 21:58® sus1
mannice> Jsou tam jenom 3.
- Pondělí 27. února 2012 ve 21:49® sus1
mannice> Přesně tak,taky nejsem tohodle a nebo podobnejch věcí nikterak velkej zastánce.
Na jednej straně tady někteří jedinci řvou, jak by chtěli,aby to u vody vypadalo jako dřív a na druhej straně neví,co by za modernu dotahli k vodě aby si vůbec zachytali.?!!! - Pondělí 27. února 2012 ve 21:37® sus1
David Havlíček> Rozpor mezi čím?
- Pondělí 27. února 2012 ve 21:30® sus1
osprey> Asi tak nějak, jedu tam prostě odpočívat.(viz poslední věta )
- Pondělí 27. února 2012 ve 21:28® sus1
David Havlíček> Já jsem novinku kritizoval ?!! a kde ??!!
Odpovídal jsem manicemu,když mu to nejde v mobilu,ať nezoufá a koupí si noviny.On to pochopil dobře,že je to myšleno ze srandy,ty ne, ale to nevadí, každej neni stejnej. - Pondělí 27. února 2012 ve 21:15® sus1
David Havlíček> Já si jedu na ryby odpočnout a ne ,, honit " mobil.Je to právě pro mě relax a odpočinek od těchto nebo podobnejch věcí.Sem zvědavej, kolik to bude používat lidí při lovu s feedrem, přívlač, moucha.
Použití ? – možná večer ve stanu,ale to se asi dělají jiné věci ,než čumění do mobilu. - Pondělí 27. února 2012 ve 20:01® sus1
mannice> Klidně to tak udělej, jde to.
- Pondělí 27. února 2012 v 19:30® sus1
PepikJosef> Už jsem to tady psal,proč.
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 20:23:46 administrátorem regulus.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pondělí 27. února 2012 v 19:29® sus1
mannice> Kup si radši noviny a něco si přečti a odpočni si tak na těch rybách.
- Pondělí 27. února 2012 v 18:42® sus1
mannice> Chodíš na ryby a nebo si tam chceš hrát s Mobilem?!!!!!Bud rád,že to je tak.
- Neděle 26. února 2012 v 18:56® sus1
PepikJosef> Za tu dobu co jsem tam byl,tak jsem viděl jen ryby,které už ležely na ledě.
Tak jeseter řikáš, jo???
- Neděle 26. února 2012 v 11:02® sus1
Char> No proto.
- Sobota 25. února 2012 v 19:47® sus1
vagi >> Zdar,tak co se povedlo nachytat ?
- Středa 22. února 2012 ve 13:23® sus1
HaDová> Vyzkoušel jsem a nejde.Jedná se o fotku, kterou jsem dal do Vtipů.
Tento příspěvek byl editován 22.2.2012 13:23:41 uživatelem sus1. - Středa 22. února 2012 ve 12:43® sus1
Proč nejde vložit foto do diskuze a for ano??
- Středa 22. února 2012 v 6:37® sus1
Viz Z lovu – ryba perfekt.
Jsem zvědavej,kdo začne první … nebo že by pokrok a bude klid ?