Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "sus1"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) sus1. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 10. prosince 2010 v 11:41® sus1
- Diskuze: Všeobecná diskuze
1Mara> Já na něj kašlu dávno,ale někdo z toho má nerva.
Tento příspěvek byl editován 10.12.2010 10:42:06 uživatelem sus1.
Oprey stejně nemůže vyhrát,je u toho a to nelze.Už to tady zminoval.To já jen,aby nespal,až sem dojde.
Jinak tady svítíčko svítí,tak beru brejle a du. - Pátek 10. prosince 2010 v 10:36® sus1
osprey>> Ty fotky v Z lovu ,tak ty nejsou teda na naviják ani náhodou.
- Pátek 10. prosince 2010 v 10:29® sus1
- Diskuze: Pěst na oko
Pánové, neni to můj ,, příspěvek" ale je to kopie z novin( viz.úvod),mého tam neni vůbec nic.
Tento příspěvek byl editován 10.12.2010 09:34:01 uživatelem sus1. - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 20:33® sus1
Sander> Až budeš mít děti,přehodnotíš.
- Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 20:24® sus1
Sander> No dyt?!!Když už stálo leto za how…,tak at je aspon zima, jak má bejt a vánoce kord.
- Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 20:23® sus1
pruhac> Máš strach, že tě tady bude někdo hanit,vid????!
- Čtvrtek 9. prosince 2010 v 17:47® sus1
pruhac> Jen to tam dej, je to pěkná cena.
- Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 14:28® sus1
1Mara>
Ještě tady nebyl ten z Již.čech,co ten na to. - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 14:13® sus1
- Diskuze: Pěst na oko
úryvek z diskuse novinky.cz :
Já se dočetl v mé zprávě od FBI že jsem proti USA, že rád nic nedělám, rád odpočívám a flákám se nejraději na pláži. Dále jsem se dočetl, že jsem zadal v několika soutěžích na internetu mé osobní údaje telefon adresu, následně mě telefonicky kontaktovali a nahráli si můj hlas. Následně ho dali do databáze, kde se monitorují všechny volání na území čr. Tudíž pokud bych změnil identitu, telefon, simku, číslo či se ostříhal do hola, tak mi to je prd platné, protože můj hlas je v databázi a počítačem ho identifikují. Ne není to sci-fi, ale tento prográmek na identifikaci hlasu už je zaimplementován a zdárně funguje. V neposlední řadě, můj poskytovatel internetu musí uchovávat 2 roky zpětně všechny internetové stránky na kterých jsme surfoval.. V bance ví každý krok kde jsem, díky kreditní kartě. Mobilní operátor mě sleduje a přesně určí na několik pár metrů, kde zrovna jsem. Dříve před 89 rokem mě sledovala jen Kadrnožková z našeho vchodu , krycí jméno (Trafika) to mě tak nevadilo. Ale že o mě teďka ví všichni všechno to mě teda točí. Při návštěvě v Dubaii jsme museli projít očním scanerem jestli nepatříme do skupiny teroristů. (Byla to novinka pro tento rok) tak už víme že naše oční bulva je nascenovaná a už je dávno odeslaná do USA, protože to jsou spojenci UAE. Chichi biometrický pas který budeme mít povině, je uplně super věc. Stačí projít Gate(branou na letišti, v obchodě, na úřadě, aniž by jste to veděli, v sekundě se jim objeví kdo jste, a vše o vás. (Je dobré tento pas zabalit 3 krát do alobalové folie) tudíž zamezíte vašemu pasu aby o vás říkal vše co nechcete). V poslední době někdo přišel se skvělým nápadem, do dětí montovat malé vysílačky pod kůži, takové malé Children GPSsko. To bude paráda, jak Vás za 30 let vystopují přesně na 1 metr. A všechny tyto super nápady pocházejí z USA. Země zaslíbená kde se střílí lidé na potkání, kde je svoboda slova. Kde je taková svoboda že tam panuje největší kriminalita na světě. Tak proto nemám rád USA. A nesledujte mě!
Zajímavý postřeh z diskuse na serveru novinky.cz.Myslím si, že by se s tím mělo konečně začít něco dělat, komunisti měli sice STB a všichni na ně dnes nadávají, ale není tohle náhodou ještě horší a nebezpečnější? Začínáme se pomalu a jistě stávat nevolníky, kterým všude v médiích dávají falešný pocit svobody, ale jsme skutečně svobodní? Kamery na každém kroku, korupce........
- Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 14:11® sus1
1Mara> Pauzu na furt,bo to nemá smysl.
- Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 13:54® sus1
kerob>
- Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 13:54® sus1
jiris> Taky tě vadí,že nevyhraješ naviják??
- Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 12:44® sus1
Sander> Ty wolle,to je nápad jet v tomhle počasí do Brna.
- Středa 8. prosince 2010 v 8:09® sus1
regulus> No a to vrah dostal doživotí.Dneska je za trojnásobnou vraždu 12 let a jede se dál.A to tady pořád řvou – demokracie,svoboda,.......hnus.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:08® sus1
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda> Koukam to počasí na tebe nějak působí, máš hejble.
- Úterý 7. prosince 2010 v 7:32® sus1
Tak nám tady prší a pěkně to namrzá.
- Pondělí 6. prosince 2010 ve 14:32® sus1
džigit> Taky se nemejou,no??!
- Pondělí 6. prosince 2010 ve 12:15® sus1
džigit> Posledně jsem si ho s tebou splet.
- Pondělí 6. prosince 2010 ve 12:15® sus1
sethy> To je fakt,viz.pěstování vína.
- Pondělí 6. prosince 2010 v 11:57® sus1
sethy> Co tě vede kamaráde??!! –2 a od včerejšího večera hustě sněžíííííí.