Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 22. dubna 2015 ve 13:15® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
KOLIBŘÍK> už jsi vrátil ty peníze?
- Středa 22. dubna 2015 ve 13:00® hraji
prroud> klidně si tu plácej ty svoje nesmysly.
- Středa 22. dubna 2015 ve 12:56® hraji
lukino050505> podíval jsem se na popis revíru a musím trvat na tom, co jsem zde napsal. Vnadění je zakázáno, není specifikované jaké vnadění, logicky z toho tedy vyplývá, že jakékoliv. Názory na tebou popisované plácání vnadící směsi na nastraženou kukuřici se mohou lišit, ale dle mého názoru je to prostě vnadění. A to, že tento zákaz porušují dle tvého tvrzení všichni na věci nic nemění.
- Středa 22. dubna 2015 ve 12:49® hraji
prroud> přečti si prosím zákon 99/2004Sb. a jeho prováděcí vyhlášku. Rybář nemá šanci rozhodnutí RS jakkoliv ovlivnit. RS je úřední osoba a řídí se zákonem a ne tím, co chce nebo nechce rybář.
- Středa 22. dubna 2015 ve 12:03® hraji
prroud> poslouchej chytráku, jak chceš zabránit RS v tom, aby ti zadržela povolenku? Nemusíš přesně, stačí přibližně.
- Středa 22. dubna 2015 ve 12:01® hraji
lukino050505> na nádrži je zakázáno vnadění. A ty, místo abys to respektoval a chytal bez vnadění, vymýšlíš jak ten zákaz, podle mého zcela jasný a srozumitelný, obejít. Vzal bych ti jako RS povolenku. A bylo by na státním úředníkovi, na čí stranu by se přiklonil.
- Pondělí 20. dubna 2015 ve 20:43® hraji
- Diskuze: Kaprařina
KAPRU> kukuřice s jedním bílým červem
- Pondělí 20. dubna 2015 ve 20:42® hraji
vajgar41> nejlepší bude zvolit příchuť, na kterou budou ryby v době závodů nejlépe reagovat. Já bych zkusil Special Carpa od Milo, a vzal bych červenou. A přidal bych jen kukuřici z konzervy a půl litru bílých červů.
Tento příspěvek byl editován 20.4.2015 20:43:04 uživatelem hraji. - Úterý 14. dubna 2015 v 15:11® hraji
prroud> jako nejvýraznější prasečí charakter mi tu v poslední době vycházíš hlavně ty. Možná se někdo nechá oblbnout tvými pohádkami.
- Úterý 31. března 2015 ve 21:12® hraji
- Diskuze: Začínáme rybařit
Tom_Novak> jestli jsou to skutečné kaprařské závody, tak důstojným soupeřem nebudeš ani náhodou, protože na to nemáš ani vybavení, ani znalosti a zkušenosti. Myslet si, že na základě sebelépe myšlených rad na internetu budeš umět něco, co neumíš vůbec, je chyba, a realita bude krutá. Tobě by v tomto okamžiku nepomohlo ani kdyby sis přečetl knížku, protože jedna věc je naučit se teorii a druhá věc je naučit se skutečně chytat. Trénuji už nějakou dobu a neznám žádného začátečníka, kterému by stačilo napsat několik rad a postřehů, a on se stal úspěšným závodníkem. Navíc, schází to podstatné, jakékoliv přesnější údaje o vodě, kde se bude závod konat. Jak chceš poradit na co chytat a jakou technikou, když neposkytneš důležité informace. Jediná konkrétní informace, kterou jsi poskytl je, že se závod koná 10. května, a že se budou chytat kapři. Dost málo.
- Pátek 27. března 2015 ve 20:06® hraji
- Diskuze: Plavaná
skwor> no právě že nevíš. Dvacet let jsem dělal vedoucího kroužku a pro děti navázal stovky, možná tisíce návazců z desítky. Na běžnou desítku se dá z vody zvednou dvacetideková ryba bičem, když už k tomu dojde, jinak samozřejmě doporučuji a sám používám podběrák.
- Pátek 27. března 2015 v 16:34® hraji
Tom_Novak> návazec 0,10 maximálně 0,12, háček 16. 0,18 návazce používám na kapry a v létě, teď by i na kapra stačilo 0,15
- Neděle 22. března 2015 v 11:26® hraji
- Diskuze: Muškaření
regulus> v diskuzi Brno a okolí je poslední příspěvek z ledna, mimochodem můj. Jak víš, je kapacita naší klubovna omezený na cca 10 lidí, kteří mohou vázat, nechci dělat velkou reklamu, protože pak se nám stává, že dojde chlapík začátečník, nabere si vázací materiály, které mu zkušení kolegové nabídnou zdarma, a víckrát nepřijde. Takže jsem z toho udělal trochu uzavřenou společnost lidí, kteří se znají a neparazitují na sobě.
- Sobota 21. března 2015 v 19:34® hraji
Dnes jsme ukončili Zimní ligu 2015, jaro už je tady
- Pátek 20. března 2015 v 16:55® hraji
blahoslaveni budiž ti, kteří dodržují aspoň zažité názvosloví. Vždy to byla Rudořitka.
- Neděle 15. března 2015 v 15:22® hraji
Dnes jsme s kamarády otestovali stojaté vody u Brna. Ryby reagovaly na zakrmení skvěle a tak jsem si zachytali tempem 30 ryb za hodinu. Jaro již definitivně klepe na dveře.
- Sobota 14. března 2015 v 9:44® hraji
Švejk> hraji osobky nečte, pokud mu něco chceš, klidně to napiš do diskuze, on si to přečte. Vázací sedánky se konají i letos, jen v sobotu, informace se objevují na MRKu. Nejbližší bude na konci března.
- Čtvrtek 5. března 2015 ve 12:57® hraji
Tom_Novak> daleko důležitější pro délku náhozu, než počet oček, bude délka prutu, jeho odhozová zátěž, průměr vlasce a velikost navijáku.
- Středa 4. března 2015 v 15:36® hraji
Tom_Novak> každý má ten pojem „normální chytání“ nastavený jinak. To, co je pro jednoho normální, je pro druhého úlet. Na to, aby jsi chytal kapry a nějakého chytil, nic z toho, co jsi vyjmenoval, nepotřebuješ. Pamatuj si že i v rybaření platí, že v jednoduchosti je síla.
- Úterý 24. února 2015 ve 21:42® hraji
- Diskuze: Začínáme rybařit
Tom_Novak> možná ano, ale určitě to není určující faktor. Nesleduji tlak vzduchu, chodím na ryby. Daleko důležitější je najít místo, kde ryby jsou